Ja już tego nie mogę! Co mam zrobić?
Ja już tego nie mogę! Co mam zrobić?
Wiem że to nie forum do pisania problemów ale na innych są sami imbecyle. Przez jedną debilną pseudokoleżankę straciłam wszystkich znajomych! Reszta zrobiła się fałszywa! Ja tego już znieść nie mogę, kolejny raz myślę o samobójstwie mimo iż sprzeciwiam się temu! Teraz mnie wyzywają, mam ich dość! Koleś z którym dobrze gadałam teraz jest obrażony na mnie! Cała klasa myśli że jestem jakąś debilką co ja mam robić? Nie wytrzymuję tego! To się ciągnie ponad miesiąc!
Zjedz czekolade ; ) pomaga , a tak naprawde to co sie czyimis słowami przejmujesz? , idz swoją drogą i tyle.. na tym życie się nie konczy jestes młoda , masz jeszcze całe życie przed sobą a przejmujesz sie "kolegami" pff , kiedyś się uspokoją ; ) , nie zwracaj uwagi , pomyśl o czymś miłym ;) i nie przejmuj się słowami , które i tak nic nie znaczą..
BE REAL
- SuperFlyB.
A wyrzuć to słowo ze swojego słownika! Nie poddawaj się, nie przejmuj się tym co inni o Tobie mówią, myślą!Zwierze pisze:samobójstwie
Podejrzewam, że ta "koleżanka" obmawiała Ciebie - to ona jest tą złą, ona zgrzeszyła!
Owszem, łatwo mówić, ale sam kiedyś byłem wyśmiewany. Tylko tak się da przez to przejść. trochę poboli, ale pewnie sporo osób z powrotem się do Ciebie przekona.
Trzymaj się i pamiętaj, że nasz MJ śpiewał "Keep The Faith, don't let nobody turn You Down"
- SuperFlyB.
No cóż każdy ma problemy odpowiednie dla swojego wieku, kiedyś zrozumiesz że to czym się teraz martwisz jest tak na prawdę niczym. W życiu trzeba liczyć tylko na siebie i nie ufać ludziom. Ja nigdy nie byłam lubiana ale nie poddałam się, mam wszystkich w głębokim poważaniu i idę przez życie z podniesioną głową. Poddasz się to cię zjedzą. Atakowanie też nie jest dobrym sposobem.
Buahahahahaha zagdakam ich na tym zebraniu
Rachunek sumienia tego co mi powiedziała a co jest niezbyt dobre wyjdzie o godzinie 16 na zebraniu na jaw!
I tak mam pod ogonem to towarzystwo. Wolę szkolnego przygłupa i mądrego grubasa za kumpli niż fałszywe mendy. Hie hie hie...
godzina 16:00 wybije wkrótce, uszy matki tej mongołki odpadną za jakieś 10-15 minut po godzinie 16 :D

Rachunek sumienia tego co mi powiedziała a co jest niezbyt dobre wyjdzie o godzinie 16 na zebraniu na jaw!
I tak mam pod ogonem to towarzystwo. Wolę szkolnego przygłupa i mądrego grubasa za kumpli niż fałszywe mendy. Hie hie hie...
godzina 16:00 wybije wkrótce, uszy matki tej mongołki odpadną za jakieś 10-15 minut po godzinie 16 :D