Wiem, że miałam ale niestety nie dam rady Została sama końcówka więc nie ma co ryzykować a poza tym z takim brzuchem to bym musiała chyba wszędzie dwa miejsca wykupić ale jak już mówiłam w przyszłym roku na pewno i to +1.
Dzięki Etuś Przyjadę już prosto pod drzewo.
I mam nadzieję Kochani, że aktualne jest małe co nieco po spotkaniu pod drzewem, bo nie na darmo przyjeżdżam już w czwartek
Mam nadzieję, że nikt nie był nadgorliwy i nie kupił biletu, bowiem najprawdopodobniej może dojść do kolejnego strajku kolejarzy z Regio- ma się on zacząć w piątek, ale trwać ma 48 godzin. Ale nie martwcie się na pewno na miejsce dotrzemy. Jutro lub pojutrze będę mieć pewniejsze informacje, ale w razie strajku możemy dojechać (auto)busem. Muszę tylko (właściwie to Aguś to sprawdzi) potwierdzić godzinę i miejsce odjazdu.
Tak więc wstrzymajcie się jeszcze z zakupem biletu na Regio, ale bilet podróźnika na TLK zakupić możecie.
24 sierpnia pracownicy Regio podejmą decyzję co do rozpoczęcia strajku, więc śledźcie informacje.
Pozdrawiem,
WiolEta.
P.S.Mam nadzieję, że macie już przybory szkolne dla dzieci.
Moi kochani tak wiem obiecałam ze w tym roku bede tam z Wami ,ale nie dam rady:(Kama juz mi głowe suszy o Bemowo posprawdzam bilety i nawet samolotem a spróbuje!zycze miłej zabawy i wypijcie za Edzie:)ps.Dziekuje Wszystkim za zyczenia
Trochę się rozeznałam w autobusach i myślę że z Kutna najlepiej będzie pojechać autobusem o 13.35 z zatoki MZK na ul. 3 maja. Z dworca PKS ten autobus odjeżdża o 13.30, ale nie ma sensu lecieć na pks skoro dworzec pkp jest na 3 maja ;) Tym autobusem dojedziemy na Dworzec Autobusowy Centalny w Łodzi o 15.05, a stamtąd już rzut beretem (lub fedorą ;P) do Kina. Cena biletu 12,60 zł.
Jeśli ktoś byłby zainteresowany, to tu są zdjęcia, które zrobiłam w Łodzi i w trakcie podróży do Łodzi. Nie ma ich zbyt wiele i jakościowo też nie są dobre, ale niestety dysponuję takim a nie innym sprzętem, a i przy wykonywaniu zdjęć nie bardzo się na tym koncentrowałam. To tylko jako taka mała pamiątka miało być. Bo ktoś inny jest w naszym gronie specjalistą id zdjęć.
Pozdrawiam,
WiolEta.
P.S. Mam już internet, więc możecie się ze mną spokojnie kontaktować.