MJOWISKO 2011
- give_in_to_me
- billiejean89
Cena zrozumiała, choć już nie 1 raz taka "wysoka". Biorąc pod uwagę chwilowy brak płynności gotówki (a liczę 2 os.) obecność moją i mojej połówki uznaje za niewiadomą. Tych, którzy krytykują cenę (i powód z jakiego jest ona taka) rozumiem w pewnym sensie i zgadzam się z nimi a w pewnym sensie nie. Uznaje zatem, powiedzenie "pożyjemy zobaczymy" jako najbardziej adekwatne do mojej sytuacji.
"LIES RUN SPRINTS, BUT THE TRUTH RUNS MARATHONS"- Michael Jackson

http://www.youtube.com/user/ktossomeone

http://www.youtube.com/user/ktossomeone
- Dzwoneczek MJJ
- Lokalizacja: Nie wiesz skąd jest Dzwoneczek MJJ? To co Ty tu jeszcze robisz?
Przestańcie sknerzyć, raz w roku chyba można zaszaleć i wydać te 50zł... No hellloł!
Krakowskie małżeństwo będzie obecne. Tym bardziej, że załapałyśmy się na listę 20.
Oczywiście całym faktem podniecona, że niby będzie więcej funduszy na %%%%, pobiegłam rano do sklepu i kupiłam sobie za różnicę płytę tori amos i pierwszą the doorsów no i... z drobnym "wkładem za 20zł 2cd the jacksons! Achhh! <3
Akagnes Kochana, to znów się bawimy razeeem! :*
Krakowskie małżeństwo będzie obecne. Tym bardziej, że załapałyśmy się na listę 20.

Oczywiście całym faktem podniecona, że niby będzie więcej funduszy na %%%%, pobiegłam rano do sklepu i kupiłam sobie za różnicę płytę tori amos i pierwszą the doorsów no i... z drobnym "wkładem za 20zł 2cd the jacksons! Achhh! <3
Akagnes Kochana, to znów się bawimy razeeem! :*
One by one
Only the Good die young
They're only flying too close to the sun
And life goes on -
Without you...
PS - Kociuuu, dobrze że nie Misiaaa! ;D Znajdziemy pekińczyka takiego jaki ma być! :*
Only the Good die young
And life goes on -
Without you...
PS - Kociuuu, dobrze że nie Misiaaa! ;D Znajdziemy pekińczyka takiego jaki ma być! :*
- Dzwoneczek MJJ
W takim razie %%%% zacznij ćwiczyć jeszcze dziś.akaagnes pisze:Kaśka chyba też przyjeżdża. :)
Poza tym nie wiem jeszcze na 100%, ale pewnie też będę jechać z Krakowa na MJowisko. (realizujące się plany i takie tam..)

One by one
Only the Good die young
And life goes on -
Without you...
Only the Good die young
And life goes on -
Without you...
-
-
Ludzie nie sypcie takiej krytyki o cenę, 50zł to w porównaniu np. z niemieckim zlotem fanów, gdzie na naszą kasę bilet kupiony na ebay'u kosztuje 100zł to jest różnica. Ok nie każdego na to stać i to zrozumiałe, ale zaczęłabym się na serio zastanawiać jeśli tutaj by to kosztowało ponad 100zł :/Mike pisze:Cena zrozumiała, choć już nie 1 raz taka "wysoka". Biorąc pod uwagę chwilowy brak płynności gotówki (a liczę 2 os.) obecność moją i mojej połówki uznaje za niewiadomą. Tych, którzy krytykują cenę (i powód z jakiego jest ona taka) rozumiem w pewnym sensie i zgadzam się z nimi a w pewnym sensie nie. Uznaje zatem, powiedzenie "pożyjemy zobaczymy" jako najbardziej adekwatne do mojej sytuacji.
- Dzwoneczek MJJ