1.
The best of Michael Jackson
Zachwyca mnie biel i niewinność gołębia w zderzeniu z mocno afroamerykańskim Michaelem. Jednak oboje mimo różnic mają ze sobą wiele wspólnego.Delikatność, uwięzienie w sytuacji,latanie, bycie symbolem itp itd..mogłabym ciągnąć jeszcze i jeszcze i...
oboje też bez pardonu srają na potęgę.Gołąb na ludzi i gdzie się da,Michael celuje muzyką w dusze bez ograniczeń i na całym świecie
sorry za kontrowersje.To moja ulubiona okładka winyla.
2.Hello World
Każdy kto ma ten album wie, że jest rewelacyjny, pięknie wydany i 9 pkt za oldskulową okładkę.Michael ? na rowerze w słonecznych barwach rulllllez
3.The Remix Suite
8 pkt za pomysł.Tron autentyczny.Pamiętam namalowanego małego śpiącego Princea na tym tronie po bokach z braciami Casio jako strażnikami.
Photoshop ale ciekawy i jak wiadomo Królem - to jest się od małego:)
4.Got to be there
Ten chłopak na zdjęciu wie czego chce i plus za kapelusz- jak by nie patrzeć jeden ze znaków firmowych.
5.Music and me -
Chłopak z gitarą byłby dla mnie parą

Patrzysz na okładkę i wiesz.....że ten malec kocha muzykę.Że nie umie grać na gitarze i nie zna nut????eee kogo to obchodzi.Taka mała tajemnica wytwórni.

Prawie jak w reklamie Pepsi z Ill be there.
Zawsze zwracam uwagę na dłonie Michaela....tu już takie duże, piękne, zupełnie nie pasujące do małego chłopca ze smutną minką zapatrzoną w dal.
6.Original Soul Of Michael Jackson (b)
za ciekawą zabawę grafiką.Takie maziaje Michaelowe w stylu Andy Warhola.
7.Looking Back To Yesterday
podobnie jak Original Soul of... tyle , że w stylu collage z albumu babci, więc i punktacja podobna.
8.Farewell My Summer Love
Miło, kiedy docenia się publiczność.Lubię tę płytę za wsad.Okładka to tylko dodatek.
9.Greatest Hits
Za okres dojrzewania wypisany na twarzy i za deszczową szybę.Życie jest wystarczająco smutne.Nie chcę dodatkowo oglądać smutku na okładkach.Po drugie jak Go przytulić , pocieszyć jak jest tak daleko?;-)
10.Forever Michael
Klasyka. Eleganckie i dobrze, że podpisane bo kto by tam wtedy odróżnił od siebie tych Jacksonów

Człowieku, naucz się tańczyć, bo inaczej aniołowie w niebie nie będą wiedzieć, co z tobą zrobić - Św. Augustyn