W tym dziale 'Michael Jackson Polish Team Forum' możesz się przedstawić pozostałym MJówkom (czyli fanom z MJPT). Dział przeznaczony przede wszystkim dla nowoprzybyłych osób. Swoją przygodę z forum zacznij od tego działu, napisz o sobie, swoim fanowaniu... co uznasz za odpowiednie.
A ja mam szczęście, bo mój tata też słucha Michaela. I muszę niestety niektóre płyty mu pożyczać Ja dopiero gromadzę, jak sama wspomniałaś, na razie moja kolekcja jest dość uboga niestety
Ale na plakat zrobiłam już miejsce na ścianie, niestety muszę czekać do końca ferii, żeby pojechać do Empika, bo tam widziałam taki CUDOWNY Pociecha jest taka, że pod koniec tygodnia powinna przyjść z Allegro koszulka z MJ'em.
Martha niezły zbiór plakatów, szczególnie podobają mi się mniejsze z pierwszego zdjęcia :D kiedyś też miałam cały pokój obklejony(nie z MJem), ale chyba wyrosłam z tego ;D liczy się to co w duszy, nic na pokaz ;D choć nie ukrywam, że z chęcią powiesiłabym jakiś odręczny portret Michaela
You gave me strength when I wasn't strong
You gave me hope when all hope is lost
You opened my eyes when I couldn't see...
heh, dziękuję
ja się BARDZO dobrze czuję w naszym(Michaela i moim) pokoju
te mniejsze są super bo jest na nich też mały Mike :) śliczny. one są z kalendarza z MJ z 2009 roku chyba :D jak skończył się rok to kalendarz przerobiłam na plakaty :)