nie no lofciam, lofciam, ale nie czuję potrzeby zostawiania takich pisemek, szczególnie, że nigdy zapaloną kolekcjonerką ich nie byłam. książeczki i jakieś wydania specjalne na półce sobie nadal wegetują.
siemka ludziska ;] nie było mnie ostatnio bo generalnie byłam nieosiągalna ale może zrobimy spotkanko w sobote 1.10?? jest to za dwa tygodnie i każdy do tego czasu wszystko sobie poustawia :) ogarnijmy w końcu temat bo strasznie dawno sie nie widzieliśmy a charyzma pewnie przez nas podupada ;P ja niestety w tygodniu nie wiem czy dam rade jeszcze tu wejść tak więc ci co mająmój nr niech dadzą mi znać czy są jacyś chętni i ogarniemy coś hmm? ;) buziaki w pysiaki ;*
Ja tak dzisiaj zajrzałem co tam nowego, ale widzę, że jak na ten moment to coś ze zgraniem się są problemy wśród poznaniaków? Ja miałem jechać na MJowisko, ale wróciłem z obozu dzień przed wyjazdem do Łodzi i się nie udało. Napiszcie jak było.
ja wstępnie jestem za, ale to dopiero za 2 tygodnie, więc nic nie mogę obiecać. głupio mi się tak ciągle wycofywać, ale wielu rzeczy przewidzieć po prostu nie można. ;]
Ty, organizatorka, zamiast marudzić pisz np na fejsie. ;p
a jakie ogólnie macie propozycje? może tym razem na spokojniej, piwko i pogadać w jakimś pubie, wcześniej może? bo ja wróciłabym chętnie koło tej 23:00.
onlyKATE, forum jest od spotkań a nie fb ;P ja bardziej myślałam o charyźmie bo dawno po 1 tam nie byliśmy i sie trochę stęskniłam a po2 się nie widzieliśmy a tam takie sentymentalne miejsce ;P
no dobrze dobrze, w końcu piwo też tam można wypić, pogadać. ;] tylko... nie wiem czy to prawda, ale słyszałam że Charyzmę zamknęli. no jest jeszcze taka możliwość, że remont mógł być czy coś.