MJOWISKO 2011

Pomysły na spotkania fanów, imprezy MJówkowe, zloty, opisy przeżyć po nich, zaproszenia na imprezy itp.
Awatar użytkownika
ROXIMJ

Post autor: ROXIMJ »

Dziękuję za cudowną imprezę- fanów faktycznie było zaskakująco mało, ale nie powiedziałabym, że to z braku reklamy- na forum jest kilka tysięcy osób, więc wiedziały, że jest MJowisko, które zresztą odbywa się co roku i dziwne, żeby o nim nie wiedzieć... Po prostu fani sezonowi się wykruszyli i tyle- smutne, ale prawdziwe...
Nie wiem, jak było z jedzonkiem, ale to akurat jest dla mnie najmniej istotne... Bawiłam się w cudownym gronie przy famtastycznej muzyce- było po prostu Majkelowo i na to czekałam cały rok.

Tancerze fantastyczni- Antek mój faworyt- gratuluję. Kuba też był rewelacyjny, ale Antek podbił moje serce przekazem i kontaktem z publicznością- pełna rewelka!! Dziewczyna też świetnie tańczyła i ten jej uśmiech i pozytywna energia- gratuluję. I wszystkim, którzy mieli odwagę stanąć do konkursu również- byliście fantastyczni. Wojtas nasz rodzynku- Ty wiesz, że dla nas jesteś najlepszy!!!!

Dziewczyny z układem Dangerous- BRAWO! Byłyście świetne.

Wrocław Dance Team- wyglądacie wspaniale w "rememberowej" stylizacji i macie wyjątkowo udaną Kleopatrę, która na dodatek pięknie śpiewa- TAK TRZYMAĆ!!

KINIA bardzo dziękuję za to, co dla nas robisz- przekochane z Ciebie dziewczę. Zapomniałam Ci powiedzieć, więc zrobię to teraz- bardzo dobrze wyglądasz w nowej stylizacji ;-)

TOBAS You know I love You! ;-)

MJ Szczecin Team dziękuję, że jesteście- niezmiennie cudownie mi z Wami i codziennie jestem wdzięczna, że Was mam :hug:

Przed chwilą dotarłam do domu- z doszczętnie zdartym gardłem i zakwasami na rękach od nad wymiar ekspresyjnego dopingu, z obolała szyją i wykończona do granic, ale szczęśliwa i pełna nadziei na przyszłoroczne spotkanie w tak zacnym gronie.

DZIĘKUJĘ

IT'S ALL FOR L.O.V.E.*
Ostatnio zmieniony pn, 29 sie 2011, 13:05 przez ROXIMJ, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek

L.O.V.E.*
Awatar użytkownika
Gusia_19

Post autor: Gusia_19 »

ROXIMJ pisze:Dziewczyna też fantastycznie tańczyła
Jeśli mam być szczera, w I etapie jej nie widziałam, bo sama byłam na scenie, a ta która weszła do II etapu, to co pokazała to nie był taniec Michaela tylko coś ala you can dance.
Napiszę więcej potem bo muszę jakoś to ogarnąć :mj:
Awatar użytkownika
ROXIMJ

Ja nie mówię, że tańczyła jak MJ, tylko, że świetnie- energia, uśmiech, płynność i wstawki MJowe- mnie się podobało, co wcale nie oznacza, że wszystkim musi ;-)
Obrazek

L.O.V.E.*
Awatar użytkownika
Gusia_19

Wstawek MJ może było 1%, ale ok, twoje zdanie jest inne.
argo

Post autor: argo »

Serdeczne dzięki Kingo za zorganizowanie tegorocznego MJowiska- atmosfera wspaniała, kolejne piękne wspomnienia i oczywiście teraz oczekiwanie na kolejny zlot.
Awatar użytkownika
ROXIMJ

Gusia_19 pisze:Wstawek MJ może było 1%, ale ok, twoje zdanie jest inne.
ja się tu nie zamierzam licytować- mnie i mojej ekipie się podobało, a co reszta na to? I don't care, sorry... :-)
Obrazek

L.O.V.E.*
Awatar użytkownika
dirtydiana1991

Post autor: dirtydiana1991 »

Ok,może ja coś w końcu napiszę....
Gdyby nie ludzie ,których tym razem poznałam szczerze byłoby do bani a mam na myśli (Trinity) - Patrycja,Marta oraz Magda z Poznania:).
Jeśli chodzi o konkurs to brałam udział ale niestety jak nie masz na sobie stroju MJ to według oceniających nie masz talentu????? ale ok komercha na 100 %.
Poza tym koncert niespodzianka - next time Live in Bucharest a Vison to hmm wpadka, 2 razy lub 3 leciał jeden z trzech dysków a przez 15 min trzeba było czekać jak zmieni ktoś płytę:/
Co do muzyki to zbyt często leciały te same standardowe kawałki (Billie Jean,Beat it itd).
Uważam,że 365 dni to wystarczająca ilość czasu by dograć wszystko tak by było ok, w końcu za to się płaci a tu 8 zlot i zawsze jakieś potknięcia są... cóż widać tak musi być.
Moja ogólna ocena to 3 z małym plusem.
Byłam ze względu na sympatię do Michaela jak większość fanów ale mam nadzieję,że za rok będzie lepiej pod względem realizacji i rodzaj żeński będzie bardziej doceniany w tańcu (wiele takich osób było) .
Nie mniej jednak pojawię się za rok mimo wszystko bo w końcu Michael jest tu najważniejszy,pamięć o nim i lojalność.
Awatar użytkownika
DirtyDiana92

Post autor: DirtyDiana92 »

A mnie i moim ludziom się podobało.
Dziękuję wszystkim.
Wrzuci ktoś jakiś zdjęcia? Filmy? Ja niestety nie mam nic ;/
"Lepiej iść i upadać niż całe życie klęczeć.."
MJ
tusia6631

Post autor: tusia6631 »

dirtydiana1991 pisze: Jeśli chodzi o konkurs to brałam udział ale niestety jak nie masz na sobie stroju MJ to według oceniających nie masz talentu????? ale ok komercha na 100 %.
ja naprawdę nie chcę nikogo obrażać ale uważam, że tańcżące dziewczyny naprawdę nie byłytak dobre jak Antek czy Kuba. Wygrał najlepszy.. i nie dlatego, że był ubrany jak Michael tylko dlatego, że najlepiej tańczył! : P
Podczas tańcu Antka był pisk na sali prawie cały czas! xD
Vison to hmm wpadka, 2 razy lub 3 leciał jeden z trzech dysków a przez 15 min trzeba było czekać jak zmieni ktoś płytę:/
no tak..to była wpadka.. ale potem zmienili płyte i było dobrze..: ) ja nie narzekałam. Jak ktoś nie chciał oglądać teledysków mógł wyjsć potańczyć.
A co do koncertu to był to niby znany nam Bukareszt ale z jakiś innych ujęć. Były sceny wcześniej mi nie znane więc z przyjemnośćią obejrzałam ;-)

Wrzucam kilka filmików ..: )
Bardzo przepraszam, ze niektóre tak się trzęsą, ale usiedzieć na miejscu nie mogłam i stad te podskoki nenene

Dziewczyny tańczące Dangerous (nagrana druga połowa tańca)
http://video.anyfiles.pl/videos.jsp?id=12757

Fragment pierwszego występu osób biorących udział w konkursie (wszyscy razem tańczą)
http://video.anyfiles.pl/videos.jsp?id=12758

Taniec Kuby
http://video.anyfiles.pl/videos.jsp?id=12763

Taniec Antka
http://video.anyfiles.pl/videos.jsp?id=12765

:mj:
Michael <3
Rock with You..

beLIEve
Awatar użytkownika
dirtydiana1991

tusia6631 pisze:
dirtydiana1991 pisze: Jeśli chodzi o konkurs to brałam udział ale niestety jak nie masz na sobie stroju MJ to według oceniających nie masz talentu????? ale ok komercha na 100 %.
ja naprawdę nie chcę nikogo obrażać ale uważam, że tańcżące dziewczyny naprawdę nie byłytak dobre jak Antek czy Kuba. Wygrał najlepszy.. i nie dlatego, że był ubrany jak Michael tylko dlatego, że najlepiej tańczył! : P
Podczas tańcu Antka był pisk na sali prawie cały czas! xD
Vison to hmm wpadka, 2 razy lub 3 leciał jeden z trzech dysków a przez 15 min trzeba było czekać jak zmieni ktoś płytę:/
no tak..to była wpadka.. ale potem zmienili płyte i było dobrze..: ) ja nie narzekałam. Jak ktoś nie chciał oglądać teledysków mógł wyjsć potańczyć.
A co do koncertu to był to niby znany nam Bukareszt ale z jakiś innych ujęć. Były sceny wcześniej mi nie znane więc z przyjemnośćią obejrzałam ;-)

Wrzucam kilka filmików ..: )
Bardzo przepraszam, ze niektóre tak się trzęsą, ale usiedzieć na miejscu nie mogłam i stad te podskoki nenene

Dziewczyny tańczące Dangerous (nagrana druga połowa tańca)
http://video.anyfiles.pl/videos.jsp?id=12757

Fragment pierwszego występu osób biorących udział w konkursie (wszyscy razem tańczą)
http://video.anyfiles.pl/videos.jsp?id=12758

Taniec Kuby
http://video.anyfiles.pl/videos.jsp?id=12763

Taniec Antka
http://video.anyfiles.pl/videos.jsp?id=12765

:mj:
Popatrz dobrze na filmik wstępny wszyscy tańczyli na równym poziomie praktycznie robili te same ruchy ale cóż ilu ludzi tyle poglądów,Michaela i tak nikt nie pobije a uważam,że taniec trzeba czuć a nie ryć na blachę tak jak mówił Michael a jak zapewnie wiesz Ci panowie się uczą więc jest to ''suchy'' taniec bez duszy,pasja tkwi w nas samych,pasji człowiek się nie uczy tylko ma ją wrodzoną od zawsze
Awatar użytkownika
Gusia_19

dirtydiana1991 pisze:Jeśli chodzi o konkurs to brałam udział ale niestety jak nie masz na sobie stroju MJ to według oceniających nie masz talentu????? ale ok komercha na 100 %.
Ja miałam cały strój do Billie Jean, ale nie byłam na początku w niego ubrana, bo sądziłam że konkurs będzie o 24 but 1:00 jak rok temu, a tu niespodzianka więc nie było czasu na przebieranie, ale plus jest taki dobrze że na początku, a nie kiedy wszyscy ledwo żyją.
dirtydiana1991 pisze:Popatrz dobrze na filmik wstępny wszyscy tańczyli na równym poziomie praktycznie robili te same ruchy ale cóż ilu ludzi tyle poglądów,Michaela i tak nikt nie pobije a uważam,że taniec trzeba czuć a nie ryć na blachę tak jak mówił Michael a jak zapewnie wiesz Ci panowie się uczą więc jest to ''suchy'' taniec bez duszy,pasja tkwi w nas samych,pasji człowiek się nie uczy tylko ma ją wrodzoną od zawsze
Zgadzam się, ale taka prawda że jeśli się nie nauczymy jakiś ruchów, które Michael improwizował, tzn. nie były ułożone w jedną choreografię, to będzie to leżeć i kwiczeć, więc jakieś pojęcie o jego ruchach trzeba mieć i oczywiścię pasję do tańca Michaela.
Awatar użytkownika
dirtydiana1991

Gusia_19 pisze:
dirtydiana1991 pisze:Jeśli chodzi o konkurs to brałam udział ale niestety jak nie masz na sobie stroju MJ to według oceniających nie masz talentu????? ale ok komercha na 100 %.
Ja miałam cały strój do Billie Jean, ale nie byłam na początku w niego ubrana, bo sądziłam że konkurs będzie o 24 but 1:00 jak rok temu, a tu niespodzianka więc nie było czasu na przebieranie, ale plus jest taki dobrze że na początku, a nie kiedy wszyscy ledwo żyją.
dirtydiana1991 pisze:Popatrz dobrze na filmik wstępny wszyscy tańczyli na równym poziomie praktycznie robili te same ruchy ale cóż ilu ludzi tyle poglądów,Michaela i tak nikt nie pobije a uważam,że taniec trzeba czuć a nie ryć na blachę tak jak mówił Michael a jak zapewnie wiesz Ci panowie się uczą więc jest to ''suchy'' taniec bez duszy,pasja tkwi w nas samych,pasji człowiek się nie uczy tylko ma ją wrodzoną od zawsze
Zgadzam się, ale taka prawda że jeśli się nie nauczymy jakiś ruchów, które Michael improwizował, tzn. nie były ułożone w jedną choreografię, to będzie to leżeć i kwiczeć, więc jakieś pojęcie o jego ruchach trzeba mieć i oczywiścię pasję do tańca Michaela.
Zgadzam się,raczej wszyscy to pojęcie mieli ;-)
Zaskoczeniem było nagranie wstępne bo nowa płyta to już nie to samo i nie wiadomo jak tańczyć do czegoś co nie istnieje,najlepiej jak byłby znów HIStory (Moran's history lesson),ten remiks pozwala się rozkręcić i pokazać co się potrafi w przeciwieństwie do HT ale już się nie wypowiadam,napisałam wszystko
Dangerous Dancer

Post autor: Dangerous Dancer »

Gusia_19

Ona się przepięknie ruszała....
Gone too soon...
Awatar użytkownika
kubawalter

Post autor: kubawalter »

Kochani,czy ktoś miałby ochote zobaczyc swoje wideo w moim filmie z MJowiska ???;-) Jeśli tak prosze o info na priv lub kubawalter@interia.pl
Obrazek
Awatar użytkownika
La_Pantera_Rosa

Post autor: La_Pantera_Rosa »

dirtydiana1991 nie ma to jak wylewanie zali przez to ze sie nie przeszlo dalej :D prawda jest taka ze oni byli lepsi i tyle :)
Ain't no sunshine when he's gone :(
Zablokowany