A na razie można tylko napisać, że odważny wizerunek i parcie na szkło kompletnie nie idzie w parze z brzmieniem, poziomem etc. powyżej ep-ki; nawet szkoda mi czasu na przesłuchanie reszty, półminutowe fragmenty z tekstami typu chciałbym po prostu zmienić świat / to jest silniejsze ode mnie / to jest właśnie ten czas to dla mnie parę pięter niżej niż głupie teksty, załóżmy, Myslovitz. Już widzę, jak się drwi a i ja do tego cegiełkę chętnie dorzucę!homesick pisze:chłopak chce robić karierę, chce być sławny
Choć... to chyba bolączka w ogóle wszystkich artystów startujących z tego typu programu; ze znanych przykładów chyba tylko debiut Dąbrowskiej stał na jakimś poziomie, potem było coraz lepiej. Makowiecki też się odnalazł, po różnych muzycznych perturbacjach. I Brodka... ach, Brodka.
Raczej wskazują drogą, którą delikwenci chcą podążać. Ja się tej drogi nie tyle, co boję, co jednak nie zachęca do śledzenia.Maverick pisze:Epki mają to do siebie, że trudno cokolwiek na ich podstawie o delikwencie powiedzieć.