Fani z Lublina, Zamościa (Szczebrzeszyna) są?

Pomysły na spotkania fanów, imprezy MJówkowe, zloty, opisy przeżyć po nich, zaproszenia na imprezy itp.
Awatar użytkownika
Pitrzel

Post autor: Pitrzel »

No to tak, z tego wychodzi, że MJowisko jednak. Dokładnie, ja też nie jestem z samego Lublina, ale akurat z Lubartowa do 30 min drogi.
Dobrze, to do 29 ! ;D
'Prince...BEST?...The Gold Experience...BETTER!...In concert...perfectly FREE...On record...SLAVE...Get Wild...Come...Peace...Thank u!'
Awatar użytkownika
złotko

Post autor: złotko »

To jak ustawiamy sie jakoś.? ja na MJowisko nie pojade ;/ w tamtym roku poruszałam ten wątek z rodzicami i mówili krytycznie nie bo nikogo z tamtąd nie będe znała ;/
Michael you are not alone.!
Awatar użytkownika
Pitrzel

Post autor: Pitrzel »

Kto z tych okolic jedzie na MJowisko?

Chodzi o transport, ja + 1,2 osoby nie mamy się jak zabrać, w ostateczności pojedziemy busem, ale na pewno z kimś na pewno było by taniej.
'Prince...BEST?...The Gold Experience...BETTER!...In concert...perfectly FREE...On record...SLAVE...Get Wild...Come...Peace...Thank u!'
Awatar użytkownika
Freddy

Post autor: Freddy »

No dobrze, spytam sie tak,czy ktoś miałby ochotę spotkać się z okolic Lubleszczyzny. Oczywiście temat pierwszorzędny do mj :d, liczę na pomoc Akaagnes....
"I will never, ever sell Neverland. Neverland is me,(...)" 29.08.1958-25.06.2009-05.04.2010- 2013 BaM !!!

Obrazek
Awatar użytkownika
akaagnes

Post autor: akaagnes »

Freddy pisze:No dobrze, spytam sie tak,czy ktoś miałby ochotę spotkać się z okolic Lubleszczyzny. Oczywiście temat pierwszorzędny do mj :d, liczę na pomoc Akaagnes....
jak chętnych tyle czasu nie ma, to i pomoc akaagnes nie pomoże ;-)
najbliższy punkt spotkań to będzie Bemowo,myślę.
Jedzie Pitrzel, jedzie Mariurzka, będę ja... i wiele fajnych osób. :)
Ktoś jeszcze z Lubelszczyzny? ;-)
Awatar użytkownika
Freddy

Post autor: Freddy »

Bardzo dziwne, taka duża metropolia jaką jest Lublin :smiech: , a zarazem tak mało fanów :) a może jest wielu fanów ukrytych, sam nie wiem. Niestety Bemowo w moim przypadku nie wypali, ponieważ jadę do Krakowa, zaobaczymy może innym razem ;-)
"I will never, ever sell Neverland. Neverland is me,(...)" 29.08.1958-25.06.2009-05.04.2010- 2013 BaM !!!

Obrazek
Awatar użytkownika
złotko

HALO apeluję trzeba zrobić spotkanie.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Awatar użytkownika
Ivet

Post autor: Ivet »

Popieram!
Spotkajmy się najlepiej w Lublinie. W tamtym roku próbowałyśmy coś zorganizować ze Złotko i Kalyani ale nie doszło do skutku. Tym razem musi się udać! Uzgodnijmy jakiś termin, tak żeby każdemu odpowiadał.
Awatar użytkownika
złotko

Termin można ustalić na ferie zimowe tak żeby każdy kto jest chętny z naszego skromnego grona bez żadnych komplikacji mógł dotrzeć na czas na spotkanie ;)
Awatar użytkownika
Ivet

Spotkajmy się koniecznie, mogą być ferie. Kiedy one wypadają? :)
Awatar użytkownika
Jagolajda

Post autor: Jagolajda »

Ja jestem z lubelskiego, dosyć daleko od Lublina, ale w czasie roku szkolnego mieszkam w Lublinie, bo uczę się tam.
Król nie umarł. On po prostu zmienił scenę...
Awatar użytkownika
Ivet

Ludzie! Litości, umówmy się w końcu! Jagolajda, ja znasz kogos to pisz i powiedz o spotkaniu:)
Pozdrawiam
Awatar użytkownika
złotko

Malo kto tu zaglada dlatego jest tak malo osob ja sama osobiscie tylko wpadam co jakis czas
Awatar użytkownika
Ivet

Złotko, Kalyani i inne Mj-ówki ROBIMY ZLOT w LUBLINIE!! Ale najpierw tutaj aby omówić szczegóły:) może lubicie łyżwy? Wybierzemy sie moze na Globus?? :D
Awatar użytkownika
złotko

Lodowisko na globusie już dawno nieczynne ale jest ice mania no no łyżwy dobra sprawa tylko trzeba mieć jeszcze coś w kieszeni a ja teraz to jestem bankrutem xd
ODPOWIEDZ