Prince, Paris, Blanket, Rebbie, Jackie, Tito, Jermaine, LaToya, Marlon, Randy, Janet, 3T, Joseph, Katherine i pozostali członkowie rodziny Jackson - wiadomości i rozmowy luźne.
A zapomnieliśmy o 15 urodzinach Prince'a 13 lutego.
BTW:
Skąd wiadomo, że Blanket urodził się 21 lutego. Kiedyś szukałem daty jego urodzin i raz mi nawet wyskoczył 19 czerwca O.o
marcinokor pisze:A zapomnieliśmy o 15 urodzinach Prince'a 13 lutego.
BTW:
Skąd wiadomo, że Blanket urodził się 21 lutego. Kiedyś szukałem daty jego urodzin i raz mi nawet wyskoczył 19 czerwca O.o
Urodziny Prince'a byly wspomniane na ostatniej stronie. ;) A urodziny Blanketa to 21 Luty, jest na akcie urodzenia. A jezelei chcesz sie jeszcze upewni to sprawdz to: https://twitter.com/#!/ParisJackson/sta ... 3665329153
Siostra chyba wie. :)
Córka Michaela Jacksona: "To nie jest głos mojego taty!" Kto śpiewał na pośmiertnym albumie?
Pośmiertny album Michaela Jacksona "Michael" był dużym wydarzeniem. Pochodzące z niego utwory "Hold My Hand" oraz "Hollywood" zyskały sporą popularność, a miliony fanów "króla popu" darzy to wydawnictwo szczególnym szacunkiem. Dla nich jest ono ostatnim zapisem głosu Jacksona. Tak przynajmniej zostało oficjalnie powiedziane. Czy to jednak możliwe, aby do zaśpiewania niektórych piosenek zatrudniono innego wokalistę, którego głos do złudzenia przypomina Michaela?
Zgadza się. Z twittera Paris: " People should know by now not to believe the media when it comes down to TMZ talking about my family. #HoldMyHand IS my dad actually singing."
Mam nadzieję, że mnie pamięć nie myli, ale wydaje mi się, że w wywiadzie Debbie mówiła, że dzieci nie mówią do niej "mamo" poza tym, czy ona ma w ogóle z nimi jakiś kontakt? Skoro MJ nie uwzględnił jej w testamencie(chodzi mi o opiekę nad dziećmi). Ona się prawnie zrzekła praw do dzieci?
You gave me strength when I wasn't strong
You gave me hope when all hope is lost
You opened my eyes when I couldn't see...