Najsłabsze Ogniwo

Dyskusje na temat działalności muzycznej i filmowej Michaela Jacksona, bez wnikania w życie osobiste. Od najważniejszych albumów po muzyczne nagrody i ciekawostki fonograficzne.

Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, LittleDevil

Awatar użytkownika
@neta

Post autor: @neta »

tej szóstce to coś się z papusią dzieje nenene .Niby Michael ale jednak nie,plamy wątrobowe na twarzy no nie wiem, nie przemawia do mnie.
Oddaje głos na 14 bo
1.Lubie Nieśmiertelnego
2.Michael stojąc koło niego miał niezły ubaw, co widać na zdjęciu
3.Jakby mu ubrali aviatory to prawie jak Michael:)
Człowieku, naucz się tańczyć, bo inaczej aniołowie w niebie nie będą wiedzieć, co z tobą zrobić - Św. Augustyn
Awatar użytkownika
zu

Post autor: zu »

Oddaję głos na żółtego pana nr 6. Im dłużej przyglądam się numerowi 14, tym większej nabieram pewności, że najbliższa noc spokojna nie będzie... Thriller wymięka przy tym panu.

Ale, ale... Po zaciekłej walce, Misterem tej rozgrywki jest Kandydat nr 14!

Obrazek

Zszokowana serdecznie gratuluję.

Oddane głosy:
Kandydat nr 14: 8 głosów
Kandydat nr 6: 6 głosów

W rozgrywce pozostali następujący Kandydaci:

Kandydat nr 1: Pochodzenie - NN
Obrazek

Kandydat nr 2: Pochodzenie - Grevin Wax Museum, Paryż
Obrazek

Kandydat nr 3: Pochodzenie - NN
Obrazek

Kandydat nr 4: Pochodzenie - NN
Obrazek

Kandydat nr 6: Pochodzenie - NN
Obrazek

Kandydat nr 7: Pochodzenie - NN
Obrazek

Kandydat nr 8: Beverly Hills, California (1)
Obrazek

Kandydat nr 9: Beverly Hills, California (2)
Obrazek

Kandydat nr 10: Pochodzenie - NN (chodzi o pana z lewej, gdyby ktoś miał problem)
Obrazek

Kandydat nr 12: Fisherman's Wharf Wax Museum, San Francisco (1)
Obrazek

Głosujemy do niedzieli do 21:00
Awatar użytkownika
Get_On_The_Floor

Post autor: Get_On_The_Floor »

Kandydat nr 4: Pochodzenie - NN
Ja tylko tak na chwilę- ten pan jest z Madame Tussauds w Londynie. W 2007r. sam mu robiłem zdjęcia ;-) Moim zdaniem naprawdę udana figura.

Obrazek
Awatar użytkownika
Phoenix

Post autor: Phoenix »

No proszę, wychodzi na to, że brzydotę figury oceniono przez pryzmat źle zrobionego zdjęcia nenene Głos na numer 4, który jako pierwszy powinien z tego zestawienia być uwolniony, bo prawie całą resztą można niegrzeczne dzieci straszyć. Że niby tapeciara (nr 6) i skrzyżowanie Nieśmiertelnego z Robertem Picardo (nr 14) są ładniejsze od nr 4? :-o Nie no, chyba potrzebujecie wizyty u okulisty nenene
Obrazek
Awatar użytkownika
homesick

Post autor: homesick »

Gosiaczek pisze:a możesz rozwinąc myśl
wizerunek MJ z okresu promocji Thrillera jest dla mnie aseksualny i nudny, każda inna wersja Jacksona od czasów nastoletnich do 99 roku to "sex on a stick" w mniejszym lub większym stopniu, ale tu mnie po prostu drażni, mówię tylko o wyglądzie, a nie o muzycznych dokonaniach tamtych lat.

po raz kolejny źle wypieczony kandydat nr 6. [choć goni go jedynka, niezła z niej laska : ) ]
widzę tam lekko skacowanego, trochę przetrąconego Jacksona, reszta towarzystwa to jakieś dziwne zgrupowanie, od których bardziej absurdalni w swym niepodobieństwie są już chyba tylko oni;

Obrazek
Obrazek
Obrazek

o boże internet to złe miejsce....w tym gronie znalazłam zdjęcie M.Dż.* z "Violettą Villas" :D
było chyba ze specjalną dedykacją dla Panka robione ;p
'the road's gonna end on me.'
Awatar użytkownika
Margareta

Post autor: Margareta »

Nr. 6. Michael który miał być "Zły", a wygląda jakby miał chandrę (kolega którego właśnie udało się ocalić od zwycięstwa wygląda jak w wielkiej depresji), ale jednak Michael, a nie Patrick Swayze czy Miles Davis po zbyt długiej wizycie w solarium.
zapraszam i polecam: http://msfeliciam.blogspot.com/
Obrazek
Awatar użytkownika
Sephiroth820
Site Admin

Post autor: Sephiroth820 »

Głos na Pana "BAD" z ostrym wirusowym zapaleniem wątroby typu C,wywołanym notorycznym melanżowaniem.

Nr 6
Awatar użytkownika
marcinokor

Post autor: marcinokor »

Głos na pana który nie mył się od kilku dni. Panie i Panowie numeeeeeeeeer 6!!!!
Obrazek
Awatar użytkownika
Noemi

Post autor: Noemi »

A nie znęcajmy się dłużej i wywalmy już dla świętego spokoju tę niedomytą szóstkę skoro tak ładnie prosi...

Obrazek

Mimo przetłuszczonych włosów, przesady na solarze i ogólnym wyrazie twarzy zbitego psa, jakieś tam podobieństwo widać i gdyby nie te plamy to nawet taki szkaradny nie jest. Niech mu będzie.

Numer 6.
"Nagle tak cicho zrobiło się w moim świecie bez Ciebie..." ♥ MJ

Obrazek
Awatar użytkownika
Pank

Post autor: Pank »

6. 6, 6... jak na mnie, nawet podobieństwo zachowano. Do tego jeszcze kwestia odpowiedniego zdjęcia i mamy całkiem dobrą figurę woskową. To znaczy, że 6 musi odpaść.

PS. Przy całej mojej sympatii przeogromnej do Prowadzącej, Jej kur, jaj i owiec, przepraszam za niegłosowanie. Ale ile można o tych zabawnych figurach? Teraz piszę, bo cała ta prokrastynacja pokrywa mnie okrutnie. To ja idę jeszcze tylko czaju zaparzyć i... Choć może to ta Violetta Villas mnie wezwała?
Awatar użytkownika
anja

Post autor: anja »

Ech, wy przyziemni ludzie. Jak wy nie rozumiecie artystów. Jakie niedomyte? Jakie plamy wątrobowe? Jaka żółtaczka? No tak, wiadomo przecież, że na czym jak na czym, ale na medycynie znają się wszyscy;) .
Toż to przecież sam Miszel Żaksą tylko troszkę podrasowany;) To wina wosku, że ciut nie wyszło. Spróbowalibyście sami ożywić wosk i nadać trupiej materii ożywczych kolorów, aby oddać podobieństwo do blędnącego coraz to bardziej Michaela.
Z powodu tych komplikacji, których sama do końca nie ogarniam, ponownie oddaję głos na 6 .
People say I’m crazy
Doing what I’m doing
Watching the wheels
- John Lennon
Gosiaczek

Post autor: Gosiaczek »

Numer 6 solidarnie . wszystkie argumenty' za' z nawiązką zostały użyte powyżej więc nie będę się powtarzac :happy:
Awatar użytkownika
a_gador

Post autor: a_gador »

Ponownie 6
Nie to żebym się zgadzała z przedmówcami w kwestii argumentów za wyautowaniem, poza może tym:
homesick pisze:reszta towarzystwa to jakieś dziwne zgrupowanie
Twórcy tej reszty chyba ślepo uwierzyli w swój talent i dlatego spaprali robotę.
"Zbierz księżyc wiadrem z powierzchni wody. Zbieraj, aż nie będzie widać księżyca na powierzchni." Yoko Ono
www.forumgim6.cba.pl
Obrazek
Awatar użytkownika
@neta

Post autor: @neta »

Pank napisał
Choć może to ta Violetta Villas mnie wezwała?
Przy Violce Marlin to małe miki japrosic

http://www.youtube.com/watch?v=c1VbtxTj ... re=related

a tym czasem borem lasem oddaje głos na diabelskie 6 niedopieczone, ale najbliższe oryginałowi na tle pozostałych.

swoją drogą jak się wpisze w google obrazy michael jackson wax figure
to sporo tego wyskakuje w różnych wersjach :smiech:
Człowieku, naucz się tańczyć, bo inaczej aniołowie w niebie nie będą wiedzieć, co z tobą zrobić - Św. Augustyn
Awatar użytkownika
marcinokor

Post autor: marcinokor »

Jako ciekawostkę dodaję jeszcze kilka innych potworków, które udało mi się znaleźć:
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

A tu bonus dla tych, którzy chcą głosować na 12
Obrazek
Obrazek
Zablokowany