Amelia i próba zrozumienia muzyki.
Amelia i próba zrozumienia muzyki.
Witam.
W przypływie emocji i z nadmiaru wakacyjnej nudy postanowiłam stworzyć stronę poświęconą muzyce, czyli sztuce, która porusza mnie w pełni, w jakimś tam stopniu nawet definiując moją osobę.
Będzie o dobrych i cienkich płytach, koncertach, emocjach, problemach, radościach ;)
Jako, że w świat muzyki wprowadził mnie Michael Jackson, chciałabym by jego fani nadal towarzyszyli mi w tej wędrówce.
Byłoby mi niezmiernie miło, gdybyście czasem zerknęli na moją stronę, podzielili się waszymi spostrzeżeniami, opinią.
Nie bójcie się krytykować (doceniać rzecz jasne też można ;))
http://przeslodzonaherbata.blog.onet.pl
W przypływie emocji i z nadmiaru wakacyjnej nudy postanowiłam stworzyć stronę poświęconą muzyce, czyli sztuce, która porusza mnie w pełni, w jakimś tam stopniu nawet definiując moją osobę.
Będzie o dobrych i cienkich płytach, koncertach, emocjach, problemach, radościach ;)
Jako, że w świat muzyki wprowadził mnie Michael Jackson, chciałabym by jego fani nadal towarzyszyli mi w tej wędrówce.
Byłoby mi niezmiernie miło, gdybyście czasem zerknęli na moją stronę, podzielili się waszymi spostrzeżeniami, opinią.
Nie bójcie się krytykować (doceniać rzecz jasne też można ;))
Dopiero zaczynam, ale...
Nie lubi słów: błogosławiony owoc żywota twego
Amelia Poulain
Dopiero zaczynam, ale...
Amelia Poulain
- cocainegirl
Blog naprawdę zapowiada się ciekawie.Bardzo fajnie piszesz i sądzę że blog będzie odnosił sukcesy i będzie miał dużo wejść. Jedyne co mi tam nie pasuje to szablon. Mam przyjaciółkę która się tym zajmuje ,jeślibyś chciała ,to jak coś będę mogła Ci załatwić szablon. W tej sprawie jeślibyś chciała to pisz do mnie na PW.
"Łeb ścięty żydowskiego zbawiciela,
nigdy nie uniesie głowy na krzyżu."
nigdy nie uniesie głowy na krzyżu."
Mam pierwszy komentarz!!!
Podziękowania dla invincible_MJ, która oficjalnie rozdziewiczyła moją stronę.
Tak naprawdę, początkowo nie miałam w zamiarze publikować tych wpisów. Tworzyłam dla siebie, bo chciałam ćwiczyć- pisanie jest moim wielkim marzeniem. Bardzo chciałabym kiedyś móc się tym zająć. A jak wiadomo praktyka czyni mistrza. Doszłąm jednak do wniosku, że choćby jedna para oczu zerkająca od czasu do czasu na moją stronę zmotywuje mnie podwójnie do działania;)
Najnowszy wpis o i z dedykacją dla Franka DiLeo. Pewnie to dla was nic nowego, ale ja się dowiedziałam paru ciekawostek w trakcie tworzenia tego wpisu.

Pozdrawiam.
Tak naprawdę, początkowo nie miałam w zamiarze publikować tych wpisów. Tworzyłam dla siebie, bo chciałam ćwiczyć- pisanie jest moim wielkim marzeniem. Bardzo chciałabym kiedyś móc się tym zająć. A jak wiadomo praktyka czyni mistrza. Doszłąm jednak do wniosku, że choćby jedna para oczu zerkająca od czasu do czasu na moją stronę zmotywuje mnie podwójnie do działania;)
Najnowszy wpis o i z dedykacją dla Franka DiLeo. Pewnie to dla was nic nowego, ale ja się dowiedziałam paru ciekawostek w trakcie tworzenia tego wpisu.

Pozdrawiam.
Dopiero zaczynam, ale...
Amelia Poulain
Dopiero zaczynam, ale...
Amelia Poulain
Witam,
Korzystając z tego, że dla mnie nadal tyka letni, wakacyjny zegar, dom pustoszeje a wszystkie książki już przeczytane, postanowiłam podzielić się z wami moją subiektywną oceną mini koncertu Prince'a dla Le Grand Journal z 27.06.2011.
Link do tej perełki zamieścił wieki temu kaem w temacie poświęconym Małemu.
Będę zaszczycona jeżeli zerknięcie i ewentualnie podzielicie się ze mną swoją opinią dotyczącą muzycznej formy Prince'a ;)

Korzystając z tego, że dla mnie nadal tyka letni, wakacyjny zegar, dom pustoszeje a wszystkie książki już przeczytane, postanowiłam podzielić się z wami moją subiektywną oceną mini koncertu Prince'a dla Le Grand Journal z 27.06.2011.
Link do tej perełki zamieścił wieki temu kaem w temacie poświęconym Małemu.
Będę zaszczycona jeżeli zerknięcie i ewentualnie podzielicie się ze mną swoją opinią dotyczącą muzycznej formy Prince'a ;)

Dopiero zaczynam, ale...
Amelia Poulain
Dopiero zaczynam, ale...
Amelia Poulain
- invincible_MJ
Hehe, dziękuję, post mnie naprawdę zaciekawił ;) I na pewno zajrzę przeczytać kolejne, choć na razie z braku czasu moja aktywność w internecie ogranicza się do kilku minut na mjpolishteam i sprawdzeniu poczty co weekend, ale mam nadzieję znaleźć trochę luzu i skomentować twoje najnowsze wpisy :)Amelia pisze:Mam pierwszy komentarz!!!