Podziękowanie dla "Grupy trzymającej władzę"

Wszystkie dyskusje o forum, tu można szukać pomocy gdy ktoś nie może się połapać co i jak, pisać wszystkie żale i radości związane z forum, uwagi do moderatorów i do mnie (admina).

Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, kaem, @neta, anialim, Mariurzka, Mafia

Awatar użytkownika
Estrella

Podziękowanie dla "Grupy trzymającej władzę"

Post autor: Estrella »

Zacznę od motywu mojego postępku.

Funkcjonuję dość intensywnie na kilku różnych tematycznie forach, są mnie lub bardziej zgrane, sensowne czy ogarnięte regulaminowo. Kolejna poruta na jednym z nich przygnała mnie na powrót w progi MJPT, przeglądając ogromnie zaległe dla mnie tematy, czytając posty czułam się dziwnie ale zupełnie nie wiedziałam czemu... aż mnie olśniło. Otwierając kolejny wątek nie bałam się wdepnięcia w jakąś aferę, obrzucanie błotem lub walkę o trzymanie pałeczki, wiedziałam, że przeczytam dokładnie to czego oczekuję w danym miejscu zastać. Głupio to zabrzmi ale swojego rodzaju bezpieczeństwo, jasność i przejrzystość sytuacji, to tutaj zawsze dostaję.

Wielkie DZIĘKUJĘ za to, że nadal Wam się chcę, mimo marudzenia i cierpkich nieraz słów opiekujecie się tym miejscem i stwarzacie atmosferę jaka tu panuje.
Rzetelne i istotne fakty o Michaelu są na wyciągnięcie ręki a logiczna i trzymająca się całkowicie kupy dyskusja też jest możliwa do zrealizowania.

Dziękuję w imieniu osób w pełni świadomych tego i tych świadomych podświadomie ;-). To dzięki Wam MJ ma latami funkcjonujący żywy "pomnik" swojego życia i artystycznego dorobku.
Forum pełne ludzi chętnych do funkcjonowania i działania.
Trzymam mocno kciuki aby Wam tej weny do modowania nie zabrakło :hug:
But if you came to see
The truth, the purity
It's here inside a lonely heart
Awatar użytkownika
kaem

Post autor: kaem »

Hej. To miłe, co napisałaś, acz to bardziej komplement pod adresem wszystkich aktywnych użytkowników. W końcu to my wszyscy tworzymy MJPT.
Cieszę się, że wracasz do naszego grona. Pozdrawiam i życzę udanego 2012 roku i fajnych wydawnictw od Sony.
Bitter you'll be if you don't change your ways
When you hate you, you hate everyone that day
Unleash this scared child that you've grown into
You cannot run for you can't hide from you
Maverick

Post autor: Maverick »

Podziękowali japrosic

:]
Awatar użytkownika
LittleDevil
Site Admin

Post autor: LittleDevil »

Musze przyznac, ze odruchowo pomyslalam, ze "dziekuje" w tytule ma podtekst ironiczny, a wewnatrz jest opierdziel... I juz zaczelam sie zastanawiac, co zesmy takiego zlego zrobili Estrelli :smiech: Cholerne kompleksy, trzeba wreszcie zaczac myslec pozytywnie! Dziekujemy pieknie! Plus - podpisuje sie pod slowami kaema wszystkimi poiadanymi konczynami - to dla wszystkich, ktorzy wnosza cos do tego forum! ( z wyjatkiem "kosza" :-P )
ODPOWIEDZ