No to tak, z tego wychodzi, że MJowisko jednak. Dokładnie, ja też nie jestem z samego Lublina, ale akurat z Lubartowa do 30 min drogi.
Dobrze, to do 29 ! ;D
To jak ustawiamy sie jakoś.? ja na MJowisko nie pojade ;/ w tamtym roku poruszałam ten wątek z rodzicami i mówili krytycznie nie bo nikogo z tamtąd nie będe znała ;/
No dobrze, spytam sie tak,czy ktoś miałby ochotę spotkać się z okolic Lubleszczyzny. Oczywiście temat pierwszorzędny do mj :d, liczę na pomoc Akaagnes....
"I will never, ever sell Neverland. Neverland is me,(...)" 29.08.1958-25.06.2009-05.04.2010- 2013 BaM !!!
Freddy pisze:No dobrze, spytam sie tak,czy ktoś miałby ochotę spotkać się z okolic Lubleszczyzny. Oczywiście temat pierwszorzędny do mj :d, liczę na pomoc Akaagnes....
jak chętnych tyle czasu nie ma, to i pomoc akaagnes nie pomoże
najbliższy punkt spotkań to będzie Bemowo,myślę.
Jedzie Pitrzel, jedzie Mariurzka, będę ja... i wiele fajnych osób. :)
Ktoś jeszcze z Lubelszczyzny?
Bardzo dziwne, taka duża metropolia jaką jest Lublin , a zarazem tak mało fanów :) a może jest wielu fanów ukrytych, sam nie wiem. Niestety Bemowo w moim przypadku nie wypali, ponieważ jadę do Krakowa, zaobaczymy może innym razem
"I will never, ever sell Neverland. Neverland is me,(...)" 29.08.1958-25.06.2009-05.04.2010- 2013 BaM !!!
Popieram!
Spotkajmy się najlepiej w Lublinie. W tamtym roku próbowałyśmy coś zorganizować ze Złotko i Kalyani ale nie doszło do skutku. Tym razem musi się udać! Uzgodnijmy jakiś termin, tak żeby każdemu odpowiadał.
Termin można ustalić na ferie zimowe tak żeby każdy kto jest chętny z naszego skromnego grona bez żadnych komplikacji mógł dotrzeć na czas na spotkanie ;)
Złotko, Kalyani i inne Mj-ówki ROBIMY ZLOT w LUBLINIE!! Ale najpierw tutaj aby omówić szczegóły:) może lubicie łyżwy? Wybierzemy sie moze na Globus?? :D
Lodowisko na globusie już dawno nieczynne ale jest ice mania no no łyżwy dobra sprawa tylko trzeba mieć jeszcze coś w kieszeni a ja teraz to jestem bankrutem xd