Film "This Is It" (2009)
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, LittleDevil
- kamiledi15
Też się zastanawiałem, po co nagrywali te próby, skoro nie chcieli ich nigdzie pokazywać. Ale w dodatkach mówią, że mieli tylko fragmenty, z których posklejali cały film (więc być może dlatego prawie każda próba jest sklejona z kilku innych), poza tym próby do trasy Dangerous też były nagrywane.
A ten poemat został nagrany około 1992 roku, a nie specjalnie do TII :D
kamiledi15 pisze:Też się zastanawiałem, po co nagrywali te próby, skoro nie chcieli ich nigdzie pokazywać. Ale w dodatkach mówią, że mieli tylko fragmenty, z których posklejali cały film (więc być może dlatego prawie każda próba jest sklejona z kilku innych), poza tym próby do trasy Dangerous też były nagrywane.
No tak , a she's out of my lifE? (piękna wersja, piękna piosenka <3) albo beat it demo ... ;/
"Before you judge me , try hard to love me, look within your heart then ask, have you seen my childhood"
- kamiledi15
-
- ignotumlen
- kamiledi15
Z tego, co widziałem, WSZYSTKIE próby Michaela były nagrywane. Można znaleźć urywki prób do Bad Tour, do Kapitana EO, do Ghosts, Thrillera, History, przed występem w MTV w 1995, próby do niektórych teledysków, podobno istnieją też nagrane próby przed koncertem w 2001 roku, ale w całości można zobaczyć tylko próby do trasy Dangerous, cała reszta to tylko krótkie urywki. W TII chyba mówili, jeśli dobrze pamiętam, że były nagrywane dla prywatnych archiwów Michaela - może później je oglądał, żeby wiedzieć, co trzeba poprawić, a może na pamiątkę i większość z nich nie jest opublikowana.
boskar2007 - z tego co widzę, są polskie napisy: http://bluedvd.pl/michael-jackson-this- ... u-ray.html Co do oznaczenia, niestety nie wiem. Pewnie jak okładka będzie polska, to napisy też.
boskar2007 - z tego co widzę, są polskie napisy: http://bluedvd.pl/michael-jackson-this- ... u-ray.html Co do oznaczenia, niestety nie wiem. Pewnie jak okładka będzie polska, to napisy też.