Nie wiem, jak było z jedzonkiem, ale to akurat jest dla mnie najmniej istotne... Bawiłam się w cudownym gronie przy famtastycznej muzyce- było po prostu Majkelowo i na to czekałam cały rok.
Tancerze fantastyczni- Antek mój faworyt- gratuluję. Kuba też był rewelacyjny, ale Antek podbił moje serce przekazem i kontaktem z publicznością- pełna rewelka!! Dziewczyna też świetnie tańczyła i ten jej uśmiech i pozytywna energia- gratuluję. I wszystkim, którzy mieli odwagę stanąć do konkursu również- byliście fantastyczni. Wojtas nasz rodzynku- Ty wiesz, że dla nas jesteś najlepszy!!!!
Dziewczyny z układem Dangerous- BRAWO! Byłyście świetne.
Wrocław Dance Team- wyglądacie wspaniale w "rememberowej" stylizacji i macie wyjątkowo udaną Kleopatrę, która na dodatek pięknie śpiewa- TAK TRZYMAĆ!!
KINIA bardzo dziękuję za to, co dla nas robisz- przekochane z Ciebie dziewczę. Zapomniałam Ci powiedzieć, więc zrobię to teraz- bardzo dobrze wyglądasz w nowej stylizacji

TOBAS You know I love You!

MJ Szczecin Team dziękuję, że jesteście- niezmiennie cudownie mi z Wami i codziennie jestem wdzięczna, że Was mam

Przed chwilą dotarłam do domu- z doszczętnie zdartym gardłem i zakwasami na rękach od nad wymiar ekspresyjnego dopingu, z obolała szyją i wykończona do granic, ale szczęśliwa i pełna nadziei na przyszłoroczne spotkanie w tak zacnym gronie.
DZIĘKUJĘ
IT'S ALL FOR L.O.V.E.*