Bruno Mars
- marcinokor
- billiejean89
Jestem po koncercie Bruna w Assago pod Mediolanem ;)
Stałyśmy pod samą sceną, 2 metry dzieliły nas od sceny, walczyłyśmy o miejsca do ostatniej minuty. Było ciężko, ale udało się!

Kilka razy rzucił na nas okiem :P A jego ziom, Philip Lawrence machał do nas :D yeah! ;)
Zrobiłyśmy specjalnie dla Niego Polską flagę, którą zauważył :D pod koniec koncertu została ona rzucona na scenę ;)

http://www.youtube.com/watch?v=wpyweWBP3yE - 1.53 Polska flaga to MY! ;)))
Zaśpiewał wszystkie piosenki z płyty + Lighters, Billionaire, Nothin' On You i bodajże It Will Rain. Dokładnie nie pamiętam.
Jednym słowem, było niesamowicie! Czekam teraz na kolejną trasę po Europie, na pewno pojadę na kilka koncertów, bo jeden to zdecydowanie za mało.
Aha, muszę dodać ,że supportowała Skylar Grey (znana z 'I need a doctor'[Eminem& Dr. Dre] , 'Comming Home' [Diddy-Dirty Money] itd)
Świetna dziewczyna. http://www.youtube.com/watch?v=V8zRBTdy9ow

Stałyśmy pod samą sceną, 2 metry dzieliły nas od sceny, walczyłyśmy o miejsca do ostatniej minuty. Było ciężko, ale udało się!

Kilka razy rzucił na nas okiem :P A jego ziom, Philip Lawrence machał do nas :D yeah! ;)
Zrobiłyśmy specjalnie dla Niego Polską flagę, którą zauważył :D pod koniec koncertu została ona rzucona na scenę ;)

http://www.youtube.com/watch?v=wpyweWBP3yE - 1.53 Polska flaga to MY! ;)))
Zaśpiewał wszystkie piosenki z płyty + Lighters, Billionaire, Nothin' On You i bodajże It Will Rain. Dokładnie nie pamiętam.
Jednym słowem, było niesamowicie! Czekam teraz na kolejną trasę po Europie, na pewno pojadę na kilka koncertów, bo jeden to zdecydowanie za mało.
Aha, muszę dodać ,że supportowała Skylar Grey (znana z 'I need a doctor'[Eminem& Dr. Dre] , 'Comming Home' [Diddy-Dirty Money] itd)
Świetna dziewczyna. http://www.youtube.com/watch?v=V8zRBTdy9ow

- marcinokor
Bruno Mars - It Will Rain [Official Music Video]
http://www.youtube.com/watch?v=W-w3Wfgp ... deos_music
http://www.youtube.com/watch?v=W-w3Wfgp ... deos_music

Piękny występ Bruno z piosenką It Will Rain we wczorajszym Show Ellen DeGeneres. (na końcu nawet mini moonwalk ;)
http://youtu.be/zlLsVn4YWoA
http://youtu.be/zlLsVn4YWoA

- marcinokor
- MadelineFS
Era D-W&H została oficjalnie zakończona tym występem:
It Will Rain XFACTOR US
http://www.youtube.com/watch?v=y_kFTZyecTU
Ponadto:
Bruno Mars on Sesame Street Don't Give Up
www.youtube.com/watch?v=I0uSn9zXlTw&fea ... r_embedded

It Will Rain XFACTOR US
http://www.youtube.com/watch?v=y_kFTZyecTU
Ponadto:
Bruno Mars on Sesame Street Don't Give Up
www.youtube.com/watch?v=I0uSn9zXlTw&fea ... r_embedded

Liczyłem, że Talking To The Moon będzie kolejnym singlem. Niestety.
BTW. Mam nadzieję, że następny album będzie równie dobrze przemyślany.
Doo-Wops & Hooligans zachwyca swoją lekkością w przekazie. Aż można się rozpłynąć.Bruno ma coś w sobie, lecz do końca nie umiem się do niego przekonać. Mam jednak cichą nadzieję, że nie stanie się zwykłą komerchą typu Rihanna...
Wiadomo coś o następnym albumie? ; D
BTW. Mam nadzieję, że następny album będzie równie dobrze przemyślany.
Doo-Wops & Hooligans zachwyca swoją lekkością w przekazie. Aż można się rozpłynąć.Bruno ma coś w sobie, lecz do końca nie umiem się do niego przekonać. Mam jednak cichą nadzieję, że nie stanie się zwykłą komerchą typu Rihanna...
Wiadomo coś o następnym albumie? ; D

- Klaudia!...
- MadelineFS
"Dokładnie.Klaudia!... pisze:Nic konkretnego nie wiemy niestety... Pewne jest, że nad nim pracuje :)
Wygląda na to że Brunz pilnuje, żeby to był top secret project, do czasu promocji oczywiście. xD
Dziś odkryłam jego kolejną niewydaną perełkę. The Myspace Song To jest prawdziwe RnB czuję jakby wróciły lata 90. <3333
- _*Aga*_222
- MadelineFS
Ja jadę do Pragi. 6.11 Bardzo dobry sektor, cena jeszcze lepsza. Jak zobaczyłam ceny biletów w Berlinie to się zniechęciłam.
*Pierwszy singiel, Locked Out Of Heaven, był #1 przez 6 tygodni na liście Billboard Hot 100
Drugi singiel, When I Was Your Man, jest obecnie #3 na liście Billboard Hot 100
Bruno Mars isn’t even a little bit country. But he’s now a RodeoHouston record-breaker.
1.March 7, 2013: Bruno Mars with 75,175
2.March 15, 2012: Jason Aldean with 74,901
3.March 11, 2012: La Original Banda El Limon and Duelo with 74,588
4.March 14, 2012: The Band Perry with 74,241
The pop superstar’s stadium debut drew 75,175 fans, besting Jason Aldean’s 2012 record. Lines throughout the venue were long, and enthusiasm was high well before he rolled up to the stage in a white car.
Mars is, to put it plainly, a fantastic entertainer. He sings beautifully, is a charming dancer and was backed by a showy band, complete with horn section and their own impressive footwork. He’s an expert at playing to every person in the building. It’ll be hard for any forthcoming show to top this one.
Kickoff tunes “Moonshine” and “Natalie” had a triumphant, ’70s swagger. Mars sported flannel, shades and his trademarks fedora (a look matched by his band).
“Fellas, we made it to the Rodeo,” he said amid the cheers.
At his command, thousands of seated fans jumped to their feet for the old-school groove of “Treasure.” That’s no easy take in such a mammoth venue.
He drew out the final few lines of “Billionaire” to take in the crowd’s cheers; preceded his own “Marry You” with a few swoon-inducing lines of Robert & Johnny’s We Belong Together; and dressed up the frenetic “Runaway Baby” with some James Brown moves and a bullhorn.
He dedicated “Young Girls,” his take on a country song, to “all the little heartbreakers” and “vicious Houston women.” It was more pop than twang, despite the acoustic guitar (but so is most of country radio).
He saved all the big hits for the second-half. He channeled early Michael Jackson during a heartfelt “When I Was Your Man.” The urgent pulse of “Grenade” benefited from a grander, beefier musical framework. And recent chart-topper “Locked Out of Heaven” again brought the crowd to its feet. It also had them screaming, again, at the top of their lungs thanks to a few serious hip swivels.
“If you got a lighter, put it up! If you got a fried Twinkie, put it up” Mars yelled before serenading the stadium with “Just the Way You Are.”
“We ain’t never done anything like this before. Thank you so much,” Mars said just before hopping in the bed of a pickup truck and exiting the arena. It was all too brief, but he’ll be back Aug. 15 at Toyota Center. Minus the fried desserts.
Oby tak dalej

*Pierwszy singiel, Locked Out Of Heaven, był #1 przez 6 tygodni na liście Billboard Hot 100
Drugi singiel, When I Was Your Man, jest obecnie #3 na liście Billboard Hot 100
Bruno Mars isn’t even a little bit country. But he’s now a RodeoHouston record-breaker.
1.March 7, 2013: Bruno Mars with 75,175
2.March 15, 2012: Jason Aldean with 74,901
3.March 11, 2012: La Original Banda El Limon and Duelo with 74,588
4.March 14, 2012: The Band Perry with 74,241
The pop superstar’s stadium debut drew 75,175 fans, besting Jason Aldean’s 2012 record. Lines throughout the venue were long, and enthusiasm was high well before he rolled up to the stage in a white car.
Mars is, to put it plainly, a fantastic entertainer. He sings beautifully, is a charming dancer and was backed by a showy band, complete with horn section and their own impressive footwork. He’s an expert at playing to every person in the building. It’ll be hard for any forthcoming show to top this one.
Kickoff tunes “Moonshine” and “Natalie” had a triumphant, ’70s swagger. Mars sported flannel, shades and his trademarks fedora (a look matched by his band).
“Fellas, we made it to the Rodeo,” he said amid the cheers.
At his command, thousands of seated fans jumped to their feet for the old-school groove of “Treasure.” That’s no easy take in such a mammoth venue.
He drew out the final few lines of “Billionaire” to take in the crowd’s cheers; preceded his own “Marry You” with a few swoon-inducing lines of Robert & Johnny’s We Belong Together; and dressed up the frenetic “Runaway Baby” with some James Brown moves and a bullhorn.
He dedicated “Young Girls,” his take on a country song, to “all the little heartbreakers” and “vicious Houston women.” It was more pop than twang, despite the acoustic guitar (but so is most of country radio).
He saved all the big hits for the second-half. He channeled early Michael Jackson during a heartfelt “When I Was Your Man.” The urgent pulse of “Grenade” benefited from a grander, beefier musical framework. And recent chart-topper “Locked Out of Heaven” again brought the crowd to its feet. It also had them screaming, again, at the top of their lungs thanks to a few serious hip swivels.
“If you got a lighter, put it up! If you got a fried Twinkie, put it up” Mars yelled before serenading the stadium with “Just the Way You Are.”
“We ain’t never done anything like this before. Thank you so much,” Mars said just before hopping in the bed of a pickup truck and exiting the arena. It was all too brief, but he’ll be back Aug. 15 at Toyota Center. Minus the fried desserts.
Oby tak dalej

- Klaudia!...
- MadelineFS
Sporo polskich fanów jedzie też do Pragi. Mój 6-letni brat od roku nie przestaje mówić jak bardzo chciałby być na jego koncercie. Jeszcze udało mi się kupić bilety w najlepszym sektorze <333Klaudia!... pisze:ohhh ten Bruno... Uwielbiam! Wybieram się z koleżanką na koncert do Berlina :D Z tego co się orientuje sporo polskich fanów (fanek :D) tam się wybiera :D

Co myślicie o drugim albumie, Unorthodox Jukebox? Jak dla mnie Bruno udowodnił, że muzyka jest dla niego bardzo ważna i widać ogromny ROZWÓJ. Już się nie mogę doczekać co zmarstruje na 3-cim albumie.