Wyłącznie pewne i obiektywne informacje. Wielkie wydarzenia i ciekawostki, czyli kim jest naprawdę Michael Jackson. Uwaga - spamowanie w tym dziale jest niedozwolone.
Przegladając dzisiaj artykuły na portalach w najmniej oczekiwanym momencie i pod najmniej pasującym do tego komentarza wywiadzie znalazłam takie cos:
Michael Jackson odbiera za 2 tyg. nagrode dla najbardziej zasłuzonego
artysty w historii fonografii a także muzyki pop rock and soul. Jak podało BBC, krytycy stwierdzili iz mimo dość dziwnego życia jakie prowadzi, osiagnoł sukces najwiekszy z mozliwych , nie do powtórzenia, a jego wkład w rozwój muzyki jest czyms ponadczasowym. Przypomieli jednoczesnie że w dzisiejszych czasach nikt nie zasługuje na miano Gwiazdy, bo nie ma osoby która w takim wwielkim stopniu wywarłaby wpływ na ludzkość i była taką inspiracją dla innych artystów. Pwoiedzieli także że nalezy mu sie szacu nek, bo dzieki niemu wielu z nas przezylo piekne chwile przy jego muzyce,a Billy Jean jest arcydziełem pod kazdym względem...
podpisuje sie pod tym
~krytyk muzyczny, 07.08.2006 18:18
Czy ktoś moze mnie oświecić? Przegapiłam cos? (prosze na mnie nie krzyczeć jesli się okaże, ze wszyscy juz o tym dyskutowali, już zdążyli zapomnieć, już nawet ktoś zdazył to zdementować - ja po prostu czytuje forum na wyrywki... )
"Look at my avatar and tell me once again:
are you sure that I'm wrong?"