Film dokumentalny "Lekarz Michaela Jacksona"

O Michaelu rozmowy luźne.

Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia

history12

Film dokumentalny "Lekarz Michaela Jacksona"

Post autor: history12 »

-> post edytowany, cytaty z tematu o Programach. Komentować proszę tutaj, nie w temacie o zapowiedziach TV.
mav.

Luspa pisze:Discovery, 20 styczeń
wywiad z Condradem Murrayem
buziaczek pisze:Piątek, 20.01, godz. 22.00
http://www.telemagazyn.pl/program-tv/10 ... ,id,t.html
Tutaj macie więcej informacji

http://satkurier.pl/news/71411/2001-822 ... annel.html
Awatar użytkownika
Hera

Post autor: Hera »

Powiem tak mam ten dokument na płytce oglądałam go z tym że w oryginale ...dlatego obejże raz jeszcze coby dokładnie bez domyśłąnia sie zrozumieć o czym mówi doktorek.. ten tekst że był jedynym Michaelowym przyjacielem naprawde mnie drażni.. :/
Awatar użytkownika
kamiledi15

Post autor: kamiledi15 »

Ja chyba nie chcę tego oglądać. Będzie zmyślał, żeby się wybielić i zarobić.
Obrazek
Setki operacji plastycznych? Nie sądzę...
Awatar użytkownika
anialim

Post autor: anialim »

to ten sam program, który w USA został wyemitowany zaraz po ogłoszeniu wyroku i o którym wspominał sędzia Pasotr wymierzając Murrayowi najwyższy wymiar kary.
helusia

Post autor: helusia »

dokładnie - masz rację to ten sam gniot. W USA oglądalnośc byąa niezadawalająca - to trzeba sprzedac dalej, zeby odrobic koszty wyprodukowania tego bubla i wynagrodzenia tego dokora z ,, bozej łaski,,
Gienek

Post autor: Gienek »

Najgorsze jest to że obejrzą to ludzie których nie obchodził za bardzo MJ. i znowu uslyszą jakies plotki .. szkoda gadac. ja tego nawet nie włącze-.-.

---------------------
m.
BE REAL
ewita

Post autor: ewita »

Jesli miał co do powiedzenia ,mógł to zrobić w czasie procesu,ale on milczał z kamienna twarzą ,dobrze wiedział ,że prokurator rozerwałby go na strzępy wraz z jego kłamstwami.A w tym programie może opowiadać ;;swoją prawdę'', bezkarnie ,z dala od sali sądowej.
Awatar użytkownika
yourlovelystar

Post autor: yourlovelystar »

I jak Wasze wrażenia po obejrzeniu?
Doktorek się pogrążył.. i jeszcze ten tekst, że zstąpił na "wielkiego przyjaciela" duch święty. :smiech: Łapał się wszystkiego, a ewidentnie nawet obrona wiedziała o przegranej sprawie. yyy.. szkoda słów.
You gave me strength when I wasn't strong
You gave me hope when all hope is lost
You opened my eyes when I couldn't see...

www.yourlovelystar.photoblog.pl
Awatar użytkownika
derozje

Post autor: derozje »

No z tym duchem świętym to mało mnie padłam... :D Według mnie tragedii nie ma jeżeli chodzi o ten program, tylko troszkę zniesmaczyła mnie informacja na temat moczenia się w nocy...
Cóż, myślałam, że będzie gorzej :)
Bo gdy zabraknie wśród nas miłości,
Kto powie jak naprawdę trzeba żyć ?
Awatar użytkownika
LilMonkey

Post autor: LilMonkey »

derozje pisze:No z tym duchem świętym to mało mnie padłam... :D Według mnie tragedii nie ma jeżeli chodzi o ten program, tylko troszkę zniesmaczyła mnie informacja na temat moczenia się w nocy...
Cóż, myślałam, że będzie gorzej :)
Widac, ze naprawde wierzysz w kazde slowo Murray'a. Tak samo jak twierdzil ze dal tylko 25mg Propofolu i ze wyszedl z pokoju na dwie minuty?
Ostatnio zmieniony sob, 21 sty 2012, 16:18 przez LilMonkey, łącznie zmieniany 1 raz.
You'll be the best that you can be.
Awatar użytkownika
yourlovelystar

Post autor: yourlovelystar »

Taa.. a potem twierdził, że nie miał telefonu, żeby zadzwonić na pogotowie, chwileczka.. a z czego rozmawiał bezpośrednio przed śmiercią MJ'a?
ahh, długo by roztrząsać te kłamstwa.
You gave me strength when I wasn't strong
You gave me hope when all hope is lost
You opened my eyes when I couldn't see...

www.yourlovelystar.photoblog.pl
Awatar użytkownika
derozje

Post autor: derozje »

LilMonkey pisze:Widac, ze naprawde wierzysz w kazde slowo Murray'a.
Po mojej wypowiedzi może i można tak wywnioskować ale nie, nie wierze w jego każde słowo. Widocznie źle się wypowiedziałam :)
Bo gdy zabraknie wśród nas miłości,
Kto powie jak naprawdę trzeba żyć ?
Awatar użytkownika
invincible_MJ

Post autor: invincible_MJ »

derozje pisze:No z tym duchem świętym to mało mnie padłam
Tak, to było genialne! Hej, czy przypadkiem nasz pan doktor nie powinien przejść dogłębnych badań psychiatrycznych?...Mam wrażenie, że Murray może być delikatnie mówiąc niepoczytalny.
A cały dokument był właściwie zbitką niczego, został nakręcony chyba tylko po to, żeby zmanipulować część widzów, którzy nie mają bladego pojęcia jak przebiegał proces. Informacje o tym, czy Murray zabrał Michaela na pedicure czy też MJ 'moczył się w nocy' jakoś nie bardzo robią na mnie wrażenie.
Awatar użytkownika
moonglow

Post autor: moonglow »

Film jednostronny, ale zadziwiające że zawierał tak zakulisowe ujęcia. Połączenie stwierdzeń typu "Michael był dziwakiem bo miał w pokoju zdjęcia dzieci" z późniejszą wypowiedzią Murraya o Duchu Swiętym.. no ręce mi opadły ;p
Obrazek
Awatar użytkownika
LilMonkey

Post autor: LilMonkey »

invincible_MJ pisze:
derozje pisze:No z tym duchem świętym to mało mnie padłam
Hej, czy przypadkiem nasz pan doktor nie powinien przejść dogłębnych badań psychiatrycznych?...Mam wrażenie, że Murray może być delikatnie mówiąc niepoczytalny.
Murray nie radzi sobie z faktem ze zabil MJ'a i po tym wszystkim, krotko mowiac, zwariowal. A kto by nie.
You'll be the best that you can be.
ODPOWIEDZ