Czego chcielibyście się dowiedzieć o Michaelu?

O Michaelu rozmowy luźne.

Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia

Awatar użytkownika
kamiledi15

Post autor: kamiledi15 »

Tu jest wypowiedź Michaela na temat Stranger in Moscow:
http://mjtranslate.com/pl/speeches/1270
Ostatnio zmieniony pt, 02 mar 2012, 17:31 przez kamiledi15, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek
Setki operacji plastycznych? Nie sądzę...
Awatar użytkownika
anialim

Post autor: anialim »

Hera pisze:Wie może ktoś z jakiego koncertu jest to zdjęcie..?
a nie będzie to Auckland? Edit: Albo Bukareszt czy coś ;)
Ostatnio zmieniony pt, 02 mar 2012, 18:50 przez anialim, łącznie zmieniany 1 raz.
Justine1304

Post autor: Justine1304 »

Jak się nazywał ochroniarz MJ'a z czasów BAD? Ten co nosił cylinder.
Obrazek
Awatar użytkownika
Eta

Post autor: Eta »

A ja się zastanawiam nad kwestią ochrony środowiska w codziennym życiu Michaela. Wiem, że dbanie o matkę- ziemię było dla niego istotne- wypowiadał się na ten temat wielokrotnie, nie tylko w wywiadach, czy przemowach, ale w swojej twórczości również (teksty piosenek, short filmy). Mnie natomiast interesuje, czy oprócz tego i udziału w akcjach charytatywnych na rzecz ochrony środowiska robił coś jeszcze. Czy aktywnie chronił środowisko? Przykładowo-czy prowadził selektywną zbiórkę odpadów, miał zainstalowane kolektory słoneczne lub ogniwa fotowoltaiczne, rekuperatory powietrza, a może przydomową oczyszczalnię ścieków? Wie ktoś coś na ten temat? Bo ja czytałam tylko o hybrydowej Toyocie Prius, którą w pewnym kresie jeździł.

Pozdrawiam,
WiolEta.
[*][*][*] na zawsze w moim sercu
Awatar użytkownika
LilMonkey

Post autor: LilMonkey »

Kiedy dokładnie MJJSource zostało zamknięte?

----------------------
m.
You'll be the best that you can be.
daria3891

Post autor: daria3891 »

czyim synem jest Donte?
cut that out!
Justine1304

daria3891 pisze:czyim synem jest Donte?
Jest synem Rendy'ego i Alejandr'y. Nie jestem pewna ale chyba on był adoptowany
Obrazek
Justine1304

Chciałam się zapytać czy te dane dotyczące ilości fanów w danym kraju na koncertach są rzeczywiście prawdziwe. Jesli tak to gdzie mogę znaleźć ich źródło by było to nie tylko w wikipedii. Chodzi mi dokładnie o koncerty samego MJ'a od trasy BAD do HIStory.
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_co ... _Jackson_5
Obrazek
Justine1304

Jakie były najważniejsze i największe wydarzenia kulturalne związane z MJ'em po jego śmierci 25 czerwca 2009 - do teraz? Chodzi mi o coś takiego jak Forever King of POP, MJ IWT CDL, MJ Symfonicznie itp.
Obrazek
Awatar użytkownika
LilMonkey

Justine1304 pisze:Jakie były najważniejsze i największe wydarzenia kulturalne związane z MJ'em po jego śmierci 25 czerwca 2009 - do teraz? Chodzi mi o coś takiego jak Forever King of POP, MJ IWT CDL, MJ Symfonicznie itp.
MJ Official Exhibition, Fan Fest, Odsloniecie pomnika "Memorial" w Gary, Michael Jackson Immortalized za pomoca MJ3, ich odciskow i odciskow a'la Michaela tzn butow i rekawiczki, no i Michael Jackson Immortal Tour.
Justine1304

A skąd wiadomo o ilości fanów na każdym koncercie? Są jakieś źródła? To co ty mi dałaś LilMonkey jest bardzo przydatne i bardzo ci dziękuję http://www.geniusmichaeljackson.com/koncerty.html. Chciałabym się jednak dowiedzieć skąd są te dane i czy są one zgodne z prawdą. No bo chyba nie wzięli ich tak po prostu.
Obrazek
Awatar użytkownika
LilMonkey

Justine1304 pisze:A skąd wiadomo o ilości fanów na każdym koncercie? Są jakieś źródła? To co ty mi dałaś LilMonkey jest bardzo przydatne i bardzo ci dziękuję http://www.geniusmichaeljackson.com/koncerty.html. Chciałabym się jednak dowiedzieć skąd są te dane i czy są one zgodne z prawdą. No bo chyba nie wzięli ich tak po prostu.
Nie ma za co Justine. Wydaje mi sie ze dane sa ustalane wdlug sprzedazy biletow ale nie jestem pewna.
Justine1304

Pytanie dot. kogoś od MJ'a. Czy Travis Pane ma kogoś? Czy jest hetero czy gejem? Dręczy mnie to pytanie od kiedy obejrzałam This Is It.
I jeszcze jedno. Podobno występował w teledysku Remember The Time Którym z tych facetów to on?
Obrazek
Awatar użytkownika
kamlox

Post autor: kamlox »

Jaki kolor kurtki miał podczas wykonywania "Thrillera" w Warszawie
Justine1304

jak to możliwe, że na MJPHM jest filmik jak rzucają się śnieżkami a nie ma PIERWSZEGO występu MJ'a który śpiewa Climb every mountin?
Obrazek
ODPOWIEDZ