Forever King Of POP - Zabrze Filmiki a potem DVD ? :)

Tu zamieszczamy i prosimy o materiały graficzne, audio i wideo. Zakaz udostępniania plików wydanych oficjalnie - szczegóły w regulaminie.
Awatar użytkownika
Omega Supreme

Forever King Of POP - Zabrze Filmiki a potem DVD ? :)

Post autor: Omega Supreme »

Witam :) mam ciekawy pomysł tylko ze nie wiem czy calkiem legalny :P
Otóż chodzi mi oto by pisały tu osoby które posiadają dosyć dobre telefony z kamerami i wybierają sie do Zabrza na FOREVER :P

Oco chodzi jako ze nie mozna pewnie wnosić kamery itp a pewnie wiele osob bedzie cos sobie fi,mowac telefonem. fajnie by było zeby wczesniej ustalić :

-Każdy sfilmuje jakąs piosenke conajmniej 1 całą Bez trzęsawki! Czyli stabilnie i w super jakosci :P
- kazdy potem wrzuci swój film ze sfilmowaną piosenką linkiem na forum i napisze czy było to 24.marzec czy 25.marzec.
-potem trzeba ustalić liste kolejnosci piosenek jak były na koncercie.
-na koniec np ja zbiore wszystkie filmiki i zrobie płytke DVD z całym wspolnie sfilmowanym po kawałku koncertem FOREVER in ZABRZE :P

Tylko prosze nie filmowac marnymi jakosciami. mam tu na mysli osoby które mają w telefonach filmowanie niemal że HD :P

Mysle ze cala sprawa nikomu by nie zaszkodzila przeciez nie mało placimy za bilety a filmików nikt nie zamierza sprzedawać :P

Zabrzański plakat byłby okladką tego DVD :P

czekam na wasz odzew i propozycje :P kto by sie na to pisał ?
Justine1304

Post autor: Justine1304 »

ale tylko z Zabrza? może zróbmy mix. ja np. wybieram się do Sopot :)
Obrazek
Awatar użytkownika
Omega Supreme

hehe to by dvd sie musialo nazywac IN POLAND :P a jaką jakosc filmików robi twój telefon ?
Justine1304

Post autor: Justine1304 »

wg mnie nawet ładnie wychodzą z niego filmy. jutro wrzucę próbkę.
Obrazek
Awatar użytkownika
Billie.Jean

Post autor: Billie.Jean »

A więc DVD z FKOP nadal aktualne.? Z tym że tak jak Justine1304 napisała można by zrobić mix filmików z całej Polski, ja np. posiadam filmy z 13 marca z Warszawy w całkiej dobrej jakosci ;-)
Peace, Love and Happiness
Awatar użytkownika
Mj F-Anka

Post autor: Mj F-Anka »

poprosze filmy z Zabrza jak ktos ma,ja krecilam telefonem wiec lipna jakosc, chcialabym miec pamiatke, bede obserwowac watek,z gory dzieki!
Awatar użytkownika
Omega Supreme

ja nagralem w zabrzu 24 marca 50 minut w super jakosci i dobry dzwiek.. i nawet zoomy czyli zblizenia. bo mailem normalną kamere wlasnie tworze plyte DVD z menu :P wrzuce wam :P
Awatar użytkownika
Mj F-Anka

Post autor: Mj F-Anka »

świetnie, bardzo Cie prosze wrzuc! w ktorym sektorze/rzedzie siedziales? kurde dlaczego nie poznalam zadnych fanow, kolo mnie siedzieli sami "normalni ludzie", co za pech, przyjechalam az z Kielc. to czekamy sprawisz mi wielka radosc i pamiatke:)
Awatar użytkownika
Omega Supreme

http://www.forum.mjpolishteam.pl/viewto ... 838#288838

zapraszam cie do tematu z gotowym DVD :P
ODPOWIEDZ