XV rocznica jedynego koncertu Michaela Jacksona w Polsce!

Pomysły na spotkania fanów, imprezy MJówkowe, zloty, opisy przeżyć po nich, zaproszenia na imprezy itp.
Awatar użytkownika
siadeh_
V.I.P.

XV rocznica jedynego koncertu Michaela Jacksona w Polsce!

Post autor: siadeh_ »

Urząd Dzielnicy Bemowo wraz z MJ Polish Team mają ogromny zaszczyt zaprosić wszystkich na trzeci bemowski zlot fanów Króla Popu!

W tym roku w amfiteatrze im. Michaela Jacksona będziemy świętować piętnastą już rocznicę Jego jedynego koncertu w Polsce. W związku z tak ważną okazją przygotowaliśmy dla Was wiele atrakcji i niespodzianek.

Podczas uroczystego koncertu zebrani goście będą mogli podziwiać taneczne występy najbardziej utalentowanych fanów, a wśród nich m.in. laureata konkursu tanecznego, jaki został rozegrany podczas tegorocznego MJowiska, Antka Sałaja, a także popisy Dance Teamów. Swój udział potwierdził również Kuba Pietrzela, który wraz z Antkiem podbił serca fanów na MJowisku :) Nie zabraknie również nowych aranżacji hitów Króla wykonywanych przez zespół muzyczny na żywo.

Dla najmłodszych fanów organizatorzy zaplanowali ciekawe konkursy oraz występ iluzjonisty, który pozwoli się nam wszystkim przenieść w niezwykły świat magii.

Gwiazdami koncertu będą: znana z programu You Can Dance wielka fanka MJa i wspaniała tancerka - Diana Staniszewska oraz najlepszy sobowtór Michaela Jacksona w Polsce - Katarzyna Czarkowska vel Majkel Dżekson*!

Na te oraz wiele, wiele więcej atrakcji, a wszystkie okraszone genialną muzyką Króla Popu, zapraszamy fanów (i nie tylko!) już 24. września [sobota] o godzinie 18.00. Wstęp na imprezę wolny :)

Do zobaczenia!
Kinga "siadeh_" Zaborowska
Ostatnio zmieniony śr, 07 wrz 2011, 17:29 przez siadeh_, łącznie zmieniany 1 raz.
"Look at my avatar and tell me once again:
are you sure that I'm wrong?"

* * *
MICHAEL JACKSON 1958-2009
Awatar użytkownika
MJwroc

Post autor: MJwroc »

O której godzinie zaczynamy?
Awatar użytkownika
siadeh_
V.I.P.

Post autor: siadeh_ »

O 18.00... poprawiłam :)
"Look at my avatar and tell me once again:
are you sure that I'm wrong?"

* * *
MICHAEL JACKSON 1958-2009
Awatar użytkownika
Michael-J-Forever

Post autor: Michael-J-Forever »

Mam pytanie czy mółby mi dać ktoś namiar na ten amfiteatr? Bo nie za bardzo wiem jak tam dojechać. Z góry dziękuję :)
Awatar użytkownika
Kama

Post autor: Kama »

Obrazek
"You are not alone I am here with you Though we're far apart You're always in my heart"
Zawsze będziesz w sercu mym...
Awatar użytkownika
Michael-J-Forever

Dzięki wielkie :)
Awatar użytkownika
skrzynia58

Post autor: skrzynia58 »

Dla przyjeżdzających pociągiem to z Dw.Centralnego tramwaj nr 10 w stronę Os.Górczewska. Wysiadka na przystanku Czumy i.. kawałek w lewo.

Do zobaczenia w sobotę :happy:
Miss You M.
Awatar użytkownika
SuperFlyB.

Post autor: SuperFlyB. »

Niestety nie będzie mnie :( ale obiecuje, że tańcząc w klubie, będę o was myślał!
Obrazek
Awatar użytkownika
kochamMJ

Post autor: kochamMJ »

Stawię się punkt 18:00 z moim czteroletnim synem Kubusiem :happy:

Obudził się w nocy i powiedział do mnie : "Czy już jedziemy?" :mj: :smiech:

...więc? JEDZIEMY !!! :mj: :)
Obrazek

"(...) myślicie, że jesteście sami? Właśnie poczuliście mój dotyk..."
Awatar użytkownika
akaagnes

Post autor: akaagnes »

Hej, piszę, ponieważ w Warszawie są remonty i sama nie znalazłam na rozkładzie najlepszego połączenia autobusem linii 506. Za to jest linia zastępcza Z-9, którą na Raginisa można dojechać z przystanku spod WKD na Jerozolimskich (podobno, sama sprawdzę za 3 godziny;) --- Taka podpowiedź, właśnie sprawdziłam na ztm Warszawa. ;) Pozdrawiam i do zobaczenia! ;-)
Awatar użytkownika
Mariurzka

Post autor: Mariurzka »

Na żywo z Bemowa specjalna relacja:
1. Kto chce zelka?
2. Najlepszym ciastem są marchewkowe muffiny, które są za....iste
3. Ulubioną piosenką Michaela były "Pieski małe dwa"
4. Iluzjonista wyczarowuje gąbczaki
;)

I ogłoszenie drobne:
Zaginęła loża szyderców. Ktokolwiek widział!?

Ps. Kawał iluzjonisty: Jedzie żółw na ślimaku i krzyczy: Ale jazda! :)

Z bemowskiego amfiteatru pozdrawia wasza Maria Wiernikowska ;)
Czy słyszysz, jak tam daleko muzyka gra?
Awatar użytkownika
@neta

Post autor: @neta »

Niesamowity wieczor.This is it!moglabym tak stac do rana patrzec,wzruszac sie i klaskac.Wielkie bezgraniczne podziekowania!
Człowieku, naucz się tańczyć, bo inaczej aniołowie w niebie nie będą wiedzieć, co z tobą zrobić - Św. Augustyn
Awatar użytkownika
Michael-J-Forever

Pieski miałe dwaaa :smiech:
Jezuśku, padłam na tym :smiech:
Było cudownie, dzięki wielkie japrosic
Awatar użytkownika
Maria

Post autor: Maria »

Wróciłam! Jestem 33 godzinę na nogach i nie zamierzam jeszcze iść spać, choć organizm krzyczy wręcz, żeby natychmiast zmienić pozycję na mniej lub bardziej poziomą. Chcę jeszcze tutaj coś skrobnąć :)
Z Wami wszystko jest możliwe. To był wspaniały cały dzień, magiczny wieczór i niezwykła noc.
Ogromne BRAWA dla organizatorów, prowadzących, występujących, biorących udział w konkursach etc. ehh no tak wiele pozytywnych słów teraz mi się tłoczy w głowie, ale nie potrafię ich przedstawić w jakimś ładnym szyku... dlatego może..., taak, no okej, to idę odespać, a potem tu jeszcze wrócę :-)

There's a place in your heart
And I know that it is love
Awatar użytkownika
MJowitek

Post autor: MJowitek »

Skoro jednak nie śpię - piękny wieczór, z pasją, energią, zaangażowaniem, widać, że nikt tam nie odwalał fuszerki. Krakowski danceteamie, wam co miałam powiedzieć powiedziałam już w nocy, ale jesteście dla mnie dowodem na to, że jak się ludzie zgrają, jak chcą i zepną, to mogą razem stworzyć coś magicznego. To Wam dedykuję resztkę mojej suchej bułki, którą właśnie skończyłam! Wy wiecie ile ta bułka "przeszła"...
Mariurzka pisze:Na żywo z Bemowa specjalna relacja:
Na nie-żywo specjalna relacja.

1.Szkoda tylko że było mi trochę niedobrze od przedawkowania żelek.
2. Zwłaszcza, jak się je je spod ławki.
3. Piesków w sumie było sześć. Ale najlepszy był ten w kapturku.
4. Iluzjonista zniknął też pana z trąbką. Wiem, że nie wiecie jakiego pana z trąbka, bo go nikt nie widział. Został zniknięty profesjonalnie.

Loża szyderców się odnalazła pod koniec. Ławka Druga godnie ją zastępowała. Za rok prosimy o przygotowanie się Ławki Trzeciej, jakby Druga też znikła.

Podczas afterparty znikły również następująco - ultrafiolet z "Domu Kultury", Most Świętokrzyski, pojawił się natomiast pod kolumna Zygmunta radziecki wojskowy w okularkach, zaskoczony generalnie wszystkim, na moment znikła Syrenka, ale tylko niektórym, planowano zniknięcie Zamku, ale się nie udało. Za mało skupienia czy coś...

Pozdrowienia dla Łoża Szyderców, może u Was się coś pojawiło, bo u nas jak widać tylko znikało. Nie to co u Diany, u której pasja poczęła się przy poczęciu. Brawa dla ekonomiczności bytów oraz dla Anety i Kingi za prowadzenie. Uwielbiam Was słuchać nawet jak jest bez sensu. Szczerze. Nie wiem dlaczego.
ODPOWIEDZ