Kobieca wersja hitu Księcia. Delikatnie, subtelnie, zabawnie. Kokietuje Prince'a;)Wrażenia?
Masz więcej takich perełek?
Kobieca wersja hitu Księcia. Delikatnie, subtelnie, zabawnie. Kokietuje Prince'a;)Wrażenia?
Dokładnie tak to odebrałem :)Amelia pisze:Kokietuje Prince'a;)
Właśnie nie do końca. Większość koncertów Janelle polega na podobnej setliście. Czasem dochodzą jakieś covery, jak Take Me właśnie, czy My Cherie Amour. Obiecuję, że co ciekawsze będę wrzucał :)Amelia pisze:Masz więcej takich perełek?
Niestety nie posiadam. Istnieje możliwość byś podzielił się z koleżanką? ;)Amelia, masz audio występu z SXSW? Absolutny must have
Duet ze Steviem: http://www.youtube.com/watch?v=ZEUIWTpxFQoMy Cherie Amour
Jovian Zayne (menedżerka Jane) powiedziała, że niekoniecznie będzie to ten instrumental, może jakiś inny projekt.SuperFlyB. pisze:Prawdopodobnie będzie to zapowiadany wcześniej instrumental do The AA
Kiedy ma wyjść nowa Janelle?kaem pisze:Lubię to! (żeby nie było, że piszesz 101) ;)
Ep dołączona przez Ciebie- fajny gadżecik. Wkrótce nowe płyty Janelle i Santigold. Na te premiery czekam z większą ciekawością, niż na nową Madonnę.
Tymczasem odświeżyłem sobie stare płyty Marvina Gaye'a i Curtisa Mayfielda. Polecam! Ciekawy też jest afrobeat. Polecam Femi Kuti- Africa For Africa.
Soon.Margareta pisze:Kiedy ma wyjść nowa Janelle?
Nie mogę powiedzieć, które lubię najbardziej, nie znam całej dyskografii. Sięgnąłem po najbardziej rozpoznawalne- Let's Get It On, What's Going On i Superfly. Kontynuując wątek afrykańsko- soulowy, polecam malijskich muzyków Tinariven jeszcze. Rdzenne. I Charlesa Bradleya. Rok temu wydał debiutancki album. Świetne, prawda? Będzie na Offie.Margareta pisze:Super! Które ich nagrania najbardziej lubisz?
To ciekawe, bo słyszałam tylko o kawałku który nagrała z Estelle na nowy album tej ostatniej - Do My Thing. Kawałek ma mocną sekcję orkiestrową i organową, ogólnie jednak wydaje mi się dosyć wtórny w stosunku do poprzednich nagrań tej pierwszej. Ale to już ewentualny problem Estelle bo to jej albumkaem pisze:Soon.Margareta pisze:Kiedy ma wyjść nowa Janelle?
Przypominam, że to mają być DWIE nowe "Janelle" ;)kaem pisze:Kiedy ma wyjść nowa Janelle?
Soon.
Strasznie się jaram tym offtopem (coś się dzieje), miałem zamiar sięgnąć po tych artystów, tylko funduszy brak ;)SuperFlyB., sorry brachu za off-top.
Takie zwyczajne a śiwtnie wyprodukowane RnBMargareta pisze:Kawałek ma mocną sekcję orkiestrową i organową, ogólnie jednak wydaje mi się dosyć wtórny w stosunku do poprzednich nagrań tej pierwszej.
Dokładnie w sobotę 7 lipcaSuperFlyB. pisze:Janelle wystąpi na Openerze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!