Jeśli podoba Wam się nasz performance prosimy o głosy, które można oddać za pośrednictwem Facebook'a, tak byśmy mogli w kolejnym etapie programu oddać jeszcze lepszy hołd Michael'owi :)
Dziękujemy i pozdrawiamy !
Ostatnio zmieniony pt, 23 mar 2012, 18:23 przez ahess, łącznie zmieniany 2 razy.
Ooo ziomuś, no jak dla mnie jesteś najlepszym 2nd MJ jakiego przynajmniej moje oczy widziały! Kozacko z moonwalka do biegu przeszedłeś, chciałbym tak ogarniać :O
Tancerze też jak najbardziej kocur!
Wielkie pozdro i powodzenia : )
Przypadkiem oglądałam Wasz występ i zastanawiam się nad jednym - co pokażecie dalej? Jeśli Wasze występy będą krążyć wokół BJ, SC, Dangerous, Bad czyli wokół tego, co przeciętny człowiek zna doskonale... nie będzie to zbyt ciekawe.
Mam nadzieję, że w przyszłości wykonacie fajną improwizację z mniej znanymi utworami Michaela, tak, by ludzie zobaczyli, że Michael nie kończy się na wyżej wymienionych piosenkach.
no ja oczywiście widziałam :D SZACUNEK dla Michaela , gosciu wymiatasz a tak poza tym to jesteście bardzo fajna inspiracja na układ na MJowisko w tym roku ;p
Jeanne pisze:Mam nadzieję, że w przyszłości wykonacie fajną improwizację z mniej znanymi utworami Michaela, tak, by ludzie zobaczyli, że Michael nie kończy się na wyżej wymienionych piosenkach.
Ghosts- jak wysoko podniesiona poprzeczka- to byłoby coś pięknego. Od dawna czekam na dobrą aranżację tego :)
A co do samego głosowania, jak to się dalej odbywa? Jakieś finały i kolejne głosowania, czy jak? NIe jestem w temacie z tym za bardzo, bo nie oglądam, ale ze względu na Jackson Dance Crew... może, może :)
You gave me strength when I wasn't strong
You gave me hope when all hope is lost
You opened my eyes when I couldn't see...
Występ strasznie mi się podobał. Ruchy głównego tancerza są dynamiczne, a zarazem dopracowane. Moonwalk? Smooth as silk! Chętnie zobaczyłbym wykonanie "Dangerous". Programu nie oglądałem, ale chyba muszę zapoznać się z tematem, bo "Jackson Dance Crew" zasługuje na głosy fanów Michaela.
"Billie Jean umarła. Kto teraz potrafi tak zatańczyć i zaśpiewać ten kawałek?"
- użytkownik popularnego serwisu YouTube
Wow, świetny występ. Nareszcie więcej Michaela w takich programach. Teraz to się to będzie chciało oglądać. :D Świetne, płynne ruchy, było super. Rzecz jasna, głosuję. :D