Najsłabsze Ogniwo
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, LittleDevil
A fuj. Nigdy bym nie przytuliła, nawet przez szmatę, bo jak pisze a_gador:@neta pisze:...chodże drogie dziecko niechże Cię przytulę...
oraznr 3 ma wygląd dmuchanej lali z sex shopu
A zagłosuję se na nr 10, bo to na pewno nie jest Michael, tylko marzenie autora o tym jak zostać Michaelem Jacksonem. Pomarzyć można.figurą woskową wielokrotnego użytku to trójka jest
A czemu to kaem taki przeciwny Davidu Hasselhoffu, skoro „David Hasselhoff zrobił coś wyjątkowego dla Polaków” ? Akurat dzisiaj onet obwieścił tę radosną nowinę światu, a tu taki afront ze strony Polaka.
People say I’m crazy
Doing what I’m doing
Watching the wheels - John Lennon
Doing what I’m doing
Watching the wheels - John Lennon
No w końcu!

Tym razem głos oddaję na numer 2. Figura bodaj z roku 1997, więc jak na tamte czasy to chyba zbyt wiele oczekiwać nie należy. MJ ją widział i chyba był zadowolony (bo co miał innego powiedzieć) :D

Przynajmniej widać, kogo autor miał na myśli, tworząc to "dzieło".
A co do numeru 7 - zrobiłam małe odkrycie. Otóż jakieś podobieństwo do MJa jest:

Twórcy rozjechała się jedna część twarzy, a ta druga coś z MJa zachowała :D

Jestem pewna, że niebiosa mnie pokarają za to, co nastąpi, ale - no wyjścia nie ma, oddając głos na Kandydata nr 3 niniejszym ogłaszam, że zostaje on zwycięzcą ten rundy. (Zastanawiam się, czy nie powinnam uciąć głosów oddanych na tegoż Kandydata przez osoby niepełnoletnie...
)
Lecz widać, że nie było łatwo w tym rozdaniu:
Kandydat nr 3: Pochodzenie - NN

Gratulujemy z pewnym zawahaniem...
Głosy rozłożyły się następująco:
nr 3 - 4 głosy
nr 7 - 3 głosy
nr 1 - 2 głosy
nr 2, nr 10 oraz piosenka 2Bad - 1 głos
W rozgrywce pozostali następujący Kandydaci:
Kandydat nr 1: Pochodzenie - NN

Kandydat nr 2: Pochodzenie - Grevin Wax Museum, Paryż

Kandydat nr 7: Pochodzenie - NN

Kandydat nr 8: Beverly Hills, California (1)

Kandydat nr 9: Beverly Hills, California (2)

Kandydat nr 10: Pochodzenie - NN (chodzi o pana z lewej, gdyby ktoś miał problem)

Kandydat nr 12: Fisherman's Wharf Wax Museum, San Francisco (1)

Głosujemy do wtorku do 21:00
Well...

Lecz widać, że nie było łatwo w tym rozdaniu:
No cóż, zatem najdorodniejszy z pozostałych na polu bitwy Kandydatów okazuje się być osobnik doznający ekstazy o niewiadomej genezie, z ustami jak ta lala.Dzwoneczek17 pisze:Tak szczerze to nie lubię 2 Bad
Kandydat nr 3: Pochodzenie - NN

Gratulujemy z pewnym zawahaniem...
Głosy rozłożyły się następująco:
nr 3 - 4 głosy
nr 7 - 3 głosy
nr 1 - 2 głosy
nr 2, nr 10 oraz piosenka 2Bad - 1 głos
W rozgrywce pozostali następujący Kandydaci:
Kandydat nr 1: Pochodzenie - NN

Kandydat nr 2: Pochodzenie - Grevin Wax Museum, Paryż

Kandydat nr 7: Pochodzenie - NN

Kandydat nr 8: Beverly Hills, California (1)

Kandydat nr 9: Beverly Hills, California (2)

Kandydat nr 10: Pochodzenie - NN (chodzi o pana z lewej, gdyby ktoś miał problem)

Kandydat nr 12: Fisherman's Wharf Wax Museum, San Francisco (1)

Głosujemy do wtorku do 21:00
Well...
Nr3 to kandydat na podium (w moim odczuciu). To jakas pomylka, ze go odrzucono
Wracam do kontynuacji sprzed strategii. Nr 12. It's constant.

Wracam do kontynuacji sprzed strategii. Nr 12. It's constant.
B. Olewicz (...) co tak cenne jest, że ta nienazwana myśl rysą jest na szkle? (...)
E. Bodo To nie ty...
E. Bodo To nie ty...
- marcinokor
Numer 12. Po przyjrzeniu się w dużym przybliżeniu twarzy tejże figury leżę i kwiczę. Ale sumienie nie pozwala mi zagłosować na żadnego innego z kandydatów. No po prostu - nie da się, dopóki jest wśród nich dwunastka. Ona trzyma jeszcze jakiś poziom. Reszta to jakieś jaja z pogrzebu.
"Nagle tak cicho zrobiło się w moim świecie bez Ciebie..." ♥ MJ

Przespałam dwie rundy???? Chyba mi się czasoprzestrzeń zakrzywiła...
A zakrzywia się jeszcze bardziej, jak patrzę na to, jakie "dzieła sztuki" w międzyczasie wyrzuciliście. O nie, ta zniewaga krwi wymaga. Odrzucić dmuchaną lalę w szeleszczącym złotym wdzianku i indywiduum z czołem zajmującym połowę twarzy, gdy cały czas w rozgrywce jest dwunastka w białym giezełku????
Numer 12 poproszę, bo poza nim w zestawieniu ostała się może jeszcze z jedna figura, którą przejawia minimalne minimum minimalnego podobieństwa.
A zakrzywia się jeszcze bardziej, jak patrzę na to, jakie "dzieła sztuki" w międzyczasie wyrzuciliście. O nie, ta zniewaga krwi wymaga. Odrzucić dmuchaną lalę w szeleszczącym złotym wdzianku i indywiduum z czołem zajmującym połowę twarzy, gdy cały czas w rozgrywce jest dwunastka w białym giezełku????

Numer 12 poproszę, bo poza nim w zestawieniu ostała się może jeszcze z jedna figura, którą przejawia minimalne minimum minimalnego podobieństwa.
Czy słyszysz, jak tam daleko muzyka gra?
Ależ ten czas gna jak szalony jak Orient Express z Paryża do Wiednia
Oddaje swój głos na.... tadam:
Kandydata nr 2: Pochodzenie - Grevin Wax Museum, Paryż
ziuuuup wachlarz idzie w górę i...?????
wygrałam randkę w Pabianicach z francuską imitacją Michaela w peruce na Isaurę
Oddaje swój głos na.... tadam:
Kandydata nr 2: Pochodzenie - Grevin Wax Museum, Paryż
ziuuuup wachlarz idzie w górę i...?????
wygrałam randkę w Pabianicach z francuską imitacją Michaela w peruce na Isaurę

Człowieku, naucz się tańczyć, bo inaczej aniołowie w niebie nie będą wiedzieć, co z tobą zrobić - Św. Augustyn
Na Isaurę to ona powinna mieć taki koczek uwentualnie loczki plus nieodzowny czarny krzyż na szyi :D@neta pisze:wygrałam randkę w Pabianicach z francuską imitacją Michaela w peruce na Isaurę

Ale nie liczcie na to, że podejmę się tuningowania figury nr 2, bo na samą myśl dostałam napadu śmiechu

/ ps. @neta, a gdzie Leoncio?

Czy słyszysz, jak tam daleko muzyka gra?
Ponownie głos na numer 2, bo jest pewne podobieństwo, a ta cecha jest tylko u paru pozostałych figur.
Zastanawia mnie, co kryje się pod okularami spalonego słońcem, czyli kandydata nr 8. Gdyby pozostałym figurom pozakładać okularki, zapewne prezentowałyby się znacznie lepiej, więc jeśli 8 wygląda paskudnie w okularach, to co za maszkara może znajdować się pod nimi?
Mam nieodparte wrażenie, że okulary kryją wzrok w takim stylu:

Zastanawia mnie, co kryje się pod okularami spalonego słońcem, czyli kandydata nr 8. Gdyby pozostałym figurom pozakładać okularki, zapewne prezentowałyby się znacznie lepiej, więc jeśli 8 wygląda paskudnie w okularach, to co za maszkara może znajdować się pod nimi?

Mam nieodparte wrażenie, że okulary kryją wzrok w takim stylu:

Właśnie. To zastanawiające dlaczego tak wcześnie zostało wyeliminowanecicha pisze:Nr3 to kandydat na podium (w moim odczuciu). To jakas pomylka, ze go odrzucono

Ja niezmiennie oddaję mój głos na jedynkę.
"Zbierz księżyc wiadrem z powierzchni wody. Zbieraj, aż nie będzie widać księżyca na powierzchni." Yoko Ono
www.forumgim6.cba.pl

www.forumgim6.cba.pl

Niewolnica Isaura była pierwszą telenowelą wyświetlaną w Polsce i od razu wywołała poruszenie. Z jednej strony totalną krytykę w prasie, a z drugiej wielką sympatię widzów. Serial, uważany wówczas za kategorię B, już w czwartym odcinku miał 84% widownię. Jego oddziaływanie na emocje ludzi uznano za fenomen socjologiczny. We wtorkowe wieczory, kiedy nadawano serial, ulice pustoszały. Na fali tej popularności para aktorów grających głównych bohaterów (Isaurę i Leôncia) odwiedziła Polskę w maju 1985. Podczas tygodniowej wizyty odwiedzili Warszawę, Łódź, Skierniewice, Katowice, Sosnowiec i Kraków. Odwiedzali szkoły, szpitale i zakłady pracy.Mariurzka pisze:a Isaurę to ona powinna mieć taki koczek uwentualnie loczki plus nieodzowny czarny krzyż na szyi :D
Po emisji serialu przyszła moda na nadawanie urodzonym dziewczynkom spolszczonego odpowiednika imienia tytułowej bohaterki. Pojawiły się w Polsce Izaury (38 osób). Wbrew pojawiającym się niekiedy informacjom, nie pojawili się jednak chłopcy o imieniu Leôncio (pol. Leoncjusz). Po wizycie kobiety zaczęły nosić fryzury "na Isaurę" (włosy do ramion z przedziałkiem pośrodku).[/size]
żródło: wikipedia
HA!!
[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/820/isaura.jpg/]

Uploaded with ImageShack.us
czyli jak Michael z Paryża

Człowieku, naucz się tańczyć, bo inaczej aniołowie w niebie nie będą wiedzieć, co z tobą zrobić - Św. Augustyn