Twórczość Atoni

Dział przeznaczony do prezentacji własnej twórczości: wierszy, rysunków i tym podobnych.
Awatar użytkownika
Atonia

Twórczość Atoni

Post autor: Atonia »

Witam.
Postanowiłam pokazać swoje rysunki choć nie są one tak dobre jak niektórych. Pierwszy rysunke wykonałam w styczniu, nudziło mi się na dodatek byłam chora więc postanowiłam coś nabazgrać i wyszło coś takiego ObrazekUploaded with ImageShack.us
W ogóle mi nie wyszedł.
Wczoraj skończyłam Michaela jako wilkołak ale też coś mi nie wyszło tak jak chciałam ObrazekUploaded with ImageShack.us
A oto mój dzisiejszy rysunek ObrazekUploaded with ImageShack.us
Awatar użytkownika
invincible_MJ

Post autor: invincible_MJ »

Najważniejsze, że próbujesz :D Myślę, że rysowanie to w dużym stopniu praktyka, więc jeśli będziesz dużo ćwiczyć będzie coraz lepiej. Zwracaj uwagę na proporcje, czyli przyglądaj się długości nosa, ust, oczu...i po prostu staraj się przenieść je na kartkę. Pracuj, pracuj ;-)
Awatar użytkownika
Zosia-MJ

Post autor: Zosia-MJ »

Hmm... Prace nie są super, ale nie są też złe ;) Poćwicz trochę i pokazuj kolejne rysunki, trening czyni mistrza ^^ Pozdrawiam.
Awatar użytkownika
Atonia

Post autor: Atonia »

Właśnie mam problemy z nosem i ustami nigdy mi nie chcą wyjść. Dopiero zaczęłam rysować wcześniej nie miałam z tym do czynienia więc tak jakby się uczę. Może w weekend coś narysuje jeszcze zobaczę. Dzięki za komentarze, a już się bałam, że nikt na to nie będzie chciał patrzeć ;-)
Awatar użytkownika
.oLLo.

Post autor: .oLLo. »

Co Ty gadasz, rysunki są bardzo ładne ! . W pierwszym bardzo ładnie wyszły Ci włosy ;-) Ten wilkołak jest ogólnie bardzo ładny ! A ostatni rysunek też jest niezły, twarz, cienie itp. wyszły Ci o wiele lepiej niż w pierwszym, więc wystarczą ćwiczenia ;-) Rysuj dalej.
Obrazek
ODPOWIEDZ