Siema!
Siema!
Witajcie! Z tej strony Kuba. Mam 14 lat, Michaelem interesuję się od ok. 2 może 3 lat. Od czasu zakupienia przeze mnie jego koncertu na DVD "Live in Bucharest: The Dangerous Tour" moje zainteresowanie nim wzrosło. Jestem pod wrażeniem jego ogromnego talentu wokalnego, kompozytorskiego. Był również genialnym tancerzem. Zawsze jak oglądam powyżej podany koncert nigdy się nie nudzę. Nikt nie potrafił stworzyć tak niesamowitego show jak Michael. Ostatnio cały czas chodzi za mną piosenka "Man in the Mirror", nie mogę się od niej uwolnić. Zastanawiam się też dlaczego Michael nigdy nie wykonał jej na żywo?!...Mam nadzieję, że przyjmiecie mnie ciepło! 

- marcinokor
- Michaelowa_klaudia
- Moonwalker27
Siemanko!
Jak to nie wykonał? Wykonywał nagminnie. xD Chociażby w pierwszym teledysku do MITM (tego z filmu Moonwalker) są ujęte dwa wykonania na żywo.
Dokładnie! Witaj w naszym gronie.Michaelowa_klaudia pisze: Przychodzi coraz więcej osób przychodzi tutaj w naszym wieku super :)

Jak to nie wykonał? Wykonywał nagminnie. xD Chociażby w pierwszym teledysku do MITM (tego z filmu Moonwalker) są ujęte dwa wykonania na żywo.
If you wanna make the world a better place
Take a look at yourself
And then make a change!
Take a look at yourself
And then make a change!