Kto pyta - nie błądzi, kto szuka - znajduje
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, LittleDevil
- Man in the mirror
- Man in the mirror
-
Z skąd to jest? http://imageshack.us/f/841/michaeljacksonmichaelja.gif/
- Fanka MJ'a
- Fanka MJ'a
Może być to:NicuniaMJ pisze:Czy ma ktoś może cytat Michaela w którym mówi żeby nie czytać plotek? Najlepiej wypowiedź oryginalna + tłumeczenie
"Pamiętajcie, że prasa to wielki biznes. Gazety i czasopisma starają się zarabiać pieniądze, niekiedy za cenę dokładności, rzetelności, a nawet prawdy" - MOONWALK
"In the promise of another tomorrow
I'll never let you part
For you're always in my heart."
You rock my world, Michael!!!
I'll never let you part
For you're always in my heart."
You rock my world, Michael!!!
- kamiledi15
Miał chyba jeszcze kilka podobnych wypowiedzi na temat prasy, ale w tej chwili nie mogę sobie przypomnieć.
Ma może ktoś pełną listę utworów, jakie miały być wykonane na trasie This is it? Czy oprócz tańca Drill i paru dodatków w Jam miało być jeszcze coś nowego, jeśli chodzi o taniec? Czy nowsze piosenki (Speechless, Threatened) miały być wykonane w całości, czy tylko te fragmenty, które słyszymy w filmie? Czy 2Bad miało też być wykonane, czy to co widzimy to tylko prywatny trening Michaela i nie mieliśmy tego zobaczyć na koncertach? I co z Dirty Dianą, czy ją też byśmy usłyszeli?
Ma może ktoś pełną listę utworów, jakie miały być wykonane na trasie This is it? Czy oprócz tańca Drill i paru dodatków w Jam miało być jeszcze coś nowego, jeśli chodzi o taniec? Czy nowsze piosenki (Speechless, Threatened) miały być wykonane w całości, czy tylko te fragmenty, które słyszymy w filmie? Czy 2Bad miało też być wykonane, czy to co widzimy to tylko prywatny trening Michaela i nie mieliśmy tego zobaczyć na koncertach? I co z Dirty Dianą, czy ją też byśmy usłyszeli?
-
- kamiledi15
Pytam o utwory nie wykonywane nigdy wcześniej na żywo, a Dangerous było wykonywane wielokrotnie. Chyba, że pytasz w kontekście Dirty Diany, bo podczas obu tych prób nie widzimy tańczącego\śpiewającego Michaela (jedynie parę fotek z Dangerous), to w takim razie też jestem ciekaw, czy Michael miał zamiar to zatańczyć\zaśpiewać, czy też jedynie tancerze mieli to zatańczyć.
- Get_On_The_Floor
Jeśli chodzi o taniec, to pewnie nie zakładano zmian (oprócz tego co sam napisałeś), bo piosenki, które miały być wykonane to klasyki. Nowością miały być efekty (nawet na zdjęciu widać, jak niebieskim markerem są oznaczone).kamiledi15 pisze:Ma może ktoś pełną listę utworów, jakie miały być wykonane na trasie This is it? Czy oprócz tańca Drill i paru dodatków w Jam miało być jeszcze coś nowego, jeśli chodzi o taniec? Czy nowsze piosenki (Speechless, Threatened) miały być wykonane w całości, czy tylko te fragmenty, które słyszymy w filmie? Czy 2Bad miało też być wykonane, czy to co widzimy to tylko prywatny trening Michaela i nie mieliśmy tego zobaczyć na koncertach? I co z Dirty Dianą, czy ją też byśmy usłyszeli?
Co do "Speechless", to raczej bym to traktował jako Michaelową wstawkę na próbach, a nie jako jedną z piosenek do wykonania. "Threatened" - nie słyszałem, nie czytałem, aby miało być wykorzystane w inny sposób niż widzimy na filmie. "2 Bad" - nie wiem. "Dirty Diana" - patrz zdj.
Setlista:
1. WBSS
2. Jam
3. The Drill
4. TDCAU
5. Human Nature
6. Smooth Criminal
7. TWYMMF
8. J5 Medley
dalej zdj
- kamiledi15
- Get_On_The_Floor
No problem. Jedyne co można dodać, bo "się o tym mówi", że planowane było zaśpiewanie na ostatnim koncercie "Best of Joy" (przed MITM). Ja również żałuję, że nie przewidziano piosenek z Invincible (np. otwarcie bądź druga piosenka 'Unbreakable'), ale chyba nie narzekałbym opuszczając arenę...kamiledi15 pisze:Dzięki za info.
- kamiledi15
Ja chyba też. Oglądać stare koncerty na Youtube, a być na This is it i widzieć to na żywo, chyba też bym nie żałował.
Ciekaw jestem co do tej wersji:
http://www.youtube.com/watch?v=B9WOM6xk ... re=related
Nie brzmi to jak wersja z płyty, krzyki też są troszkę inne. Bardzo podobne do wersji z This is it. Trochę różni się od dema, brzmi jakby to było wymieszane demo z wersją z płyty + niektóre krzyki są trochę inne.
Ciekaw jestem co do tej wersji:
http://www.youtube.com/watch?v=B9WOM6xk ... re=related
Nie brzmi to jak wersja z płyty, krzyki też są troszkę inne. Bardzo podobne do wersji z This is it. Trochę różni się od dema, brzmi jakby to było wymieszane demo z wersją z płyty + niektóre krzyki są trochę inne.