Bruno Mars
Widzę, że tego tutaj nikt nie wkleił, więc ja to zrobię. Może jeszcze nie wszyscy to widzieli. Bruno na twitterze zyskał 2 miliony "followers", czyli śledzących jego twitty. Na facebook zostało to wrzucone 12 lipca.

- La_Pantera_Rosa
Moim zdaniem Bruno jest naturalny, nie wiem czy widziałeś nagrania z jego koncertów albo słuchałeś jego wypowiedzi- Chłopak jest szczery i otwarty, nie robi z siebie gwiazdora :)MrsLennon pisze:Nie przepadam za chłopakiem. Plastikowy i sztuczny, nic nie wnoszący, jak ostatnio wiele innych gwiazd.
A czy nie wnosi... to zależy do czego, jeśli do muzyki to muszę się z Tobą niezgodzić- trudno ostatnio znaleźć Artystę, który śpiewałby piosenki, które można byłoby zaklasyfikować do wielu nurtów muzycznych- posłuchaj np. Grenade i Liquor store blues. Teraz np. Bruno nagrywa piosenkę z Eminemem. Ponadto Mr Mars, jest producentem piosenek innych artystów (co warto zaznaczyć- piosenki znalazły się wysoko na listach przebojów), np. Flo Rida- Right round, K'nan- Waving flag, Cee lo green- FU, itp.).
Może zanim napisze się o kimś, że jest taki, siaki czy owaki, warto coś o nim przeczytać ;)
Jeśli nadal uważasz, że Bruno niczego nie wnosi, to oczywiście szanuję Twoje zdanie.
- Man in the mirror
- MadelineFS
Niestety, okazalo sie ze to wieeelka sciema. W Puerto Rico byla robiona sesja dla Vogua nie żaden teledysk.Man in the mirror pisze:Jest już może teledysk do ,,Mary You"?
Ale jak widać na załączonym obrazku...

Ruszył teledsk do Lighters

Najprawdopodobniej kolejnym singlem z DWH będzie Talking to the moon, ktore zadebjutuje 27.08
Pozwolę sobie się nie zgodzić. Bruno jest naturalny i to go wyróżnia spośród tych plastikowych gwiazdek typu Gaga, czy nawet ostatnio Rihanna. Wiele "gwiazd" ostatnio zaczyna bawić się w szokowanie, natarczywy wizerunek, nieciekawe teksty piosenek, czy nudne, techniczne melodie. Bruno jest powiewem świeżości wśród tej sztuczności.MrsLennon pisze:Nie przepadam za chłopakiem. Plastikowy i sztuczny, nic nie wnoszący, jak ostatnio wiele innych gwiazd.

- MadelineFS
Zgadzam się. Bo jeśli Bruno jest nienaturalny, to niby na czym, ma polegać naturalność? Jednak ja zamiast się skupiać na tym jaki Bruno jest wyjątkowy, wolę podrzucić wam kilka ciekawostek.Phoenix pisze: Pozwolę sobie się nie zgodzić. Bruno jest naturalny i to go wyróżnia spośród tych plastikowych gwiazdek typu Gaga, czy nawet ostatnio Rihanna. Wiele "gwiazd" ostatnio zaczyna bawić się w szokowanie, natarczywy wizerunek, nieciekawe teksty piosenek, czy nudne, techniczne melodie. Bruno jest powiewem świeżości wśród tej sztuczności.
Źródło: GQ Magazine APRIL 2011Q: The old saying about hindsight being 20/20 is usually true. In hindsight, was getting dropped by Motown Records when you were 18 a good thing, even if it really sucked at the time?
MARS: It was probably the best thing that ever happened to me, as far as being a reality check and (learning) what it really takes to break into this (business). I was so young at the time that, at 18, I probably thought being signed (to Motown) was it for me. But you don’t know what the hell you’re doing at 18. And when I got dropped, that’s when I thought: ‘I’ll do everything on my own; I’ll write my own music and produce it.’ I was very frustrated (at Motown) because I was in (recording) studios with producers, trying to explain to them how I wanted these songs to sound. And how can you explain something you haven’t done yet?
Tak, to było TO Motown! Nie mialam pojecia, że Bruno jako osiemnastolatek dostał tam kontrakt.

*
Pojawiła się sesja Bru w L'UMAO VOGUE (btw to już jego druga sesja dla tego pisma)
Dla chętnych KULISY
Fotki:

*
Niezawodny tandem Bruno&Phill zainprowizowal kawałek o chipsach Popchips efekty: TUTAJ
*
Magazyn Billboard obchodzi swoje 50-te urodziny. Na jubileuszowej okładce pojawił się Bruno.

- billiejean89
ja się wybieram z moją ekpią :) jedziemy do Mediolanu :)moonglow pisze:wybiera się ktos może na jakiś koncert Bruno w Europie ? :)
http://www.brunomars.com/tour-dates/

- La_Pantera_Rosa
sprawa dosc dawna ale istotna przy ostatnich wydarzeniach z Amy.. podobno Bruno byl zatrzymany z powodu brania narkotykow....http://www.youtube.com/watch?v=VOiPoQQ- ... re=related
Ain't no sunshine when he's gone :(
- Klaudia!...
La_Pantera_Rosa tak był zatrzymany. Był ten temat już tu poruszany na wcześniejszych stronach.
Sam Bruno odniósł się do tej sprawy w magazynie Billboard :
"Szkoda,że nie da się tego po prostu zapomnieć.To chmura,która idzie za mną, bez względu na to,ile osiągnę."
Uwielbiam tego człowieka. Głos niesamowity, a wykonania na żywo powalają. Ogromny talent. Zdecydowanie wyróżnia się pośród dzisiejszych gwiazdek.
Jakiś czas temu dowiedziałam się, że Bruno maczał palce w "Wavin' Flag". Można go nawet usłyszeć w piosence i zobaczyć w klipie :D
Zresztą w kulisach powstawanie tej piosenki również jest Bru i Phillip.
I mam pytanie. Na MJ Translate jest tekst Talking To the Moon i znajduje się tam informacja, że Bruno zadedykował tą piosenkę Michaelowi. Nie spotkałam się wcześniej z tą informacją. Wie ktoś może coś o tym? Jakiś wywiad, gdzie to mówi?
Sam Bruno odniósł się do tej sprawy w magazynie Billboard :
"Szkoda,że nie da się tego po prostu zapomnieć.To chmura,która idzie za mną, bez względu na to,ile osiągnę."
Uwielbiam tego człowieka. Głos niesamowity, a wykonania na żywo powalają. Ogromny talent. Zdecydowanie wyróżnia się pośród dzisiejszych gwiazdek.
Jakiś czas temu dowiedziałam się, że Bruno maczał palce w "Wavin' Flag". Można go nawet usłyszeć w piosence i zobaczyć w klipie :D
Zresztą w kulisach powstawanie tej piosenki również jest Bru i Phillip.
I mam pytanie. Na MJ Translate jest tekst Talking To the Moon i znajduje się tam informacja, że Bruno zadedykował tą piosenkę Michaelowi. Nie spotkałam się wcześniej z tą informacją. Wie ktoś może coś o tym? Jakiś wywiad, gdzie to mówi?
- MadelineFS
Osobiście uważam, że lepiej, że spotkało to go teraz. Sparzył się i wyraźnie się tego wstydzi. To będzie się za nim ciągnęło i on dobrze o tym wie. Jednak bardzo się cieszę, że ma rodzinę taką jaką ma... Jego mama już kilka razy doprowadziła go do porządku i na pewno będzie go miała na oku.Sam Bruno odniósł się do tej sprawy w magazynie Billboard :
Bruno już to komentował kilka razy min powiedział. Popełniam błędy, ale już zmądrzałem. W gruncie rzeczy dobry ze mnie chłopak.
Z tą kokainą to dla mnie dość dziwna sprawa. Przeszukałam chyba wszystkie możliwe źródła i wszystkie donosiły o jednym - Bruno został zatrzymany za posiadanie kokainy, a może ty Klaudia, gdzieś znalazłaś, że wykryto ją jego krwi?
Oj, ja jestem prawie pewna, że to jest czysta nadimpretacja. Z tego co wiem TTTM powstało dawno na pewno przed rokiem 2009 i wtedy był Bruno - producent, który schował TTTM do szuflady...Bruno zadedykował tą piosenkę Michaelowi. Nie spotkałam się wcześniej z tą informacją.
O, znalazłam:
Well, the first song that I wrote for me...I wasn't signed, and I wrote "Talking To the Moon." I just knew. I knew this song's mine. I'm gonna put this song in my back pocket. I dont' wanna play this for anybody. So I wouldn't play it for anybody. When Atlantic heard "Nothin' On You" and they heard "Billionaire," I said, "Well, wait a minute. Check THESE out...boom!"
Tłum: Pierwszą piosenką, którą napisałem dla siebie było Talking to the moon. Po prostu wiedziałem, że ta piosenka jest moja. Widziałem, że nie oddałbym jej nikomu, więc nikomu jej nie pokazałem. Kiedy Atlantic usłyszało Nothin' on You i Billionaire. Powiedziałem: Posłuchajcie tego... Bum!
SOURCE
- La_Pantera_Rosa