SLASH* Guns N' Roses *Velvet Revolver

Miejsce na tematy zupełnie nie związane z Michaelem Jacksonem. Tutaj możesz luźno podyskutować o czym tylko masz ochotę. Jedynie rozmowy te muszą być oczywiście kulturalne :) Zapraszam MJówki do pogawędek.
Awatar użytkownika
ewa

Ron - zdjęcia

Post autor: ewa »

GN'R w Europie 25 maja - 30 lipca zdjęcia... ciąg dalszy... )
(proszę nie kopiować linków bezpośrednio do tych zdjęć na inne strony i fora)

Ron (Bumblefoot)
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazekObrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
ewa

zdjęcia

Uwaga uwaga, Axl i Izzy na lotnisku w Pradze rankiem 15 czerwca, przed odlotem na koncert do naszej pięknej Warszawy.
Właśnie tak odświętnie :party: ubrany Rudy postawił nogę na polskiej ziemi. To była wiekopomna chwila.
Izzy też był odświętnie ubrany - w bieli :].
Niestety nie mam pod ręką zdjęć, jak reszta bandu z Robinem na czele :-) się wtedy prezentowała.

ObrazekObrazek

Axl :-) wygląda z Betą jak synuś z mamusią :party:
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

co dzień w towarzystwie innej pani - czyli jak na trasie bawił się Axl
Obrazek
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazekObrazek

w Istambule (Turcja) + jakieś inne
z fanami

haha
ObrazekObrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
ewa

zdjęcia

Dominika trzymaj się :party: - Tommy, teraz już nie możesz powiedzieć, że źle wyszedł na zdjęciach,
bo na tych wygląda very sweet :-) - czyli tak jak wygląda w rzeczywistości :-).

ObrazekObrazek

Richard Fortus
ObrazekObrazek

Dizzy
ObrazekObrazekObrazek

Frank - czyli najbardziej uśmiechniety perkusista świata :-)
ObrazekObrazek

Sesja fana z Gunsami we Włoszech (kolejno odlicz: Fortus / Pittman / Frank / Izzy)
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
ewa

zdjęcia

koncert akustyczny 30 lipca Cuckoo club (Londyn) - Axl przybywa

Baz przybywa
ObrazekObrazekObrazek

Koncert
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

Po koncercie, wychodząc z klubu. To są zdjęcia zrobione około 6:00 rano, uprzedzam, że ta kipiąca z nich "energia" i "radość" to wynik tego, że nie spali dwie doby, najpierw zagrali koncert na Wembley, a zaraz po nim pojechali do klubu gdzie grali przez noc koncert akustyczny. Kiedy wychodzili z klubu po koncercie byli baaardzo zmęczeni. Na pewno nie chcieli, żeby ich ktokolwiek w tym momencie fotografował, no ale cóż :smutek:, . lajf is brutal, ful zasadzkas.

Dizzy
Obrazek

Robin - umęczone biedactwo i Chris
ObrazekObrazekObrazek

Axl, Richard i Sebastian

więcej zdjęć znajdziecie na:
- przyjazd I, II
- odjazd I, II.
Obrazek
Awatar użytkownika
Dominika

Post autor: Dominika »

Piękne fotki. Zwłaszcza ta z Ronem.
a co on z tym kieliszkiem tak po ulicy latał =]
z zespołem 650 North, który to usiłował nas "rozgrzewać" jako pierwszy przed Gunsami.
Muszę Ci powiedzieć, że z tym "usiłowali" to żeś trafiła w sedno =D.
Ja i S. jakoś nie wiedziałyśmy wcześniej przed koncertem, że przed Kobranocką, OZ i Sebastianem Bachem z zespołem, ma być jeszcze jakiś czwarty support.
No wyszli młodzi chłopcy, pograli. Dopiero jak już schodzili ze sceny to SUNrise ..."yyy ty... Dominika, a to, to był zespół jakiś?"
Ja też myślałam z początku, jak wyszli na scenę i zaczęli grać, że oni po prostu sprzęt testują :hahaha:
Btw. na blogu tych chłopaków z 650 North można sobie obejrzeć slajdy z ich wyprawy do Polski i z koncertu, najlepszy jest ten zatytułowany "Polish architecture" :hahaha:
kliknij
Dominika trzymaj się :party: - Tommy, teraz już nie możesz powiedzieć, że źle wyszedł na zdjęciach,
bo na tych wygląda very sweet :-) - czyli tak jak wygląda w rzeczywistości :-) .
http://img81.imageshack.us/my.php?image ... opyok9.jpg
Ja powinnam złożyć jakieś zażalenie, zdjęć Axla albo Robina są setki, a jak pojawi się jakieś zdjęcie Thomasa, to normalnie święto.
Chyba się nie lubi fotografować. Anyway dzięki Ewa za to :-)
Po koncercie, wychodząc z klubu. To są zdjęcia zrobione około 6:00 rano, uprzedzam, że ta kipiąca z nich "energia" i "radość" to wynik tego, że nie spali dwie doby, najpierw zagrali koncert na Wembley, a zaraz po nim pojechali do klubu gdzie grali przez noc koncert akustyczny. Kiedy wychodzili z klubu po koncercie byli baaardzo zmęczeni.
http://img215.imageshack.us/img215/3755/lond10oh0.jpg
Nie ma się co dziwić, grać dzień za dniem koncerty i to nawet po trzy w ciągu jednej doby... trochę ich to wysiłku kosztowało, tym bardziej, że chłopaki swoje lata już mają. Zwłaszcza Axl siódme poty z siebie wylewał, aż się biedak na ostatnim koncercie pochorował. Ale już wydobrzał na całe szczęście.
Tak nawiązując do tematu... Ja wybierając się na ich koncert do Wawy też miałam całą noc nieprzespaną, później rano wyjazd, koncert, powrót do domu, czyli druga noc nieprzespana. Jak wróciłam to byłam padnięta, wyglądałam dokładnie jak Dizzy na tym zdjęciu + papieros, który mnie wtedy trzymał przy życiu. Dokładnie tak, patrzę na Dizzy'ego i widzę obraz siebie samej z tamtego dnia.
Awatar użytkownika
Dominika

Axl Rose - newsy

Axl Rose - NEWSY

Europejskie tournee GN'R dobiegło końca, jednak Axl nie opuścił Europy. Przebywa w Anglii.
Wczoraj udał się z prywatną wizytą do szpitala, w którym przebywają dzieci chore na raka.

na zdjęciu z dziećmi w szpitalu
Obrazek
Dyrektor szpitala Simon Davies powiedział: "Byliśmy bardzo wzruszeni tym, że Axl postanowił nas odwiedzić.
Axl spędził dużo czasu rozmawiając z każdym pacjentem z osobna. Pytał m.in. o ich diagnozy, o to, jak przebiega leczenie oraz o to, co lubili robić/czym lubili się zajmować kiedy nie byli w szpitalu (kiedy nie byli jeszcze chorzy)".
Lekarze stwierdzili, że wizyta Axla była wspaniała, że bardzo podniósł te dzieciaki na duchu i sprawił im swoją obecnością wiele radości.

Nie była to pierwsza wizyta Axla w takim miejscu. Już w początkach lat 90'tych niejednokrotnie zdarzało mu się odwiedzać kliniki i szpitale, w których leczyły się (na różne dolegliwości) głównie dzieci i młodzież.
bizkit

Post autor: bizkit »

Dominika pisze:
z zespołem 650 North, który to usiłował nas "rozgrzewać" jako pierwszy przed Gunsami.
Muszę Ci powiedzieć, że z tym "usiłowali" to żeś trafiła w sedno =D.
Ja i S. jakoś nie wiedziałyśmy wcześniej przed koncertem, że przed Kobranocką, OZ i Sebastianem Bachem z zespołem, ma być jeszcze jakiś czwarty support.
No wyszli młodzi chłopcy, pograli. Dopiero jak już schodzili ze sceny to SUNrise ..."yyy ty... Dominika, a to, to był zespół jakiś?"
Ja też myślałam z początku, jak wyszli na scenę i zaczęli grać, że oni po prostu sprzęt testują :hahaha:
Btw. na blogu tych chłopaków z 650 North można sobie obejrzeć slajdy z ich wyprawy do Polski i z koncertu, najlepszy jest ten zatytułowany "Polish architecture" :hahaha:
kliknij
Należy się szacunek chłopakom za "beautiful Warsaw", bo za granie chyba nie bardzo? ;-) Ja nie słyszałem jak grali, w moim grafiku dnia nie byli ujęci, pojawiłem się w czasie Odziału.
Nie macie wrażenia, że to "sea of fans" troszkę przesadzone? Te ujęcia tak ukazują stadion, jakby fanów było niewiadomo ile. A prawda jest niestety bolesna.:-)
No i to co jest na pierwszym planie w "polish architecture" za bardzo polish nie jest. Ale nie ma co chłopaków rozczarowywać. ;-)
Witek

Re: Axl Rose - newsy

Post autor: Witek »

Dominika pisze:Axl Rose - NEWSY

Europejskie tournee GN'R dobiegło końca, jednak Axl nie opuścił Europy. Przebywa w Anglii.
Wczoraj udał się z prywatną wizytą do szpitala, w którym przebywają dzieci chore na raka.

na zdjęciu z dziećmi w szpitalu
Obrazek
Dyrektor szpitala Simon Davies powiedział: "Byliśmy bardzo wzruszeni tym, że Axl postanowił nas odwiedzić.
Axl spędził dużo czasu rozmawiając z każdym pacjentem z osobna. Pytał m.in. o ich diagnozy, o to, jak przebiega leczenie oraz o to, co lubili robić/czym lubili się zajmować kiedy nie byli w szpitalu (kiedy nie byli jeszcze chorzy)".
Lekarze stwierdzili, że wizyta Axla była wspaniała, że bardzo podniósł te dzieciaki na duchu i sprawił im swoją obecnością wiele radości.

Nie była to pierwsza wizyta Axla w takim miejscu. Już w początkach lat 90'tych niejednokrotnie zdarzało mu się odwiedzać kliniki i szpitale, w których leczyły się (na różne dolegliwości) głównie dzieci i młodzież.
Dodam, iż autorem newsa jest zqyx z NS :]
Awatar użytkownika
Dominika

bizkit pisze:Nie macie wrażenia, że to "sea of fans" troszkę przesadzone?
Moje wrażenie - być może błędne - jest takie, że to "morze fanów" to taka mała ironia ze strony chłopaków z 650 North.
Przecież zdjęcie ukazuje głównie puste trybuny.
Witek pisze:Dodam, iż autorem newsa jest zqyx z NS :]

Dodam iż autorem newsa jestem JA SAMA na podstawie yahoo.com oraz blabbermouth . Natomiast o niejakim zqyx'ie i NT pierwsze słyszę.
I bez "takich" mi tu Witku na przyszłość proszę ;), bo nie wiem jak mam to rozumieć.
A to, że prawdopodobnie na wszelkich GN'Rosesowych forach świata ta informacja została podana, to jak mniemam chyba rzecz naturalna.
Witek

Post autor: Witek »

Jeśli tak to przepraszam ale wyglądało to jak news pisany przez zqyx'a :) myślałem po prostu,że bezczelnie wykorzystujesz jego pracę :D ;)
bizkit

Post autor: bizkit »

Dominika pisze:
bizkit pisze:Nie macie wrażenia, że to "sea of fans" troszkę przesadzone?
Moje wrażenie - być może błędne - jest takie, że to "morze fanów" to taka mała ironia ze strony chłopaków z 650 North.
Przecież zdjęcie ukazuje głównie puste trybuny.
Chyba masz rację. Zasugerowałem sie tym, że żadne ujęcie nie ukazuje całego stadionu (wtedy dopiero było by "sea" ;-) - ćwierć stadionu przy GNR) tylko pierwsze rzędy. I posądziłem chłopaków o naginanie rzeczywistości.
Awatar użytkownika
Dominika

Sebastian Bach - newsy

Witek pisze:Jeśli tak to przepraszam ale wyglądało to jak news pisany przez zqyx'a :) myślałem po prostu,że bezczelnie wykorzystujesz jego pracę :D ;)
A kto to ten zqyx? Jakiś jedyny informator dot. spraw GN'R? Zresztą jego osoba nie leży w kwestii moich zainteresowań. Śledzę od jakiegoś czasu poczynania tego zespołu, a co za tym idzie samego Axla Rose, tak samo bacznie jak setki tysięcy innych osób na świecie. Napisać kilka zdań po przeczytaniu krótkiego artykułu potrafiłby nawet przedszkolak. Zwyczajnie zabawne, że ni stąd ni zowąd przychodzisz tu z dziwnymi roszczeniami do mnie, bo coś Ci się wydawało, że ktoś, gdzieś tam, też napisał, że Axl udał się do szpitala odwiedzić chore dzieci.
Nie wiem, może zanim coś napiszę, mam czytać wszystkie istniejące portale, strony, fora w internecie, żeby sprawdzić czy ktoś, gdzieś, przypadkiem nie wspomniał już czegoś podobnego na dany temat, albo nie postawił przecinka w jakimś zdaniu w tym samym miejscu co ja, bo mnie oskarżą, że "bezczelnie wykorzystuję czyjąś pracę" :podejrzliwy: . Już dawno czegoś bardziej absurdalnego nie słyszałam. Nie wiem czy się nad tym zastanawiałeś, ale dla mnie to, z czym tu wyskoczyłeś, to czysta paranoja... Właściwie...,dlaczego ja z Tobą dyskutuję, powinnam to była od początku pozostawić bez komentarza, jednak na pewne rzeczy należy stanowczo reagować. I tak na przyszłość, jeśli masz, lub ktoś inny ma jakieś "ale" do mnie, to zamiast robić syf na forum, informuję, że od załatwiania/wyjaśniania takich spraw jest PW.
Tyle mojej przedmowy. To co...może jakiś news?

Sebastian Bach - NEWSY
Sebastian Bach jest w trakcie nagrywania swojego solowego albumu zatytułowanego "Angel Down". Producentem jest Roy Z, znany ze współpracy z m.in. takimi wykonawcami jak Judas Priest, Bruce Dickinson i Halloween.
Zespół Bacha składa się z następujących muzyków:
- Mike Chlaściak (gitara),
- Johnny Chromatic (gitara).
- Steve DiGiorgio (bas),
- Bobby Jarzombek (perkusja).
na zdjęciu /sorry za nie, ale to pierwsze lepsze jakie mi pod rękę wpadło
- cały zespół od prawej: Michał Chlaściak, Sebastian Bach, Bobby Jarzombek, Steve DiGiorgio, Johnny Chromatic

Obrazek

Sebastian Bach i jego zespół, to TEN zespół, który towarzyszył Guns N' Roses na ich europejskiej trasie. To taka informacja dla tych, którzy nie są fanami Gunsów bądź hard rocka i mogą Baza nie kojarzyć. Baz to były wokalista zespołu Skid Row i niezaprzeczalnie jeden z najlepszych hard rockowych wokalistów świata. Dziś nagrywa solo. Hmmm... piosenkę "18 and life" jego zespołu to chyba każdy powinien kojarzyć ;-) dla przypomnienia videoclip -> http://www.youtube.com/watch?v=F1P3IQED-P0

Przy okazji tego newsu... Przeglądając około dwa tygodnie temu oficjalną stronę Sebastiana Bacha natknęłam się na taką małą ciekawostkę, która może zainteresować też między innymi fanów Michaela Jacksona.
Okazuje się, że Sebastian Bach ze swoim zespołem dzieli studio nagraniowe z braćmi samego Michaela Jacksona. Jaki ten świat mały! :-). Pracują w tym samym studio nad czymś, na równi z Sebastianem, m.in. Tito i Jermaine.

Sebastian na swojej stronie zamieścił dwa około minutowe filmiki nagrane 9 lipca przed studiem nagraniowym.
Na filmach Sebastian rozmawia z Bobbym.

Opis pierwszego z nich: Sebastian: "Here we have Bobby loading out his drums, with the JACKSONS in the backround!
We are recording at the same location as the Jacksons. When I walk out of the studio, that is Jermaine Jackson in the white shirt as I walk by! I talked to him briefly he was cool! Trippy huh!"
http://www.sebastianbach.com/archives/studio9.wmv - video

2 video: Sebastian: "The dude with the guitar on his back in the first frame of this clip is Tito Jackson! His truck wouldn't start. I'm not making this stuff up!"
http://www.sebastianbach.com/archives/studio8.wmv - video
Tutaj w pierwszych sekundach filmu widać jak Tito idzie z gitarą do swojego samochodu, a pod koniec wideo jak nim wyjeżdża,... jak twierdzi naoczny świadek, czyli Seba, i co zresztą doskonale na video słychać, samochód Tito chyba dwukrotnie po zapaleniu zgasł.
...Samochód mu zgasł. Bardzo fascynująca informacja, prawda?:wariat:.
Ale ja takie lubię =]. A tak naprawdę cieszy mnie w tym
wszystkim to, że Seba się z braćmi MJ gdzieś tam w studio mija i że...
mimo, że sam jest... co tu dużo mówić - wielką gwiazdą i to hard rocka, to
spotykanie Jacksonów, jest dla niego jakimś szczerym przeżyciem, w stylu
..."wow rozmawiałem chwilę z Jermaine'm. On jest super!" :-) .

Oba linki i opisy filmów pochodzą z oficjalnej strony Sebastiana ->
http://www.sebastianbach.com/updates.html
Obrazek
Awatar użytkownika
Dominika

Axl Rose - newsy

Axl Rose - NEWSY
Axl był jednym z gości na przyjęciu urodzinowym Madonny.
Impreza odbyła się 16 sierpnia w Londynie.
http://www.thesun.co.uk/article/0,,4-2006380295,00.html
zdjęcia z 16 sierpnia
ObrazekObrazek
ObrazekObrazek

Przy okazji...
Prawdopodobnie parę osób się ucieszy. Dzwoniła dziś do mnie S. Jest już po swoich grenlandzkich wyprawach, choć wciąż na Grenlandii. W tej chwili jest w Nuuk, skąd pod koniec przyszłego tygodnia wylatuje do Reykjavíku, a stamtąd doooo... Warszawy. Więc jeszcze trochę i powinna być już z nami... tzn.:knuje: w każdym razie w Polsce. Prosiła żeby wszystkich pozdrowić ;-).
A ponieważ wiem, że są osoby, które tutaj na jej powrót czekają, stąd pozdrowienia przekazuję również na tym forum.
Obrazek
Awatar użytkownika
ewa

Dominika pisze:Dodam iż autorem newsa jestem JA SAMA na podstawie yahoo.com oraz blabbermouth .
Dominika daj spokój, przecież to śmieszne, żebyś musiała się tłumaczyć z tego co tu piszesz, bo jakiś koleś ma halucynacje. Rób dalej swoje, bo jesteś świetna, że poświęcasz swój czas, żeby tu coś napisać. A takich kolesi, co nie mają nic lepszego do roboty tylko chodzą po forach i szukają zaczepek po prostu olewaj.

A poza tym,
Witek pisze:wyglądało to jak news pisany przez zqyx'a :) myślałem po prostu,że bezczelnie wykorzystujesz jego pracę :D ;)
naprawdę człowieku nie bądź śmieszny, weź się rozejrzyj dookoła. O tym, że Axl wybrał się do szpitala trąbili wszędzie na prawo i lewo, nawet na polskich portalach jak wp i cgm napisali, a ja na MTV o tym słyszałam i każdy news był praktycznie tej samej treści, bo i co można było innego pisać, albo mówić, jak każdy miał ten sam tekst źródłowy czyli http://www.nme.com . Dominika może faktycznie nie zna "osławionego" :wariat: tutaj zqyx'a, skoro obce są jej polskie fora (i zresztą ma rację, że ich nie czyta), ale za to ja czytałam to co zqyx napisał i stwierdzam, że tekst jego a Dominiki, to praktycznie dwie różne rzeczy. A jak już się mamy bawić w Szerloka Holmsa, to Dominika napisała w swoim newsie więcej niż zqyx i ktokolwiek inny. Wspomniała chociażby o tym, że to nie była pierwsza wizyta Axla w takim miejscu, czego nikt nigdzie poza nią nie raczył zauważyć, nawet ten Twój newsman zqyx, bo tak "znacie" Axla, że pewnie nawet o tym nie wiedzieliście, że on nie od dziś odwiedza takie miejsca jak szpitale, w których leczą się dzieci. Tylko, że to zawsze były prywatne wizyty i media się o tym nie rozpisywały, teraz jakoś go wyjątkowo dopadły i mu zdjęcie zrobili, no i poszło to w świat. (Zresztą sorry, nie chcę popełniać tego błędu co Ty i pochopnie osądzać innych osób, w tym wypadku tego czy wiedzieliście o tym czy nie, ...it doesn't matter). No i tak poza tym, to jak będziesz miał "kolego" coś ciekawego o Gunsach do napisania, albo w jakimś innym temacie, to może wtedy wróć, bo na razie to tylko zaśmiecasz forum swoimi bezsensownymi postami. Zobacz na Dominikę albo nieskromnie powiem - na mnie, my szanujemy pracę, którą SUNrise włożyła w prowadzenie tego tematu i pisania całej historii Guns n' Roses , a włożyła w to wszystko na pewno ogrom swojej pracy i czasu, z czego - jeśli już zacząłeś mowę o bezczelności, to - właśnie ludzie z Twojego forum bezczelnie korzystają z rzeczy, o jakich pisze się o Gunsach na forum MJPT, a nie odwrotnie. Przeczytałam wnikliwie topic SUNrise i historię o Gunsach którą napisała, i niegdyś czytałam czasem posty różnych osób na twoim forum i wiele razy w wypowiedziach osób z NS natknęłam się na "wypowiedzi" totalnie zerżnięte z postów SUNrise z tego topicu, mogłabym tu podać niejeden przykład. Ciekawe czy SUNrise w ogóle wie, że takie praktyki się odbywają, że inni fani na innych forach wzorują się na tym, o czym ona tu pisze. Więc jeśli chcesz rozpoczynać walkę z bezczelnością (tj. w tym wypadku przypisywaniem sobie cudzych myśli i wypowiedzi), to rozpocznij tę walkę na swoim forum. Bo zarzucanie tego tutaj Dominice, to wyjątkowo kiepski żart i absurd. Co do szacunku jeszcze, to piszemy tu tylko wtedy, kiedy naprawdę mamy coś od siebie do napisania. Nigdy bym się nie odważyła wejść do tego tematu po to, żeby spamować. Polecam Ci to samo, bo jak masz ochotę robić z forum śmietnik, to rób go na swoim forum, nie tutaj. W ogóle jak czytałam ten temat od pierwszej strony do teraz, to momentami się zastanawiałam, co niektóre osoby chciały w swoich postach przekazać i... dochodziłam do wniosku, że chyba tylko zaznaczyć tutaj swoją obecność, bo niczego innego się nie mogłam doczytać.
Przepraszam co wrażliwszych, ale musiałam to napisać, bo normalnie człowieka szlag trafia. Ten topic jest prowadzony przez osoby posiadające największą wiedzę o Gunsach w tym kraju (SUNrise i Dominika). Ja gdy pierwszy raz tu weszłam (zresztą adres znalazłam u Ciebie Witek na forum, o ironio, chyba nawet zqyx go podał. HA!) i zobaczyłam temat Slash, Gn'R to pomyślałam - o cos tu się pisze o Gunsach, spoko - ale jak go zaczęłam czytać to wymiękłam, ta dziewczyna (SUNrise) jest niesamowita w tym z jaką łatwością i swobodą obraca się w tematach o GN'R, widać, że zna ten zespół na wylot i tysiące różnych historii-ciekawostek z tym zespołem związanych, o których nie wiedzą inni fani. Zresztą widziałam ją w "akcji" po koncercie w Warszawie i już wtedy wiedziałam, że jest niesamowita :p, rozbroiła Axla na szóstkę :p, do innych ludzi tylko ot tak sobie podszedł, krótko i zwieźle (a raczej to oni do niego podchodzili), a tylko z nią tak naprawdę porozmawiał i widać było,... zresztą nie będę o tym pisać. Kto tam był to widział, a kto nie był to jego strata. Ja tamtej chwili nigdy nie zapomnę. Więc uważam, że jeśli ktoś z fanów w tym kraju ma najwięcej o Rose do powiedzenia, to SUNrise i Dominika. Więc pomyśl - (możesz odebrać personalnie) -, że to dość dziwne jest, że przychodzi tu ktoś, kto sam nigdy w ani jednym poście na tym forum nie napisał niczego sensownego o G n' R, ani o Axlu, o jakichs "newsach" nie wspominając i śmie zarzucać Dominice bezczelność. Normalnie ręce opadają. Nastepnym razem zanim coś napiszesz to się dwa razy nad tym zastanów, bo teraz to się tylko tu ośmieszyłeś. Bez odbioru.

... Może lepiej już wróćmy do rozmów o Gunsach, VR, Bachu, rodzinie Jacksonów czy o czymkolwiek innym, ale treściwym.
Obrazek
Awatar użytkownika
ewa

Dominika pisze:Więc jeszcze trochę i powinna być już z nami... tzn.:knuje: w każdym razie w Polsce. Prosiła żeby wszystkich pozdrowić ;-).
A ponieważ wiem, że są osoby, które tutaj na jej powrót czekają, stąd pozdrowienia przekazuję również na tym forum.
Nareszcie jakaś dobra wiadomość! S U P E R!!! że wraca :happy: i dziękuję za przekazanie pozdrowień :) bo na pewno jestem jedną z tych, co na jej powrót czeka z niecierpliwością :-)
Dominika pisze:Ja powinnam złożyć jakieś zażalenie, zdjęć Axla albo Robina są setki, a jak pojawi się jakieś zdjęcie Thomasa, to normalnie święto.
Ja mam dużo zdjęć Tommy'ego z backstage i zupełnie innych, tylko boję się dawać, żeby ci nie było smutno :p. Zaryzykować? To zaryzykuje, na początek takie. Może już je widziałaś, ale tu jeszcze tego nie było. Your Tommy z jakąś ... dziewczynką, po koncercie Gunsów. Izzy wygląda jakby mu się chciało płakać :I. Zresztą obaj śmieszne miny mają :hahaha:, jeszcze najnormalniej to ta dziewczyna wyszła :).
Obrazek
Obrazek

http://www.youtube.com/watch?v=SqUDKa1Hdfw - Dominika, koniecznie obejrzyj to nagranie do końca, tam na końcu Tommy mówi coś ciekawego do mikrofonu, że jak jeszcze raz ktoś rzuci butelką na scenę to on już tego nie zniesie i pójdzie sobie do domu, (to taka łagodniejsza wersja tłumaczenia :p ). Jaki on stanowczy, brawo Tommy :]. Poszło o to, że ludzie rzucali butelkami, on się wkurzył i rozwalił gitarę, podeptał po niej, a na koniec uderzył nią chyba w kamerzystę (na tym filmie tej akcji akurat nie widać jak po gitarze skakał, ale tak było), i na końcu go za to przepraszał (tego kamerzystę przepraszał) i opieprzał ludzi, żeby więcej już butelkami nie rzucali. Tak poza tym, to był to chyba jeden z najgorszych koncertów Gunsów na trasie, z powodu..., źle przygotowanej sceny, Axl się tam podczas innych piosenek prawie na niej wywracał, bo było ślisko, wkurzał się i schodził ze sceny, poza tym wina też w dużej mierze publiczności, która stała pod sceną, bo zamiast się bawić, to rzucała w zespół butelkami, wyzwiskami, przekleństwami, reagowała jakimś dziwnym buczeniem, jak w stajni..., tragedia. A jaka publiczność takie zaangażowanie zespołu :/. Axl zaśpiewał tę piosenkę po prostu stojąc sobie przy mikrofonie, bez żadnego zaangażowania..., w sumie to i tak go podziwiam, że w ogóle stał i śpiewał i jak na końcu widać....dobry humor go nie opuszczał...
Dominika pisze:Sebastian Bach jest w trakcie nagrywania swojego solowego albumu zatytułowanego "Angel Down".
Baz :love: jak ja uwielbiam tego faceta! Nie mogę się doczekać jego nowego albumu. Kocham wszystkie nagrania Skid Row, to był jeden z pierwszych zespołów jakich słuchałam razem z Ugly Kid Joe :] w początkach lat '90tych, kiedy jeszcze Gunsów nie słuchałam, a kaseta "Slave To The Grind" była jedną z pierwszych pirackich :hahaha: jaką sobie sama chyba w 1992 roku kupiłam. A "Monkey Business" od kiedy ją pierwszy raz usłyszałam...jakieś 14 lat temu, do dzisiaj nie mogę się od niej uwolnić, podrzucę link jak ktoś teledysku nie widział
http://www.youtube.com/watch?v=oimH1dzb8pQ video
http://www.youtube.com/watch?v=fqhB7uY0Nsc - grzeczne nagranie z występu w programie w TV. Widać, że z TV, bo na koncertach to Sebcia bardziej brykał... i bryka :-) .

Dominika! Widzę, że sobie zrobiłaś świetną sygnaturkę z "Village Gorilla Head" Tommy'ego :P. Masz może tę płytkę. Ja już rok temu chciałam ją kupić, tylko w żadnym sklepie jej nie mogłam dostać :(. A słyszałam o niej same pozytywy. Napisz coś o niej, jak Ci się solowy Tommy podoba.

Tak mnie coś ostatnio zastanawia :knuje: . Axl na ślub Slasha (ten pierwszy z Renee) przyszedł ubrany w zielony garnitur, ciekawe czy to był ten sam garnitur co chodził w nim później do sądu, czy też posiadał jakiś większy asortyment zielonych garniturów :wariat: . Dzięki Bogu, że teraz chodzi w bardziej normalnych, bo ile razy widzę go w tym zielonym, to się nie mogę przestać śmiać, wyglądał w nim jak mój sąsiad ze wsi pod Zakopanem na sumie w niedziele.
ObrazekObrazekObrazek

Aha, i jeszcze... wie ktoś jak doszło do tego, że Gunsi wykorzystali część obrazu Kostabiego na okładce swojej płyty :knuje: . Wiem, że z tym obrazem to był pomysł Axla, ale tak od strony Kostabiego - co on na to?

PW. W czwartek zdaję ten piep>>>>y egzamin na prawo jazdy :nerwy:
Obrazek
ODPOWIEDZ