Ja już tego nie mogę! Co mam zrobić?

Miejsce na tematy zupełnie nie związane z Michaelem Jacksonem. Tutaj możesz luźno podyskutować o czym tylko masz ochotę. Jedynie rozmowy te muszą być oczywiście kulturalne :) Zapraszam MJówki do pogawędek.
Zwierze

Ja już tego nie mogę! Co mam zrobić?

Post autor: Zwierze »

Wiem że to nie forum do pisania problemów ale na innych są sami imbecyle. Przez jedną debilną pseudokoleżankę straciłam wszystkich znajomych! Reszta zrobiła się fałszywa! Ja tego już znieść nie mogę, kolejny raz myślę o samobójstwie mimo iż sprzeciwiam się temu! Teraz mnie wyzywają, mam ich dość! Koleś z którym dobrze gadałam teraz jest obrażony na mnie! Cała klasa myśli że jestem jakąś debilką co ja mam robić? Nie wytrzymuję tego! To się ciągnie ponad miesiąc!
Gienek

Post autor: Gienek »

Zjedz czekolade ; ) pomaga , a tak naprawde to co sie czyimis słowami przejmujesz? , idz swoją drogą i tyle.. na tym życie się nie konczy jestes młoda , masz jeszcze całe życie przed sobą a przejmujesz sie "kolegami" pff , kiedyś się uspokoją ; ) , nie zwracaj uwagi , pomyśl o czymś miłym ;) i nie przejmuj się słowami , które i tak nic nie znaczą..
BE REAL
Awatar użytkownika
SuperFlyB.

Post autor: SuperFlyB. »

Zwierze pisze:samobójstwie
A wyrzuć to słowo ze swojego słownika! Nie poddawaj się, nie przejmuj się tym co inni o Tobie mówią, myślą!
Podejrzewam, że ta "koleżanka" obmawiała Ciebie - to ona jest tą złą, ona zgrzeszyła!

Owszem, łatwo mówić, ale sam kiedyś byłem wyśmiewany. Tylko tak się da przez to przejść. trochę poboli, ale pewnie sporo osób z powrotem się do Ciebie przekona.

Trzymaj się i pamiętaj, że nasz MJ śpiewał "Keep The Faith, don't let nobody turn You Down"
Obrazek
Zwierze

Próbowałam zwalczyć ogień ogniem ale to nie wyszło.

Za 2 dni wywiadówka, może wychowawczyni chętnie się dowie że ta rura paliła marihuanę przez namowę chłopaka?

Hie hie hie...
Awatar użytkownika
SuperFlyB.

Post autor: SuperFlyB. »

Ja wiem, czy to taki dobry pomysł... później może być gorzej.

A swoją drogą - rozmawiałas z rodzicami na ten temat? Z pedagogiem? Wychowacą? Mogą pomoc w rozwiązaniu problemu.

PS Wcześnie zaczyna dziewczyna
Obrazek
Gienek

SuperFlyB. u mnie wszkole pelno ludzi jara... taka teraz młodzież !!-.- , no wiesz Zwierze lepiej abyś nic o tym niemówiła , bedzie gorzej ! , ale sie trzymaj .
BE REAL
Awatar użytkownika
Futro

Post autor: Futro »

Zrób tak jak ja. Oczywiście nie miałem jeszcze takiej sytuacji, ale nie jestem najbardziej lubiany. Ja mam głęboko w poważaniu to co mówi KTOKOLWIEK i słucham muzyki.
Zwierze

Się coś pomyśli. Thx za wsparcie
Zwierze

Wiecie o tym że ona sprzeda się że rozsyłałam esy że chodzi z jakimś kolesiem -.- Nikt nie rozumie że telefon po upadku z 4-go piętra nie pracuje jak wcześniej. W błędzie zrobiło się "wyślij do wszystkich z listy". Boże, co za przeklęty telefon mnie wkopał!!!
Gienek

Dziewczyno i z tego robisz problem ? ... że wysłałas smsy ze chodzi z jakims kolesiem ? , jak chodzi to kocha , jak kocha to sie nie powinna jego wstydzic .. a z tego to wynika jezeli ci dokucza za te smsy .. , nie przejmuj sie takimi sprawami bo to smieszne jest.
BE REAL
Zwierze

Taa, tyle że ona podobno z nim dziś "zerwała".
Gienek

no jak zerwała to w czym problem ? ... z igły widły
BE REAL
Bluejay

Post autor: Bluejay »

No cóż każdy ma problemy odpowiednie dla swojego wieku, kiedyś zrozumiesz że to czym się teraz martwisz jest tak na prawdę niczym. W życiu trzeba liczyć tylko na siebie i nie ufać ludziom. Ja nigdy nie byłam lubiana ale nie poddałam się, mam wszystkich w głębokim poważaniu i idę przez życie z podniesioną głową. Poddasz się to cię zjedzą. Atakowanie też nie jest dobrym sposobem.
Zwierze

Buahahahahaha zagdakam ich na tym zebraniu :smiech:

Rachunek sumienia tego co mi powiedziała a co jest niezbyt dobre wyjdzie o godzinie 16 na zebraniu na jaw!

I tak mam pod ogonem to towarzystwo. Wolę szkolnego przygłupa i mądrego grubasa za kumpli niż fałszywe mendy. Hie hie hie...

godzina 16:00 wybije wkrótce, uszy matki tej mongołki odpadną za jakieś 10-15 minut po godzinie 16 :D
Gienek

sama sobie robisz jeszcze gorszą sytuacje .. , widze że cie to wszystko bawi i chcesz tutaj tylko się wyżalic .. , "wygdakaj" ale potem tutaj sie tak nie żal jak każdy ci dobrze podpowiada -.-
BE REAL
ODPOWIEDZ