Najsłabsze Ogniwo
Moderators: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, LittleDevil
Macho Michael czyli nr 9. Nawet chyba szczęki, poza pięściami, ma zaciśnięte, bo na policzku mu się takie załamanie robi. Może więc zrobić krzywdę jak go teraz nie wybierzemy.
A nr 10 to wypisz wymaluj Thomas Anders z Modern Talking, albo ten drugi z gitarą Dieter Bolen czy jakoś tak mu było (fanów przepraszam za moją godną pożałowania ignorancję).
A nr 10 to wypisz wymaluj Thomas Anders z Modern Talking, albo ten drugi z gitarą Dieter Bolen czy jakoś tak mu było (fanów przepraszam za moją godną pożałowania ignorancję).
"Zbierz księżyc wiadrem z powierzchni wody. Zbieraj, aż nie będzie widać księżyca na powierzchni." Yoko Ono
www.forumgim6.cba.pl

www.forumgim6.cba.pl

Nokaut proszę państwa! Żegnamy w tej rundzie Husselhofa nr 9, na którego i ja swój głos oddaję.

A głosowaliśmy tak:
nr 9 - 7 głosów
nr 7 - 1 głos
nr 8 - 1 głos
WIELKI FINAŁ
Podążając za modą w szołach na żywo, nasz finał również rozstrzygnie się wśród trójki kandydatów. Przypominam, że bronimy najpiękniejszego z Panów. Kandydat, który uzyska najmniej głosów zostanie zwycięzcą całej rozgrywki.
OTO ONI:
Kandydat nr 7: Pochodzenie - NN

Kandydat nr 8: Beverly Hills, California (1)

Kandydat nr 10: Pochodzenie - NN (chodzi o pana z lewej, gdyby ktoś miał problem)

Głosujemy do soboty do pierwszej gwiazdki.

A głosowaliśmy tak:
nr 9 - 7 głosów
nr 7 - 1 głos
nr 8 - 1 głos
WIELKI FINAŁ
Podążając za modą w szołach na żywo, nasz finał również rozstrzygnie się wśród trójki kandydatów. Przypominam, że bronimy najpiękniejszego z Panów. Kandydat, który uzyska najmniej głosów zostanie zwycięzcą całej rozgrywki.
OTO ONI:
Kandydat nr 7: Pochodzenie - NN

Kandydat nr 8: Beverly Hills, California (1)

Kandydat nr 10: Pochodzenie - NN (chodzi o pana z lewej, gdyby ktoś miał problem)

Głosujemy do soboty do pierwszej gwiazdki.
- marcinokor
Happy Christmas hou hou hou
W tym zestawie ubrałam ciemne okulary, założyłam cekinową rękawiczkę aby zatrzeć ślady, twarz zakryłam ciemnym kapeluszem i klikam na nr 7
Michael wybacz mi me grzechy!
W tym zestawie ubrałam ciemne okulary, założyłam cekinową rękawiczkę aby zatrzeć ślady, twarz zakryłam ciemnym kapeluszem i klikam na nr 7
Michael wybacz mi me grzechy!
Człowieku, naucz się tańczyć, bo inaczej aniołowie w niebie nie będą wiedzieć, co z tobą zrobić - Św. Augustyn
kaem- prace zebrane wrote:Tutaj jedynie autor nie krył trupio bladej karnacji Michaela. Nie ma tabu bielactwa i wyrównywania kosmetycznego plam (co z tą tajemniczą maścią, o której świat miał się nie dowiedzieć, btw?). Słowo trupia jest tu zresztą kluczowe. Skoro Michael umarł po Thrillerze, to mamy tu go naprawdę, wykopanego. Nawet ubranie jakby z trumny wyjęte. Co za okrutny dowcip! Mnie przeraża. Prawdziwie.
Rozmazany, włosy posklejane, upiorny make up, tanie ubranie. Jak niestaranny rysunek ucznia ze szkoły podstawowej. Ale nie kojarzy mi się ani z Pawlakiem, ani z Milesem Davisem, ani z Wylie Draperem, panią z mięsnego czy panią spikerką z telewizyjnej Dwójki. A z Michaelem. Michaelem w stanie rozkładu. Jakby dzieło było stworzone świadomie, to możnaby uznać za sztukę. Nawet jak mi się nie podoba, to jednak potrząsa bebechami.
Niepowtarzalny. Jak MJ.
Sama prawda. Jak kosa śmierci. Jedyny kandydat, przy którym nie mam skojarzeń z innymi celebrytami.
Prince nawet skomponował piosenkę na cześć tej figury woskowej i ja mu wierzę. O! Tu<<.

Kochamy dzieci or not? Got To Be There 40. rocznicy przygotowań ciąg dalszy.
Bitter you'll be if you don't change your ways
When you hate you, you hate everyone that day
Unleash this scared child that you've grown into
You cannot run for you can't hide from you
When you hate you, you hate everyone that day
Unleash this scared child that you've grown into
You cannot run for you can't hide from you
jeśli mowa o woskowych trupach to polecam to:)kaem wrote:Słowo trupia jest tu zresztą kluczowe. Skoro Michael umarł po Thrillerze, to mamy tu go naprawdę, wykopanego. Nawet ubranie jakby z trumny wyjęte. Co za okrutny dowcip! Mnie przeraża. Prawdziwie.

albo świeżo wygrzebany?koledzy tuż za nim w trakcie

a to już dla koneserów sztuki przez duże s.hock!!

dla tych co przypadkiem nie rozpoznają -->zdjęcia + tabliczka

Niezły ubaw co Mike??

a na deser Michael a'la Cher Pani obok właśnie chyba odkryła wspólny rodowód..bo te rysy twarzy jakieś podobne??:knuje:

ps Michaela smutnego Jamesa z bolącym brzuchem można kupić sobie na własność i postawić na półce

figura wosku Michael Jackson ubrany w czarny płaszcz z satyny, pióro formie broszka rhinestone, spodnie czarne i białe skarpety z czarnym mokasyny. Na rysunku mieści się w pudełku pleksi na czarnym cokole. Na pudełku napis "Przedstawione przez Guinness Book of World Records San Francisco Calif. Oszacowanie: $ 3,000 - $ 5,000
Czy wie ktoś skąd pochodzi tajemnicza siódemka???nijak nie mogę się dokopać do niej oprócz przykładu w temacie: worst wax figure

Człowieku, naucz się tańczyć, bo inaczej aniołowie w niebie nie będą wiedzieć, co z tobą zrobić - Św. Augustyn
Hmm... w tej sytuacji nie pozostaje nic innego, jak oddać głos na ssiieeddeemmmmmm... (oj, ciężko z tym głosem). Nie mogłabym, po prostu nie mogła... oddać głosu ani na 8, ani na 10. Ósemka to cierpiące na niestrawność nie wiadomo co, jest tak obrzydliwe, że patrzeć spokojnie na to nie można. Jak pomyślę, że toto ma przedstawiać postać mojego idola, to nóż mi się w kieszeni otwiera... Osobiście dokonałabym chłosty na autorze tego paskudztwa. A na 10 już totalnie brakuje mi słów. Dla mnie to bezapelacyjnie numer 1 tej edycji NO. Nigdy nie odważyłabym się spojrzeć na to w realu; choćby to miała być jedyna figura woskowa MJ'a na świecie, nigdy nie pojechałabym jej zobaczyć. Ktoś popełnił straszliwe przestępstwo tworząc coś takiego i powinien słono za to zapłacić. Masakra. o_O
Głos na 7, bo inaczej po prostu się nie da.
Głos na 7, bo inaczej po prostu się nie da.
"Nagle tak cicho zrobiło się w moim świecie bez Ciebie..." ♥ MJ

- marcinokor
No proszę Was. Siódemka powinna wygrać, bo to...
Ja głosuję na ósemkę. Podobieństwo do Milesa jednak tę figurę uszlachetnia.
No właśnie. Ja przepraszam autora powyższego stwierdzenia, że się nim posłużyłam (cytatem, nie autorem), aby wybór siódemki zanegować, podczas gdy dla autora to jest argument na brąz.kaem wrote:Jedyny kandydat, przy którym nie mam skojarzeń z innymi celebrytami.
Ja głosuję na ósemkę. Podobieństwo do Milesa jednak tę figurę uszlachetnia.
"Zbierz księżyc wiadrem z powierzchni wody. Zbieraj, aż nie będzie widać księżyca na powierzchni." Yoko Ono
www.forumgim6.cba.pl

www.forumgim6.cba.pl