Czego nie zrobił Michael, a co byś chciał ujrzeć...

O Michaelu rozmowy luźne.

Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia

Awatar użytkownika
Omega Supreme

Post autor: Omega Supreme »

hehe no tak. ale teraz nie mamy takiej medycyny ktora powzoliła by kogos odmrozić i wyreanimować po zawale.

pozatym co sie martwisz.. kiedys zaczniesz brac ten lek na progerie.. to zyskasz spokojnie nawet i 100 lat zycia wiecej jako bonus :P heh
Awatar użytkownika
kamiledi15

Post autor: kamiledi15 »

Ja bym bardzo chciał usłyszeć na żywo 2000 Watts i We've Had Enough. Szkoda też, że nigdy nie zatańczył na żywo układu do Ghosts oraz że w TII nie wykonał więcej piosenek z Invicible i późniejszych, jedynie Speechless i Threatened.
Obrazek
Setki operacji plastycznych? Nie sądzę...
Awatar użytkownika
MJwroc

Post autor: MJwroc »

Ja bym chciała ujrzeć planowany teledysk do Threatened, którego MJ nie zrealizował pewnie ze względu na konflikt z wytwórnią.
I porównać go z Thrillerem.
Awatar użytkownika
marcinokor

Post autor: marcinokor »

A ja chciałbym aby Michael wyruszył z Cirqe de Solei w trasę. Wyglądało by to mniej więcej tak:
Najpierw The Immortal Intro. Wszycy ci akrobaci i cyrkowcy, tancerze wykonujący najsłynniejsze kroki. A potem wychodzi Michael w srebrzystym mundurze i krzyczy "Now we gonna give you the all of songs in NEW fashion way" i następnie wykrzykuje do publiczności "Can you feel it" i zaczyna się The Immortal Megamix. Będę wymieniał różnie utwory. Dancing Machine/Blame It On The Boogie jest wykonywane przez tancerzy wyglądających jak roboty. Is It Scary/ Thretened cała masa potworów otaczających tańczącego MJ'a i te latające straszydła z This Is It. I'll Be There śpiewane przy fortepianie, a Jackson 5 Medley tańczą ludzie przebrani za J5 (bez udziału Michaela). Przy Jam będą akrobaci z piłkami do kosza. They Don't Care About Us cały gwardion żołnierzy, a Planet Earth/Earth Song to MJ będzie stał na wielkim drzewie, a dookoła będą akrobatki takie jak Mira Art z naszego Mam Talent! To nie wyszstko, ale na razie skończyły mi się pomysły.
Obrazek
Awatar użytkownika
LilMonkey

Post autor: LilMonkey »

Michael Jackson's Children's Hospital. :(

---------------------------
m.
You'll be the best that you can be.
ODPOWIEDZ