XV rocznica jedynego koncertu Michaela Jacksona w Polsce!
XV rocznica jedynego koncertu Michaela Jacksona w Polsce!
Urząd Dzielnicy Bemowo wraz z MJ Polish Team mają ogromny zaszczyt zaprosić wszystkich na trzeci bemowski zlot fanów Króla Popu!
W tym roku w amfiteatrze im. Michaela Jacksona będziemy świętować piętnastą już rocznicę Jego jedynego koncertu w Polsce. W związku z tak ważną okazją przygotowaliśmy dla Was wiele atrakcji i niespodzianek.
Podczas uroczystego koncertu zebrani goście będą mogli podziwiać taneczne występy najbardziej utalentowanych fanów, a wśród nich m.in. laureata konkursu tanecznego, jaki został rozegrany podczas tegorocznego MJowiska, Antka Sałaja, a także popisy Dance Teamów. Swój udział potwierdził również Kuba Pietrzela, który wraz z Antkiem podbił serca fanów na MJowisku :) Nie zabraknie również nowych aranżacji hitów Króla wykonywanych przez zespół muzyczny na żywo.
Dla najmłodszych fanów organizatorzy zaplanowali ciekawe konkursy oraz występ iluzjonisty, który pozwoli się nam wszystkim przenieść w niezwykły świat magii.
Gwiazdami koncertu będą: znana z programu You Can Dance wielka fanka MJa i wspaniała tancerka - Diana Staniszewska oraz najlepszy sobowtór Michaela Jacksona w Polsce - Katarzyna Czarkowska vel Majkel Dżekson*!
Na te oraz wiele, wiele więcej atrakcji, a wszystkie okraszone genialną muzyką Króla Popu, zapraszamy fanów (i nie tylko!) już 24. września [sobota] o godzinie 18.00. Wstęp na imprezę wolny :)
Do zobaczenia!
Kinga "siadeh_" Zaborowska
W tym roku w amfiteatrze im. Michaela Jacksona będziemy świętować piętnastą już rocznicę Jego jedynego koncertu w Polsce. W związku z tak ważną okazją przygotowaliśmy dla Was wiele atrakcji i niespodzianek.
Podczas uroczystego koncertu zebrani goście będą mogli podziwiać taneczne występy najbardziej utalentowanych fanów, a wśród nich m.in. laureata konkursu tanecznego, jaki został rozegrany podczas tegorocznego MJowiska, Antka Sałaja, a także popisy Dance Teamów. Swój udział potwierdził również Kuba Pietrzela, który wraz z Antkiem podbił serca fanów na MJowisku :) Nie zabraknie również nowych aranżacji hitów Króla wykonywanych przez zespół muzyczny na żywo.
Dla najmłodszych fanów organizatorzy zaplanowali ciekawe konkursy oraz występ iluzjonisty, który pozwoli się nam wszystkim przenieść w niezwykły świat magii.
Gwiazdami koncertu będą: znana z programu You Can Dance wielka fanka MJa i wspaniała tancerka - Diana Staniszewska oraz najlepszy sobowtór Michaela Jacksona w Polsce - Katarzyna Czarkowska vel Majkel Dżekson*!
Na te oraz wiele, wiele więcej atrakcji, a wszystkie okraszone genialną muzyką Króla Popu, zapraszamy fanów (i nie tylko!) już 24. września [sobota] o godzinie 18.00. Wstęp na imprezę wolny :)
Do zobaczenia!
Kinga "siadeh_" Zaborowska
Ostatnio zmieniony śr, 07 wrz 2011, 17:29 przez siadeh_, łącznie zmieniany 1 raz.
"Look at my avatar and tell me once again:
are you sure that I'm wrong?"
* * *
MICHAEL JACKSON 1958-2009
are you sure that I'm wrong?"
* * *
MICHAEL JACKSON 1958-2009
- Michael-J-Forever
- Michael-J-Forever
- skrzynia58
- SuperFlyB.
Hej, piszę, ponieważ w Warszawie są remonty i sama nie znalazłam na rozkładzie najlepszego połączenia autobusem linii 506. Za to jest linia zastępcza Z-9, którą na Raginisa można dojechać z przystanku spod WKD na Jerozolimskich (podobno, sama sprawdzę za 3 godziny;) --- Taka podpowiedź, właśnie sprawdziłam na ztm Warszawa. ;) Pozdrawiam i do zobaczenia! 

Na żywo z Bemowa specjalna relacja:
1. Kto chce zelka?
2. Najlepszym ciastem są marchewkowe muffiny, które są za....iste
3. Ulubioną piosenką Michaela były "Pieski małe dwa"
4. Iluzjonista wyczarowuje gąbczaki
;)
I ogłoszenie drobne:
Zaginęła loża szyderców. Ktokolwiek widział!?
Ps. Kawał iluzjonisty: Jedzie żółw na ślimaku i krzyczy: Ale jazda! :)
Z bemowskiego amfiteatru pozdrawia wasza Maria Wiernikowska ;)
1. Kto chce zelka?
2. Najlepszym ciastem są marchewkowe muffiny, które są za....iste
3. Ulubioną piosenką Michaela były "Pieski małe dwa"
4. Iluzjonista wyczarowuje gąbczaki
;)
I ogłoszenie drobne:
Zaginęła loża szyderców. Ktokolwiek widział!?
Ps. Kawał iluzjonisty: Jedzie żółw na ślimaku i krzyczy: Ale jazda! :)
Z bemowskiego amfiteatru pozdrawia wasza Maria Wiernikowska ;)
Czy słyszysz, jak tam daleko muzyka gra?
- Michael-J-Forever
Wróciłam! Jestem 33 godzinę na nogach i nie zamierzam jeszcze iść spać, choć organizm krzyczy wręcz, żeby natychmiast zmienić pozycję na mniej lub bardziej poziomą. Chcę jeszcze tutaj coś skrobnąć :)
Z Wami wszystko jest możliwe. To był wspaniały cały dzień, magiczny wieczór i niezwykła noc.
Ogromne BRAWA dla organizatorów, prowadzących, występujących, biorących udział w konkursach etc. ehh no tak wiele pozytywnych słów teraz mi się tłoczy w głowie, ale nie potrafię ich przedstawić w jakimś ładnym szyku... dlatego może..., taak, no okej, to idę odespać, a potem tu jeszcze wrócę
Z Wami wszystko jest możliwe. To był wspaniały cały dzień, magiczny wieczór i niezwykła noc.
Ogromne BRAWA dla organizatorów, prowadzących, występujących, biorących udział w konkursach etc. ehh no tak wiele pozytywnych słów teraz mi się tłoczy w głowie, ale nie potrafię ich przedstawić w jakimś ładnym szyku... dlatego może..., taak, no okej, to idę odespać, a potem tu jeszcze wrócę

There's a place in your heart
And I know that it is love
Skoro jednak nie śpię - piękny wieczór, z pasją, energią, zaangażowaniem, widać, że nikt tam nie odwalał fuszerki. Krakowski danceteamie, wam co miałam powiedzieć powiedziałam już w nocy, ale jesteście dla mnie dowodem na to, że jak się ludzie zgrają, jak chcą i zepną, to mogą razem stworzyć coś magicznego. To Wam dedykuję resztkę mojej suchej bułki, którą właśnie skończyłam! Wy wiecie ile ta bułka "przeszła"...
1.Szkoda tylko że było mi trochę niedobrze od przedawkowania żelek.
2. Zwłaszcza, jak się je je spod ławki.
3. Piesków w sumie było sześć. Ale najlepszy był ten w kapturku.
4. Iluzjonista zniknął też pana z trąbką. Wiem, że nie wiecie jakiego pana z trąbka, bo go nikt nie widział. Został zniknięty profesjonalnie.
Loża szyderców się odnalazła pod koniec. Ławka Druga godnie ją zastępowała. Za rok prosimy o przygotowanie się Ławki Trzeciej, jakby Druga też znikła.
Podczas afterparty znikły również następująco - ultrafiolet z "Domu Kultury", Most Świętokrzyski, pojawił się natomiast pod kolumna Zygmunta radziecki wojskowy w okularkach, zaskoczony generalnie wszystkim, na moment znikła Syrenka, ale tylko niektórym, planowano zniknięcie Zamku, ale się nie udało. Za mało skupienia czy coś...
Pozdrowienia dla Łoża Szyderców, może u Was się coś pojawiło, bo u nas jak widać tylko znikało. Nie to co u Diany, u której pasja poczęła się przy poczęciu. Brawa dla ekonomiczności bytów oraz dla Anety i Kingi za prowadzenie. Uwielbiam Was słuchać nawet jak jest bez sensu. Szczerze. Nie wiem dlaczego.
Na nie-żywo specjalna relacja.Mariurzka pisze:Na żywo z Bemowa specjalna relacja:
1.Szkoda tylko że było mi trochę niedobrze od przedawkowania żelek.
2. Zwłaszcza, jak się je je spod ławki.
3. Piesków w sumie było sześć. Ale najlepszy był ten w kapturku.
4. Iluzjonista zniknął też pana z trąbką. Wiem, że nie wiecie jakiego pana z trąbka, bo go nikt nie widział. Został zniknięty profesjonalnie.
Loża szyderców się odnalazła pod koniec. Ławka Druga godnie ją zastępowała. Za rok prosimy o przygotowanie się Ławki Trzeciej, jakby Druga też znikła.
Podczas afterparty znikły również następująco - ultrafiolet z "Domu Kultury", Most Świętokrzyski, pojawił się natomiast pod kolumna Zygmunta radziecki wojskowy w okularkach, zaskoczony generalnie wszystkim, na moment znikła Syrenka, ale tylko niektórym, planowano zniknięcie Zamku, ale się nie udało. Za mało skupienia czy coś...
Pozdrowienia dla Łoża Szyderców, może u Was się coś pojawiło, bo u nas jak widać tylko znikało. Nie to co u Diany, u której pasja poczęła się przy poczęciu. Brawa dla ekonomiczności bytów oraz dla Anety i Kingi za prowadzenie. Uwielbiam Was słuchać nawet jak jest bez sensu. Szczerze. Nie wiem dlaczego.