Siema!

W tym dziale 'Michael Jackson Polish Team Forum' możesz się przedstawić pozostałym MJówkom (czyli fanom z MJPT). Dział przeznaczony przede wszystkim dla nowoprzybyłych osób. Swoją przygodę z forum zacznij od tego działu, napisz o sobie, swoim fanowaniu... co uznasz za odpowiednie.
Awatar użytkownika
Kuba G

Siema!

Post autor: Kuba G »

Witajcie! Z tej strony Kuba. Mam 14 lat, Michaelem interesuję się od ok. 2 może 3 lat. Od czasu zakupienia przeze mnie jego koncertu na DVD "Live in Bucharest: The Dangerous Tour" moje zainteresowanie nim wzrosło. Jestem pod wrażeniem jego ogromnego talentu wokalnego, kompozytorskiego. Był również genialnym tancerzem. Zawsze jak oglądam powyżej podany koncert nigdy się nie nudzę. Nikt nie potrafił stworzyć tak niesamowitego show jak Michael. Ostatnio cały czas chodzi za mną piosenka "Man in the Mirror", nie mogę się od niej uwolnić. Zastanawiam się też dlaczego Michael nigdy nie wykonał jej na żywo?!...Mam nadzieję, że przyjmiecie mnie ciepło! ;-)
Awatar użytkownika
marcinokor

Post autor: marcinokor »

Hej! Miło nam powitać kolejnego członka forum.
Obrazek
Martha

Post autor: Martha »

heja Kuba G :mj: :mj: :mj:
L.O.V.E
Awatar użytkownika
Kuba G

Cześć ;-)
Awatar użytkownika
Michaelowa_klaudia

Post autor: Michaelowa_klaudia »

Witam,
Przychodzi coraz więcej osób przychodzi tutaj w naszym wieku super :)
Awatar użytkownika
Moonwalker27

Post autor: Moonwalker27 »

Siemanko!
Michaelowa_klaudia pisze: Przychodzi coraz więcej osób przychodzi tutaj w naszym wieku super :)
Dokładnie! Witaj w naszym gronie. ;-)
Jak to nie wykonał? Wykonywał nagminnie. xD Chociażby w pierwszym teledysku do MITM (tego z filmu Moonwalker) są ujęte dwa wykonania na żywo.
If you wanna make the world a better place
Take a look at yourself
And then make a change!
Awatar użytkownika
7cialko7

Post autor: 7cialko7 »

Siemson!
A co to Mena w Mirrorze to yoooo! Wykonał! Obczaj końcówkę tegoż właśnie koncertu, którym się jarasz z Bukaresztu 1992 r., obrót pod koniec zabija!
Awatar użytkownika
Jeanny100

Post autor: Jeanny100 »

Witamy na forum ;-)
Obrazek

Hej ;-)
Gienek

Post autor: Gienek »

Grammy 1988 , także wykonał Man In The Mirror , które mi sie najbardziej podoba z wszystkich które wykonał na żywo : ]
BE REAL
ODPOWIEDZ