Czego chcielibyście się dowiedzieć o Michaelu?
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia
-
-
- La_Pantera_Rosa
-
- ignotumlen
Idąc dalej...Niektórzy uważają, że to rodzaj kabały inni przypisują mu znaczenie seksualne.
Do niedawna noszenie ich oznaczało upodobania seksualne. Żółty kolor oznaczał chęć przytulania się, jasnoróżowy symbolizował osoby, które nie oczekują zobowiązań. Osobę z pomarańczową przepaską klasyfikowano jako chętną do pocałunków. Purpurowe nosiły panie, które ceniły sobie pocałunki bardziej niż przygodę seksualną. Czerwone - szczególnie popularne w świecie sław, to kobiety nazywane kolokwialnie gorącymi kociakami, które podobnie zachowują się w łóżku. Ciemno zielone bransoletki przeznaczone były dla osób lubiących uprawiać seks oralny z dziewczynami, a przezroczyste dowolność seksualna. Z kolorem niebieskim utożsamiały się osoby zainteresowane męskim seksem oralnym. Czerń - tradycyjna pozycja misjonarska. Biały oznacza chęć podglądania. Jasny zielony to znak czułości okazywanych tylko przez całowanie i przytulanie. Brudny różowy przeznaczony był dla osób, które lubią się obnażać.
cut that out!
ciekawe czy MJ jarał marychę , skoro znaleźli ją u niego :D wydaje mi się to dość nieprawdopodobne ale kto wie, może lubił czasami zajarać jointa ;p
http://www.youtube.com/watch?v=-GMyqvkCmgk mój występ z okazji dnia nauczyciela :)
Król popu nie odszedł, zmienił tylko scenę
Moglo to nalezec to kogokolwiek. Wraz z marihuana znaleziono puste paczki po papierosach. Gdy Murray zostal o te rzeczy zapytany przez detektywow, odpowiedzial dziwnym tonem, jakby udal glupa ze nic nie wiedzial. Wiec moglo byc to jego. Spekulowano tez, ze rzeczy te mogly nalezec do ktoregos z czlonka rodziny. Przypominam, ze zaleziono je w walizce, a takowa nie musiala nalezec do Mike'a. Mogla byc pozyczona.Wiśnia pisze:ciekawe czy MJ jarał marychę , skoro znaleźli ją u niego :D wydaje mi się to dość nieprawdopodobne ale kto wie, może lubił czasami zajarać jointa ;p
You'll be the best that you can be.
La_Pantera Rosa
Nie zgodzę się, że czerwoną bransoletkę noszą anorektycy etc lub ludzie otwarci seksualnie. Jest wiele znaczeń danych kolorów bransoletek. To propaganda i tyle ludzi. Zostały one stworzone w zupełnie innym celu, a przypisuje się im inny.
PS Wiecie coś więcej na temat piosenki MJ- on the line? To MJ piosenka czy jakiś cover? Dziś złapałem tzw "zajawkę" i szczerze dziś po raz 1 ją usłyszałem i od razu szok.
Nie zgodzę się, że czerwoną bransoletkę noszą anorektycy etc lub ludzie otwarci seksualnie. Jest wiele znaczeń danych kolorów bransoletek. To propaganda i tyle ludzi. Zostały one stworzone w zupełnie innym celu, a przypisuje się im inny.
PS Wiecie coś więcej na temat piosenki MJ- on the line? To MJ piosenka czy jakiś cover? Dziś złapałem tzw "zajawkę" i szczerze dziś po raz 1 ją usłyszałem i od razu szok.
"Together we can heal the world and make it a better place."
"GO FOR YOUR DREAMS!"
Utwor "On The Line" zostal nagrany w 1996 roku, w 1997 oficjalnie wydany jako Limited Edition Minimax CD w zestawie Ghosts Deluxe Collector Box Set. . W 2004 rowniez wydany na The Ultimate Collection w dluzszej wersji. Producent utworu to Kenneth Edmonds a.k.a. Babyface. On rowniez pomogl Michaelowi w napisaniu i tworzeniu On The Line. Piosenka oryginalnie nagrana dla filmu Spike'a Lee "Get On The Bus", ale nie zostala wykorzystana w soudtracku. Jednakze utwor znalazl sie na "Get on the Bus" promocyjnym CD, jako potencjalny kandydant do Oscara, za najlepsza piosenke.MacJack50 pisze:La_Pantera Rosa
You'll be the best that you can be.
-
Mam pytanie. Znalazłam czcionki z odręcznym pismem. która jest NAJBARDZIEJ zbliżona do pisma Michael"a?
http://webpc.pl/czcionki/index140-0-8.html
http://webpc.pl/czcionki/index140-0-8.html
- Moonwalker27