Dyskusje na temat działalności muzycznej i filmowej Michaela Jacksona, bez wnikania w życie osobiste. Od najważniejszych albumów po muzyczne nagrody i ciekawostki fonograficzne.
tej szóstce to coś się z papusią dzieje .Niby Michael ale jednak nie,plamy wątrobowe na twarzy no nie wiem, nie przemawia do mnie.
Oddaje głos na 14 bo
1.Lubie Nieśmiertelnego
2.Michael stojąc koło niego miał niezły ubaw, co widać na zdjęciu
3.Jakby mu ubrali aviatory to prawie jak Michael:)
Człowieku, naucz się tańczyć, bo inaczej aniołowie w niebie nie będą wiedzieć, co z tobą zrobić - Św. Augustyn
Oddaję głos na żółtego pana nr 6. Im dłużej przyglądam się numerowi 14, tym większej nabieram pewności, że najbliższa noc spokojna nie będzie... Thriller wymięka przy tym panu.
Ale, ale... Po zaciekłej walce, Misterem tej rozgrywki jest Kandydat nr 14!
Zszokowana serdecznie gratuluję.
Oddane głosy:
Kandydat nr 14: 8 głosów
Kandydat nr 6: 6 głosów
W rozgrywce pozostali następujący Kandydaci:
Kandydat nr 1: Pochodzenie - NN
Kandydat nr 2: Pochodzenie - Grevin Wax Museum, Paryż
Kandydat nr 3: Pochodzenie - NN
Kandydat nr 4: Pochodzenie - NN
Kandydat nr 6: Pochodzenie - NN
Kandydat nr 7: Pochodzenie - NN
Kandydat nr 8: Beverly Hills, California (1)
Kandydat nr 9: Beverly Hills, California (2)
Kandydat nr 10: Pochodzenie - NN (chodzi o pana z lewej, gdyby ktoś miał problem)
Kandydat nr 12: Fisherman's Wharf Wax Museum, San Francisco (1)
No proszę, wychodzi na to, że brzydotę figury oceniono przez pryzmat źle zrobionego zdjęcia Głos na numer 4, który jako pierwszy powinien z tego zestawienia być uwolniony, bo prawie całą resztą można niegrzeczne dzieci straszyć. Że niby tapeciara (nr 6) i skrzyżowanie Nieśmiertelnego z Robertem Picardo (nr 14) są ładniejsze od nr 4? Nie no, chyba potrzebujecie wizyty u okulisty
wizerunek MJ z okresu promocji Thrillera jest dla mnie aseksualny i nudny, każda inna wersja Jacksona od czasów nastoletnich do 99 roku to "sex on a stick" w mniejszym lub większym stopniu, ale tu mnie po prostu drażni, mówię tylko o wyglądzie, a nie o muzycznych dokonaniach tamtych lat.
po raz kolejny źle wypieczony kandydat nr 6. [choć goni go jedynka, niezła z niej laska : ) ]
widzę tam lekko skacowanego, trochę przetrąconego Jacksona, reszta towarzystwa to jakieś dziwne zgrupowanie, od których bardziej absurdalni w swym niepodobieństwie są już chyba tylko oni;
o boże internet to złe miejsce....w tym gronie znalazłam zdjęcie M.Dż.* z "Violettą Villas" :D
było chyba ze specjalną dedykacją dla Panka robione ;p
Nr. 6. Michael który miał być "Zły", a wygląda jakby miał chandrę (kolega którego właśnie udało się ocalić od zwycięstwa wygląda jak w wielkiej depresji), ale jednak Michael, a nie Patrick Swayze czy Miles Davis po zbyt długiej wizycie w solarium.
A nie znęcajmy się dłużej i wywalmy już dla świętego spokoju tę niedomytą szóstkę skoro tak ładnie prosi...
Mimo przetłuszczonych włosów, przesady na solarze i ogólnym wyrazie twarzy zbitego psa, jakieś tam podobieństwo widać i gdyby nie te plamy to nawet taki szkaradny nie jest. Niech mu będzie.
Numer 6.
"Nagle tak cicho zrobiło się w moim świecie bez Ciebie..." ♥ MJ
6. 6, 6... jak na mnie, nawet podobieństwo zachowano. Do tego jeszcze kwestia odpowiedniego zdjęcia i mamy całkiem dobrą figurę woskową. To znaczy, że 6 musi odpaść.
PS. Przy całej mojej sympatii przeogromnej do Prowadzącej, Jej kur, jaj i owiec, przepraszam za niegłosowanie. Ale ile można o tych zabawnych figurach? Teraz piszę, bo cała ta prokrastynacja pokrywa mnie okrutnie. To ja idę jeszcze tylko czaju zaparzyć i... Choć może to ta Violetta Villas mnie wezwała?
Ech, wy przyziemni ludzie. Jak wy nie rozumiecie artystów. Jakie niedomyte? Jakie plamy wątrobowe? Jaka żółtaczka? No tak, wiadomo przecież, że na czym jak na czym, ale na medycynie znają się wszyscy;) .
Toż to przecież sam Miszel Żaksą tylko troszkę podrasowany;) To wina wosku, że ciut nie wyszło. Spróbowalibyście sami ożywić wosk i nadać trupiej materii ożywczych kolorów, aby oddać podobieństwo do blędnącego coraz to bardziej Michaela.
Z powodu tych komplikacji, których sama do końca nie ogarniam, ponownie oddaję głos na 6 .
People say I’m crazy
Doing what I’m doing
Watching the wheels - John Lennon