Heavy metal
- *Agata* ;)
Heavy metal
Chciałabym znać wasze odniesienie do tej muzki. Mieliście może styczność z jakimś zespołem bądź wykonawcą który was zaintrygował, a może zniesmaczył? A może słuchacie jej tak po prostu, w wolnej chwili? Może macie jakiś ukochany zespół z tego terenu muzyki? Jestem ciekawa odpowiedzi :)
Lubię życie, ale kocham świat
- Moonwalker27
Mam podobnie, chociaż bardzo podobają mi się najcięższe utwory O.N.A z płyty Mrok która jest ich chyba najostrzejszą płytą.Moonwalker27 pisze:Szczerze mówiąc, uwielbiam rocka, hard rocka i lekki metal, ale heavy metal to dla mnie za ciężkie brzmienia.Co za dużo to niezdrowo.
No ale są różne gusta.
- *Agata* ;)
Ja osobiście to nawet trash i inne odmiany metalu :) Choć nie znoszę death i black metalu ... Ale rock (wszelkie odmiany), i metal jak najbardziej :) Oczywiście pop typu MJ, George Michael też jest cudowny. Nawet rn'b & soul jest ok. Nie mówiąc już o poezji śpiewanej :D Ale off top się zrobił... xD
Lubię życie, ale kocham świat
-
- *Agata* ;)
Heavy metal- oczywiście! I nie tylko. Także i power metal (DragonForce), trash metal (Metallica!:lal:), ale i np. hard rock, jak Lordi, AC/DC. Poza tym, dużo jeszcze innych zespołów, ale po co wymieniać. :D Ogólnie kocham taki styl muzyki za cudowne gitarowe solówki, za tą energię (głównie to wtedy chodzi o power metal, tam perkusja tak napieprza że szok). Niektórzy się dziwią, że ja słucham MJ'a, a z drugiej strony metalu. Tak, dosyć duży przeskok, ale mi się podoba i taka muzyka i taka. :D
YEAH \m/
YEAH \m/

- *Agata* ;)
Oj, metal to niemal całe moje życie. Z mojego avatara łatwo się domyślić, że na pierwszym miejscu jest industrial, czyli mój ukochany, przecudowny i w ogóle nieziemski Rammstein 
Oprócz R+, słucham jeszcze trashu(z Megadeth łączą się piękne wspomnienia
), oczywiście klasycznego heavy metalu typu Judas Priest(a zwłaszcza po tegorocznym Metal Hammerze w Spodku
), Black Sabbath itd.

Oprócz R+, słucham jeszcze trashu(z Megadeth łączą się piękne wspomnienia

Ach, ach, no ja zapieję w końcu do tego Ramms+eina też tutaj, a co!
I też głównie metalu słuchałam w pewnym okresie swojego życia
Ale się ten okres skończył i poza Rammsteinem, którego będę kochała forewa, bo to akurat Muzyczna Miłość Mojego Życia, to w sumie już jakieś to dla mnie za ciężkie jest. Teraz króluje u mnie elektronika, jednak.
Ale ale (!) w klimacie mrocznym zostałam za sprawą industrialu, electro-industrialu, wszelkiego EBM, aggrotech, harshelectro, blablabla, nie znam się na nazwach gatunków

I też głównie metalu słuchałam w pewnym okresie swojego życia

Ale się ten okres skończył i poza Rammsteinem, którego będę kochała forewa, bo to akurat Muzyczna Miłość Mojego Życia, to w sumie już jakieś to dla mnie za ciężkie jest. Teraz króluje u mnie elektronika, jednak.
Ale ale (!) w klimacie mrocznym zostałam za sprawą industrialu, electro-industrialu, wszelkiego EBM, aggrotech, harshelectro, blablabla, nie znam się na nazwach gatunków