Czego chcielibyście się dowiedzieć o Michaelu?

O Michaelu rozmowy luźne.

Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia

Awatar użytkownika
Sephiroth820
Site Admin

Post autor: Sephiroth820 »

kamiledi15 pisze:Czy mi się zdaje, czy to ta sama marynarka?
Tak jest to ta sama marynarka i pochodzi ona z kolekcji Balmain
daria3891

Post autor: daria3891 »

To po prawej, nie wiem skąd, ale ta kobieta, to Rushka Bergman. Tutaj masz nawet anegdotkę o nich.
cut that out!
Awatar użytkownika
kamiledi15

Post autor: kamiledi15 »

Dzięki za odpowiedzi. Ta anegdota jest prawdziwa? Bo wygląda jak jakieś fanowskie opowiadanie.
Chyba bardzo się lubili z tą Rushką :D
Obrazek
Obrazek
Setki operacji plastycznych? Nie sądzę...
Awatar użytkownika
LilMonkey

Post autor: LilMonkey »

Michael i Rushka poznali sie w 2007 roku, podczas zdjec to L'uomo Vogue'a. Faktycznie bardzo sie polubili i pozostali dobrymi przyjaciolmi. Rushka byla stylistka Michaela przez wiele lat. To ona ubierala Michaela w stroje, w ktorych widzielismy Michaela podczas prob do This Is It. Rushka wypowiadala sie, ze "Michael byl jak model bo pasowaly na niego meskie jak i damskie ubrania w ktorych wygladal rownie dobrze." I to prawda bo widzielismy Michaela w damskich kolekcjach od Balmain czy Givenchy.

Tutaj maly wywiad z Rushka, bo serbsku ale tlumaczenie jest na dole. Pod koniec wrecz wzruszajacy... http://www.youtube.com/watch?v=Nj2vFGxhwMs
You'll be the best that you can be.
Awatar użytkownika
marcinokor

Post autor: marcinokor »

Słuchajcie, pamiętacie ten film o MJ'u w wersji książeczki co był dodany do jakiejś gazety i należał do serii "Legendy Muzyki"? Otóż w około piętnastej minucie jest fragment z HIStory World Tour jak MIchael jest za tą zasłoną przed SC. Widać ludzi, którzy stoją tak jak na tych flimikach z Bemowa. Potem jest widok na całą publiczność i można zobaczyć jak wszyscy stoją nie na stadionie, ale na czymś co przypomina plac. Następnie kamera pokazuje, że obok tego "placu" stoją bloki po czym przejeżdża na scenę, gdzie MJ wykonuje Scream/TDCAU. Moje pytanie brzmi: czy są to fragmenty z koncertu w Polsce?
Obrazek
Awatar użytkownika
Kitek

Post autor: Kitek »

Moi drodzy... mam pytanie odnośnie ubioru Michaela... Michael często nosił jeansy z Levis'a... np w teledysku TDCAU. Macie pojęcie jaki to był model? osobiście wydaje mi się, że były to 501 ale pewności nie mam.
"King of PoP" I love Michael
przemmo

Post autor: przemmo »

Mógłby mi ktoś wytłumaczyć co takiego stało się Michaelowi podczas pobytu w Moskwie, że skłoniło go to do napisania piosenki Stranger in Moscow?
Awatar użytkownika
LilMonkey

Post autor: LilMonkey »

przemmo pisze:Mógłby mi ktoś wytłumaczyć co takiego stało się Michaelowi podczas pobytu w Moskwie, że skłoniło go to do napisania piosenki Stranger in Moscow?
Karen Faye jeszcze niedawno na swoim Twitterze wyznala, ze Michael napisal SiM tuz po powrocie z tej placowki ( ok 39 min. http://www.youtube.com/watch?v=mABpP2Hmxtg) gdzie odwiedzil chore dzieci.
Tutaj zrodlo gdzie powiedziala: http://www.twitlonger.com/show/e13tej
You'll be the best that you can be.
Awatar użytkownika
anialim

Post autor: anialim »

^^ gdzieś mój post zaginął.
Wieść gminna niesie, że "przytłaczało" Go to, że został oskarżony przez Chandlerów.
Awatar użytkownika
katie1777

Post autor: katie1777 »

Hej:) Mam pytanie:czy płyta Forever,Michael ukazała się tylko w wersji winylowej?
Awatar użytkownika
Eta

Post autor: Eta »

katie1777 "Forever, Michael" jest również wydana w postaci CD, aczkolwiek bardzo ciężko jest ją dostać.
[*][*][*] na zawsze w moim sercu
Dai-koku

Post autor: Dai-koku »

"Forever, Michael" ukazal sie tez na nosniku cd. Pierwszy raz bodaj w USA w drugiej polowie lat 80 ,a w Europie kilka razy na przestrzeni lat 90. Przy czym po raz ostatni chyba w pazdzierniku 1999(to wydanie jest wciaz dostepne na amazon) Wchodzi rowniez w skald albumu "Hello World" z 2009r.
Justine1304

Post autor: Justine1304 »

Nigdy nie słyszałam opowieści o tej dziewczynce. Czy kiedykolwiek się ona (ta mała) ujawniła i opowiedziała swoją historię?
http://www.youtube.com/watch?v=2nrAxzdkYPY
Obrazek
Awatar użytkownika
bj

Post autor: bj »

Mógłby mi ktoś wytłumaczyć co takiego stało się Michaelowi podczas pobytu w Moskwie, że skłoniło go to do napisania piosenki Stranger in Moscow?
Gdzieś czytałam wypowiedź MJa (chyba u Shmuley'a), że podczas trasy koncertowej, kiedy był w Moskwie siedział w hotelu, nigdzie nie wychodził, a pod jego oknami były tysiące ludzi, fanów. I mimo tego, że krzyczeli, że go kochają i było ich tak dużo on czuł się jakby był jedynym człowiekiem na ziemii, najbardziej samotnym...
Remember the beautiful future promise of tomorrow...
Awatar użytkownika
Hera

Post autor: Hera »

Wie może ktoś z jakiego koncertu jest to zdjęcie..? wiem że z trasy History tylko z jakiego konkretnie koncertu..
Obrazek
ODPOWIEDZ