Twórczość .oLLo.

Dział przeznaczony do prezentacji własnej twórczości: wierszy, rysunków i tym podobnych.
Awatar użytkownika
cocainegirl

Post autor: cocainegirl »

.oLLo. pisze: Przypominam że picaso nie jestem, i tym bardziej najmniej dobrze mi idzie rysowanie rysy twarzy.
A czy ja mówię że jesteś Picasso? Powiedziałam po prostu co w tym rysunku można poprawić. A to że Ci nie idzie rysowanie twarzy to widzę ,ale trzeba nad tym ćwiczyć ,nieprawdaż?
invincible_MJ pisze:Śladem MJ'a możesz spróbować narysować postacie z bajek, np mysz albo wziąć się za martwą naturę...świat jest pełen inspiracji ;)
Piotrusia Pana ,Dzwoneczka. Dookoła jest mnóstwo inspiracji jak słusznie zauważyła koleżanka wyżej.Wystarczy dobrze się rozejrzeć.

Ciekawa jestem kolejnych prac.
"Łeb ścięty żydowskiego zbawiciela,
nigdy nie uniesie głowy na krzyżu."
Awatar użytkownika
fleurire

Post autor: fleurire »

.oLLo. pisze:Przypominam że picaso nie jestem,
hah, akurat mnie sztuka Picasso nie przekonuje ;) choć tworzyć jak on też niełatwo.

Możesz rysować nawet swoją stopę lub rękę, jest tyle do rysowania wokół Ciebie. Rozstaw 3 różne filiżanki i dzbanek na pomarszczoną draperię i już masz podstawową ,skromną martwą naturę ;)
"(...) many people have options about me and they haven't even met me. They don't even know me (...)"
na zawsze w moim sercu <3.!

"Nie sztuką jest kochać konie ,sztuką jest sprawić ,aby one pokochały Ciebie." Pat Parelli
Awatar użytkownika
.oLLo.

Post autor: .oLLo. »

Znów próbowałam narysować MJ'a, i znów nie wyszło :-/
Obrazek

Uploaded with ImageShack.us

Oczy nie równo, nos i usta brzydko ... Eh... Ja chyba nigdy nie nauczę się rysować :surrender:
Obrazek
Awatar użytkownika
cocainegirl

Post autor: cocainegirl »

Nie każdy ma predyspozycje do rysowania ,ale ważne że to twoje hobby i chcesz rozwijać się w tym kierunku. Oczy ,nos ,usta i brwi do poprawienia ,ale obrazek wygląda na taki miły i przyjemny.
Nie poddawaj się ,dąż do celu. Nigdy się nie poddawaj. Gdybyś zobaczyła moje wcześniejsze prace sprzed 2,3 lat.. Nie mogłabyś powstrzymać śmiechu. Twoje są ładne. Wykonanie pozostawia wiele do życzenia ,ale są przyjemne. Pamiętaj ,zawsze trzymaj się czegoś i walcz o to. Bądź uparta i podchodź do tego bardziej optymistycznie ,choć nigdy nienawidziłam optymizmu to Tobie akurat w tej sytuacji by się przydał.
"Łeb ścięty żydowskiego zbawiciela,
nigdy nie uniesie głowy na krzyżu."
Awatar użytkownika
.oLLo.

cocainegirl pisze:Nie każdy ma predyspozycje do rysowania ,ale ważne że to twoje hobby i chcesz rozwijać się w tym kierunku. Oczy ,nos ,usta i brwi do poprawienia ,ale obrazek wygląda na taki miły i przyjemny.
Nie poddawaj się ,dąż do celu. Nigdy się nie poddawaj. Gdybyś zobaczyła moje wcześniejsze prace sprzed 2,3 lat.. Nie mogłabyś powstrzymać śmiechu. Twoje są ładne. Wykonanie pozostawia wiele do życzenia ,ale są przyjemne. Pamiętaj ,zawsze trzymaj się czegoś i walcz o to. Bądź uparta i podchodź do tego bardziej optymistycznie ,choć nigdy nienawidziłam optymizmu to Tobie akurat w tej sytuacji by się przydał.
Dziękuję za motywację ;-) Postaram się .
Obrazek
Awatar użytkownika
Zosia-MJ

Post autor: Zosia-MJ »

Matko, ten twój ostatni rysunek jest boski. Masz niesamowity talent, którego zazdroszczę.
monia15889

Post autor: monia15889 »

Ładne. Ćwicz dalej, a będą piękne. Trzymam kciuki za Ciebie i czekam na kolejne. ;-)
Pozdrawiam ;**
Awatar użytkownika
fleurire

Post autor: fleurire »

rysunek bije z siebie taką nieziemską niewinnością ,że nie możesz mówić "nie wyszedł" ;D!
więcej baw się z cieniami na twarzy ,dodają osobowości ;)

i pamiętaj jedno ,10% talentu a 90% pracy i troszkę szczęścia ;D!
sukces murowany ;))
"(...) many people have options about me and they haven't even met me. They don't even know me (...)"
na zawsze w moim sercu <3.!

"Nie sztuką jest kochać konie ,sztuką jest sprawić ,aby one pokochały Ciebie." Pat Parelli
Awatar użytkownika
.Cherry.

Post autor: .Cherry. »

.oLLo. pisze:Oczy nie równo, nos i usta brzydko ... Eh... Ja chyba nigdy nie nauczę się rysować :surrender:

No chyba sobie żartujesz... :P Po 1. Mnie się ten rysunek podoba (i już nie będę wspominać że tak nawet nie umiem.. xD) . Wcale nie jest taki zły a po 2. Trening czyni mistrza... :tancze:
"Before you judge me , try hard to love me, look within your heart then ask, have you seen my childhood"
Awatar użytkownika
.oLLo.

Ostatnio coraz mniej czasu, szkoła i wg, no i ostatnio internet siadł, więc mam tylko jeden rysunek. Moim zdaniem nie jest lepszy od ostatniego, no ale cóż... To jest... Nikt ;-) Tak-o narysowałam sobie. =d
Obrazek

Uploaded with ImageShack.us
Obrazek
Awatar użytkownika
invincible_MJ

Post autor: invincible_MJ »

Z wyobraźni? Brawo, jest bardzo fajny
Awatar użytkownika
.oLLo.

invincible_MJ pisze:Z wyobraźni? Brawo, jest bardzo fajny
Z wyobraźni. Nie umiem rysowac ust, więc tak wymyśliłam : ) . Dziękii :happy: ;-)
Obrazek
ODPOWIEDZ