Amelia i próba zrozumienia muzyki.

Dział przeznaczony do prezentacji własnej twórczości: wierszy, rysunków i tym podobnych.
Awatar użytkownika
Amelia

Amelia i próba zrozumienia muzyki.

Post autor: Amelia »

Witam.
W przypływie emocji i z nadmiaru wakacyjnej nudy postanowiłam stworzyć stronę poświęconą muzyce, czyli sztuce, która porusza mnie w pełni, w jakimś tam stopniu nawet definiując moją osobę.

Będzie o dobrych i cienkich płytach, koncertach, emocjach, problemach, radościach ;)
Jako, że w świat muzyki wprowadził mnie Michael Jackson, chciałabym by jego fani nadal towarzyszyli mi w tej wędrówce.
Byłoby mi niezmiernie miło, gdybyście czasem zerknęli na moją stronę, podzielili się waszymi spostrzeżeniami, opinią.
Nie bójcie się krytykować (doceniać rzecz jasne też można ;))

http://przeslodzonaherbata.blog.onet.pl
Dopiero zaczynam, ale...

Nie lubi słów: błogosławiony owoc żywota twego
Amelia Poulain
Awatar użytkownika
cocainegirl

Post autor: cocainegirl »

Blog naprawdę zapowiada się ciekawie.Bardzo fajnie piszesz i sądzę że blog będzie odnosił sukcesy i będzie miał dużo wejść. Jedyne co mi tam nie pasuje to szablon. Mam przyjaciółkę która się tym zajmuje ,jeślibyś chciała ,to jak coś będę mogła Ci załatwić szablon. W tej sprawie jeślibyś chciała to pisz do mnie na PW.
"Łeb ścięty żydowskiego zbawiciela,
nigdy nie uniesie głowy na krzyżu."
Awatar użytkownika
fleurire

Post autor: fleurire »

podoba mi się twój styl pisania i ogólne podejście do muzyki ;D super!
"(...) many people have options about me and they haven't even met me. They don't even know me (...)"
na zawsze w moim sercu <3.!

"Nie sztuką jest kochać konie ,sztuką jest sprawić ,aby one pokochały Ciebie." Pat Parelli
Awatar użytkownika
Zosia-MJ

Post autor: Zosia-MJ »

fajny blog, ciekawie piszesz. na kolejne notki czekam z niecierpliwością.
Awatar użytkownika
Amelia

Mam pierwszy komentarz!!!
Podziękowania dla invincible_MJ, która oficjalnie rozdziewiczyła moją stronę.
Tak naprawdę, początkowo nie miałam w zamiarze publikować tych wpisów. Tworzyłam dla siebie, bo chciałam ćwiczyć- pisanie jest moim wielkim marzeniem. Bardzo chciałabym kiedyś móc się tym zająć. A jak wiadomo praktyka czyni mistrza. Doszłąm jednak do wniosku, że choćby jedna para oczu zerkająca od czasu do czasu na moją stronę zmotywuje mnie podwójnie do działania;)

Najnowszy wpis o i z dedykacją dla Franka DiLeo. Pewnie to dla was nic nowego, ale ja się dowiedziałam paru ciekawostek w trakcie tworzenia tego wpisu.
Obrazek

Pozdrawiam.
Dopiero zaczynam, ale...

Amelia Poulain
Awatar użytkownika
Amelia

Witam,
Korzystając z tego, że dla mnie nadal tyka letni, wakacyjny zegar, dom pustoszeje a wszystkie książki już przeczytane, postanowiłam podzielić się z wami moją subiektywną oceną mini koncertu Prince'a dla Le Grand Journal z 27.06.2011.
Link do tej perełki zamieścił wieki temu kaem w temacie poświęconym Małemu.

Będę zaszczycona jeżeli zerknięcie i ewentualnie podzielicie się ze mną swoją opinią dotyczącą muzycznej formy Prince'a ;)

Obrazek
Dopiero zaczynam, ale...

Amelia Poulain
Awatar użytkownika
invincible_MJ

Post autor: invincible_MJ »

Amelia pisze:Mam pierwszy komentarz!!!
Podziękowania dla invincible_MJ, która oficjalnie rozdziewiczyła moją stronę.
Hehe, dziękuję, post mnie naprawdę zaciekawił ;) I na pewno zajrzę przeczytać kolejne, choć na razie z braku czasu moja aktywność w internecie ogranicza się do kilku minut na mjpolishteam i sprawdzeniu poczty co weekend, ale mam nadzieję znaleźć trochę luzu i skomentować twoje najnowsze wpisy :)
ODPOWIEDZ