Najdroższe teledyski w historii

O Michaelu rozmowy luźne.

Moderators: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia

Olekx

Post by Olekx »

Moje pytanie: Dlaczego teledysk Ghost nie został zaliczony jako najdroższy, bo trwał 35 min?
Talitha

Post by Talitha »

Chyba chodziło o rozróżnienie gatunku, można go uznać również za krótkometrażowy film fabularny.
Choć nie jestem pewna, mam nadzieję, że wypowiedzą się jeszcze inni.
soulsation

Post by soulsation »

Dlatego ,że jest zaliczany do musicalu/filmu muzycznego .Na teledysk jest za długi,zawiera w ''teledysku'' kilka utworów tj.ghosts,2bad ,is it scary .poza tym na orginalnym VHS jest informacja ,że Soundrackiem jest płyta Blood on the dance floor ,czy soundracki jak doskonale wiemy ,są ścieżkami dżwiękowymi do filmów ,a nie teledysków. Osobiście ubolewam ,że został wsadzony do szufladki z flmami ,bo jakby był zakwalifikowany jako klip ,to zostałby najdroższym klipem w historii .Warto wspomnieć ,że mimo wszystko w księdze Guinessa ,Ghosts widnieje jako najdłuższy teledysk .Jak widać opinie co do Ghosts są podzielone.
Mój Fan Page na Facebooku Michael Jackson- The King. http://www.facebook.com/pages/Michael-J ... 6198481706

I'm tired of bein' the victim of hate
You're rapin' me of my pride
Oh, for God's sake!!!
Fan27

Post by Fan27 »

wniosek - Księga rekordów Guinessa zawiera błedy czyli jak wikipedia jest kiepskim źródłem informacji :)
Post Reply