STYL MODA UBRANIA - Michael Jackson

Dział przeznaczony do prezentacji własnej twórczości: wierszy, rysunków i tym podobnych.
Awatar użytkownika
Get_On_The_Floor

Post autor: Get_On_The_Floor »

Do wszystkich, którzy kupili Red Lion by Mission (wiadomo, czerwona z TII)-

właśnie jestem w trakcie kupowania, tylko chciałem się zapytać o rozmiary, bo normalnie noszę M, ale mam doświadczenie np. z ubraniami Ed Hardy, że wypadają trochę inaczej niż europejskie ciuchy. Jak ktoś kupował, to niech się podzieli spostrzeżeniami, bo co prawda wymiary są podane na ebayu, ale zawsze wolę wiedzieć od kogoś, kto sprawdził na własnej skórze.

Druga kwestia- w TII Michael ma w trakcie TWYMMF ubraną na Red Liona niebieską koszulę- czy ktoś ogarnia gdzie można ją kupić? To też była firma Mission czy Audigier (edek), a może inna?

I na dodatek- już gdzieś kiedyś pisałem- widział ktoś może do kupienia koszulkę Olodum, ale nie białą, lecz czerwoną?
Awatar użytkownika
Pitrzel

Post autor: Pitrzel »

'Prince...BEST?...The Gold Experience...BETTER!...In concert...perfectly FREE...On record...SLAVE...Get Wild...Come...Peace...Thank u!'
Awatar użytkownika
Get_On_The_Floor

Dzięki, ale nie mówię o przeciwdeszczówce, lecz o tej Obrazek
Ostatnio zmieniony pt, 29 lip 2011, 12:37 przez Get_On_The_Floor, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
tony308

Post autor: tony308 »

Jeśli chodzi o koszulkę olodum, to ja zamawiałem na allegro u firmy, która zajmuje się nadrukami na koszulkę. Mają oni różne metody i techniki, dzięki czemu nadruki są naprawdę dobrej jakości. Trzeba wysłać tylko grafikę jaką chce się mieć na koszulce, wybrać rozmiar i kolor koszulki (Fruit of the Loom). Nie pamiętam już nazwy tego użytkownika na allegro, ale to jest kwestia 10 min żeby takie coś na allegro poszukać.
Obrazek
Awatar użytkownika
Get_On_The_Floor

Jeśli chodzi o koszulkę olodum, to ja zamawiałem na allegro u firmy, która zajmuje się nadrukami na koszulkę. Mają oni różne metody i techniki, dzięki czemu nadruki są naprawdę dobrej jakości. Trzeba wysłać tylko grafikę jaką chce się mieć na koszulce, wybrać rozmiar i kolor koszulki (Fruit of the Loom). Nie pamiętam już nazwy tego użytkownika na allegro, ale to jest kwestia 10 min żeby takie coś na allegro poszukać.
Hehe, druga odpowiedź, drugi raz się nie zrozumieliśmy- mówię o tej koszulce Obrazek

Nie jestem ignorantem, żeby na allegro czy ebayu nie poszukać;p
Awatar użytkownika
tony308

Post autor: tony308 »

Mówiąc szczerze nie spotkałem się nigdy z taką koszulką, nawet na www.michaeljacksoncelebrityclothing.com takiej nie widziałem. Hmm Get_On_The_Floor będzię z tym problem chyba:) jeżeli nie poszukasz możesz wydrukować kilka screenów i zamówić u krawca, no ale to swoje będzie pewnie kosztować.
Obrazek
Awatar użytkownika
fleurire

Post autor: fleurire »

Podziwiam Was wszystkich ;D ja trochę próbowałam się zabrać do szycia ,ale uważam ,że krawcowa ze mnie żadna ;< ale na pewno nie stać mnie na te drogie kreacje ,więc co jak co i tak będę musiała w końcu zabrać się za siebie !
"(...) many people have options about me and they haven't even met me. They don't even know me (...)"
na zawsze w moim sercu <3.!

"Nie sztuką jest kochać konie ,sztuką jest sprawić ,aby one pokochały Ciebie." Pat Parelli
Awatar użytkownika
invincible_MJ

Post autor: invincible_MJ »

cocainegirl pisze:Wiecie gdzie można kupić w dobrej cenie kurtkę podobną do tej Michaela z teledysku ,,Bad'' ?
Ja kilka dni temu znalazłam podobną w second-handzie Obrazek
Cena dobra, bo 5 zł :P Ech, ta tania odzież, czegóż człowiek tam nie znajdzie :D
Awatar użytkownika
chodziarz91

Post autor: chodziarz91 »

hmm mam zamiar zrobić sobie spodnie coś na styl takich jakie Michael miał w teledysku BAD, tylko że nie wiem gdzie kupić takie klamerki to spodni ? Czy to ma jakąś specjalną nazwę ?
Awatar użytkownika
Mikejla

Post autor: Mikejla »

Hej co myślicie o takich cekinach do marynarki BJ ??
http://www.decopas.pl/?2407,cekiny-lase ... 8mm-czarne
http://www.decopas.pl/?2419,cekiny-lase ... mm-srebrne
Widziałam takie w empiku świecą się mega chyba będzie z tego dobra marynarka co ? ;D
Obrazek
Awatar użytkownika
SasiaxD

Post autor: SasiaxD »

Hej jestem nowa w tym temacie acz mam pewne pytanie. Mam zamiar robić sobie rękawiczkę z Billie Jean ale nie umiem się zdecydować czy lepiej zrobić z cekinów czy z dżetów termo przylepnych. Czy ktoś mógł by mi poradzić co ładniej wygląda ;P
Jeśli chcesz naprawić świat,
najpierw musisz przyjrzeć się sobie i
zmienić się. Zacznij od tego gościa,
którego widzisz w lustrze [...]
Awatar użytkownika
yourlovelystar

Post autor: yourlovelystar »

Z własnych doświadczeń wiem, że cekiny ciężko jest naszyć na rękawiczkę tak aby były w miarę równe i żeby to ładnie wyglądało. A to dlatego, że materiał trochę się naciąga i ubrana rękawiczka nie wygląda już tak efektownie. No i największy problem zaczyna się z palcami o.O Chyba, że ktoś ma talent do tego albo zna jakiś specjalny pomysł na naszycie cekinów to chętnie skorzystam z rady ;) Dodam, że próbowałam z białą bawełnianą rękawiczką i cekinami na sznurze (http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9 ... jcz5SH9qPl)
Myślę, że sposób z termo dżetami jest prostszy, ale nie wiem jak z jego trwałością.. i chyba się tak nie błyszczy. W każdym bądź razie w ostateczności zostaje Ci zakup już gotowej rękawiczki :)
You gave me strength when I wasn't strong
You gave me hope when all hope is lost
You opened my eyes when I couldn't see...

www.yourlovelystar.photoblog.pl
Awatar użytkownika
NicuniaMJ

Post autor: NicuniaMJ »

Lepiej kupić rękawiczkę przez alledrogo, mniej babrania się z tym a jak dobrze się kupi to będą 2 sztuki w razie gdyby jedna skończyła żywot po używaniu ;)
Obrazek
Awatar użytkownika
Pitrzel

Post autor: Pitrzel »

http://www.ebay.pl/itm/MICHAEL-JACKSON- ... 3cbfad46f7 jak myślicie czy ten kapelusz jest takiej samej jakości jak na michaelcelebrityclothing? Bo wygląda tak samo, ale 2 razy tańszy.
'Prince...BEST?...The Gold Experience...BETTER!...In concert...perfectly FREE...On record...SLAVE...Get Wild...Come...Peace...Thank u!'
history12

Post autor: history12 »

Pitrzel pisze:http://www.ebay.pl/itm/MICHAEL-JACKSON- ... 3cbfad46f7 jak myślicie czy ten kapelusz jest takiej samej jakości jak na michaelcelebrityclothing? Bo wygląda tak samo, ale 2 razy tańszy.
Jest lepszej jakości mój kolega ma z michaelcelebrityclothing a ja zamówiłem sobie ten jest super!!

Odświeżam temat
ODPOWIEDZ