Czy ubierasz się w stylu a'la Mike?

O Michaelu rozmowy luźne.

Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia

Awatar użytkownika
M.J.[*]

Post autor: M.J.[*] »

wiecie może jaka konkretna firma produkuje tego typu bluzy ? bluzy bardzo znane z Michaelowych.Prince i Blanket noszą również takie bluzy z konkretnym znakiem firmowym ale nie mogę go odczytać o_O
Bardzo mi na takiej bluzie zależy bo nie dawno kupiłam 'podróbke' w H&M i po prostu super się w niej wygląda ;)

chodzi o taką(chociaż częściej jest ona niebieska z białymi rękawami)
http://img21.imageshack.us/i/jackson3d.jpg/
Obrazek
''CHCIAŁEŚ SAM ZBAWIĆ ŚWIAT.ŚMIALI SIĘ Z TWOICH RAD ale wiem,że spełni się Twój sen.Bo sen Twój to lepszy świat.''
Tylko kto powie mi jak żyć i dokąd iść ?
Awatar użytkownika
MJulia

Post autor: MJulia »

Nie mam pojęcia jaka to firma.
Ale na ebay-u mozna znaleźć bardzo podobną do tej co ma Michael na sobie na zdjęciu.
Ja mam taką : Obrazek

A są to po prostu Baseballowe bluzy :)
Obrazek
Awatar użytkownika
brzoskwinka

Post autor: brzoskwinka »

a ja mam mega problem ponieważ szukam koszulki tudzież tuniczki w rozmiarze 92-98 z wizerunkiem Michaelowym, ale moim marzeniem jest napis z błyszczących "paciorków" King Of Pop...szukam, szukam i nic a Młoda wyrosła z jedynej bluzki z Michaelem :-/ Myślałam o tym, żeby kupic naprasowankę i samej zrobić koszulkę z Jego wizerunkiem, ale na allegro brzydkie są :-/
Koszulka być musi bo M wielką fanką Michaela jest, namiętnie ogląda TII i śmiga w michaelowym kapeluszu :mj:
Może ktoś pomoże, może rzuciła Wam się taka koszulka w oczy??
I'll never let you part,You're always in my heart
Obrazek
Awatar użytkownika
SuperFlySister

Post autor: SuperFlySister »

http://allegro.pl/nowa-tunika-oryginal- ... 56088.html

Tu coś daję , ale nie o to Ci chodziło chyba , i nie ten rozmiar raczej.
No ale cóż daję , może komuś innemu się spodoba.
Ja ją mam i POLECAM. ;-) :mj:
Kędzior

Ciekawa strona.

Post autor: Kędzior »

Witam wszystkich :) Podczas przeglądania internetu znalazłem interesującą stronę :
http://michaeljacksoncelebrityclothing. ... cts_id=122

Można na nie znaleźc wszystkie części ubioru MJ takie jak np. cekinowa marynarka,rękawiczka, buty ze smooth criminal,mokasyny idealne do wykonywania moonwalka i wiele innych :) Mam nadzieję że przyda się komuś. Niestety strona jest po angielsku :(
Moonwalkerka

Post autor: Moonwalkerka »

MJulia pisze:Nie mam pojęcia jaka to firma.
Ale na ebay-u mozna znaleźć bardzo podobną do tej co ma Michael na sobie na zdjęciu.
Ja mam taką : Obrazek

A są to po prostu Baseballowe bluzy :)
Mój Ty święty Michaelu... Co ja bym za taką bluzę oddała. No wszystko no. Idealna. *_* Nie ma ktoś namiarów gdzie można taką kupić? Nie baseballową, tylko właśnie taką konkretnie Michaelową.
All this hysteria, all this commotion
Time, space, energy are just a notion
What we have conceptualized
All those loved, all those hated.
Awatar użytkownika
chodziarz91

Post autor: chodziarz91 »

Witam wszystkich :) Podczas przeglądania internetu znalazłem interesującą stronę :
http://michaeljacksoncelebrityclothing. ... cts_id=122
Tam kupisz replikę tej bluzy :) Trochę drogo ale są tam dobre rzeczy. Sam zamawiam :)
Awatar użytkownika
Get_On_The_Floor

Post autor: Get_On_The_Floor »

M.J.[*] pisze:wiecie może jaka konkretna firma produkuje tego typu bluzy ? bluzy bardzo znane z Michaelowych.Prince i Blanket noszą również takie bluzy z konkretnym znakiem firmowym ale nie mogę go odczytać o_O
Bardzo mi na takiej bluzie zależy bo nie dawno kupiłam 'podróbke' w H&M i po prostu super się w niej wygląda ;)
Mi się udało kupić tydzień temu za niewielkie pieniądze (£14, co przy dzisiejszym kursie daje ok. 75zł) w Primarku w Londynie. Jak masz kogoś właśnie w UK albo innym kraju, gdzie jest Primark (wiem, że w Niemczech też jest), to się opłaca. Naprawdę fajna bluzo-kurtka, choć wiadomo, że nie na zimowe temperatury. Rozmiarówka tych bluz wypada normalnie, więc nawet w ciemno można brać.

Obrazek Obrazek
Gienek

Post autor: Gienek »

Jak znalazł by ktoś na allegro taką koszule jak MJ miał w The Way You Make Me Feel , tą niebieską to poprosze o linka , bo ja znaleśc nie moge :)
BE REAL
Awatar użytkownika
Noemi

Post autor: Noemi »

E tam "nie mogę", "nie mogę", pewnie się nie chce ;-)
TUTAJ coś chyba najbardziej zbliżonego do koszuli z klipu. Guziki zawsze można przeszyć na białe.
"Nagle tak cicho zrobiło się w moim świecie bez Ciebie..." ♥ MJ

Obrazek
Gienek

Noemi Bardzo ci dziękuje , ta jest najlepszą jaką narazie widziałem , więc jak nie znajde ja , albo wy jeszcze lepszej to biore tą ! :) dziękuje ;]

Do tego znalazłem taką koszule której rynkowa cena to ponad 300 zł , jeżeli uda mi się ją wygrać to kupie ją za 3 zł!!!! http://img10.allegroimg.pl/photos/orygi ... 1934772294 , chce ją troche "odpimpować" i naszyc czerwoną opaske na rękaw , chociaż troche upodobniając ją do koszulki w jakiej MJ spiewał Man In The Mirror i Earth Song w Royal Brunei. !:) , chciał bym zapytać się gdzie znajde/kupie taką opaske , i czy wgl. jakoś troche ta koszula jest podobna do tej która miał na sobie MJ. !:)
BE REAL
Awatar użytkownika
MrsLennon

Post autor: MrsLennon »

Gienek pisze:chciał bym zapytać się gdzie znajde/kupie taką opaske , :
Taką opaskę można zrobić ze zwykłej wstążki kupionej w pasmanterii, dowolnej grubości. Dla przykładu mój żakiet:
Obrazek

Uploaded with ImageShack.us
Gienek

o patrz , nie pomyślałem , to sie jutro do pasmanterii zabiore , i jak kupie tą koszule to doszyje !:) , jeszcze chce po bokach na barkach takie paski doszyć to też ujdzie ! :). Pozdrawiam i jeszcze raz dziękuje
BE REAL
Awatar użytkownika
m-m1kea

Post autor: m-m1kea »

Obrazek

Macie pomysl gdzie mozna taka kupic? Sprawdzalem na ebayu i na MJCCS i nigdzie nie ma. W ogole, widzieliscie kiedys takie w sprzedazy?
Obrazek
Awatar użytkownika
Jagolajda

Post autor: Jagolajda »

A jam KAPELUSZ!!! BUAHAHAHAHAHA! :dance: IDENTYCZNY jak Michaela, różni się tylko tym, że z tyłu jest podgięty do góry. A wszystko dzięki kochanej mamusi, która wypatrzyła to cudo w Leclerku ;-) Za kilka dni powinna przyjść z allegro koszulka z MJ'em, jeszcze na kolczyki z wizerunkiem Michaela poluję, widziałam takie śliczne ręcznie robione:nerwy:
Oprócz tego jeszcze obowiązkowe skarpetki i czarne rurki. Na plasterki się raczej nie zdecyduje
Król nie umarł. On po prostu zmienił scenę...
ODPOWIEDZ