Ludziska !!! Tutaj macie prawie wszystko!(koncerty,wywiady

Tu zamieszczamy i prosimy o materiały graficzne, audio i wideo. Zakaz udostępniania plików wydanych oficjalnie - szczegóły w regulaminie.
piotr01

Ludziska !!! Tutaj macie prawie wszystko!(koncerty,wywiady

Post autor: piotr01 »

Mnostwo concertow,wywiadow,reportarzy etc.

Oto link:

http://mjvideo01.skyblog.com/7.html

powiedz dzieki. :surrender:
Awatar użytkownika
Archi

Post autor: Archi »

Korzystajac z okazji chcialem zapytac czy jest moze jakis Smooth ... LIVE spoiewany na zywo?

O ile wiem pewniakiem co do tego bylaby trasa BAD ale tam sa tylko amatorskie nagrania.
Obrazek
Awatar użytkownika
Willy

Post autor: Willy »

Piotr01, miło mi powitać zapaleńca multimediów ale prosiłbym o nie tworzenie dwóch tematów dotyczącech jednej strony (jeden już wykasowałem). Jeśli chcesz polecić nam którąś to na samej górze znajduje się stosowny temat, w którym jak sprawdziłem polecana przez Ciebie strona już się znajduje.

Archi, nie spotkałem się nigdzie z całym wykonaniem pro SC z trasy BAD.
piotr01

Ok Willy !! A co do Smooth.C to nie ma pro versji tego kawalka!!! Wielka szkoda! Bylem juz na petycji w zwiazku z tym aby wydano dvd z trasy Bad 1988. Ale czy cos wskoraja to nie wiem? Nie sadze bo to sam Jackson decyduje!
Awatar użytkownika
For-Example

bezsens

Post autor: For-Example »

Fajna strona bo duzo tego jest.. ale co z tego jak wszystko na tym zasranym megaupload.. z ktorego nie da sie nic sciagnac bo sloty wszystkie caly czas zajete.. probowalem nawet o 4 rano.. :/
piotr01

Ja mam caly czas wolne...chociaz rzeczywiscie z tym Megaupload to mozna do trzech razy i pozniej wyswietla sie informacja o "limicie dostepu" no i porazka! trzeba czekac chyba z dobe !!! Ale jak ktos jest wytrwaly...?
Awatar użytkownika
For-Example

:(

Post autor: For-Example »

jakby to wszystko bylo na rapidshare.. to spoko... ja nie moge sciagac z tego megaupload od jakiegos czasu :(
ODPOWIEDZ