Dyskusje na temat działalności muzycznej i filmowej Michaela Jacksona, bez wnikania w życie osobiste. Od najważniejszych albumów po muzyczne nagrody i ciekawostki fonograficzne.
Czy ktoś z was posiada może na dysku TEN cudowny remix Billie Jean? Pięknie proszę! To chyba najlepszy rmx tego utworu, jaki do tej pory słyszałam, niestety nie potrafię go nigdzie znaleźć, a taka wersja z YT jest strasznie lipna jakościowo... ;/ Pomóżcie, proszę... ;) Będę dozgonnie wdzięczna.
"Nagle tak cicho zrobiło się w moim świecie bez Ciebie..." ♥ MJ
Noemi wrote:Mam pytanie i jednocześnie ogromną prośbę.
Czy ktoś z was posiada może na dysku TEN cudowny remix Billie Jean? Pięknie proszę! To chyba najlepszy rmx tego utworu, jaki do tej pory słyszałam, niestety nie potrafię go nigdzie znaleźć, a taka wersja z YT jest strasznie lipna jakościowo... ;/ Pomóżcie, proszę... ;) Będę dozgonnie wdzięczna.
kamiledi15 wrote:Chyba nie było tego pytania na forum, przynajmniej nie znalazłem. Kiedy Michael nagrał Planet Earth Poem? To miało być odtworzone podczas This is it?
Nie. To zachęcacz od Sony do kupna "limited super extra edition" TII.
Noemi wrote:Mam pytanie i jednocześnie ogromną prośbę.
Czy ktoś z was posiada może na dysku TEN cudowny remix Billie Jean? Pięknie proszę! japrosic To chyba najlepszy rmx tego utworu, jaki do tej pory słyszałam, niestety nie potrafię go nigdzie znaleźć, a taka wersja z YT jest strasznie lipna jakościowo... ;/ Pomóżcie, proszę... ;) Będę dozgonnie wdzięczna.
Ale to jest przekonwertowana wersja z filmiku? Bo taką mam, ale jakość jest kiepska :( Szukam wersji w naprawdę dobrej jakości. Mimo wszystko dzięki ;)
I prośba nadal aktualna.
"Nagle tak cicho zrobiło się w moim świecie bez Ciebie..." ♥ MJ
Czytałam kiedyś w jakimś wywiadzie (nie z Michaelem, ale z kimś z jego otoczenia), że w 1993 roku MJ chciał zorganizować w Neverland konferencję na temat vitiligo. Ostatecznie ten plan nie wypalił z powodu oskarżeń o molestowanie.
Poszukuję teraz czegoś na ten temat (bo mi to potrzebne do argumentacji w dyskusji na temat tego, że Michael nie robił nic by upowszechnic wiedze na temat swojej choroby).
Czy ktoś z Was wie coś więcej na temat tej niedoszłej konferencji? Lub kto i gdzie o tym mówił (nie moge znaleźć tego wywiadu)?
Beyond these boundaries, he wanted to fly
In nature's scheme, never to die http://mjtranslate.com
Bitter you'll be if you don't change your ways
When you hate you, you hate everyone that day
Unleash this scared child that you've grown into
You cannot run for you can't hide from you