Spotkania fanów w Szczecinie
- AdamSzczecin
- _*Aga*_222
Adaś - tak jak napisała Agnieszka - jesteśmy z Ciebie dumni! Bo masz odwagę poddać się ocenie jurorów, bo masz odwagę stanąć przed ludźmi i zatańczyć, bo masz w sobie determinację, by ćwiczyć i to na dodatek samemu! Gratuluję konsekwencji w realizowaniu swoich pasji. Trzymaj tak dalej.
No i dziękujemy za pozdrowienia od Daxa.
Kamuś- fajnie, że uzupełniasz pomalutku naszą galerię. Czekam na resztę- chyba coś jeszcze masz?
Pozdrawiam,
WiolEta.
No i dziękujemy za pozdrowienia od Daxa.
Kamuś- fajnie, że uzupełniasz pomalutku naszą galerię. Czekam na resztę- chyba coś jeszcze masz?
Pozdrawiam,
WiolEta.
[*][*][*] na zawsze w moim sercu
Tak, aktualna :) Poza tym w piątek idziemy na piwko do Pralni, nie do Broadway'u, jak było wstępnie ustalone. Wiem, że piątek Ci nie do końca pasuje, ale mam nadzieję, że dasz radę się wyciągnąć chociaż na chwilę.:)
Buźka :*
J.
Buźka :*
J.

"If you wanna make the world a better place
Take a look at yourself, and then make a CHANGE!"
- _*Aga*_222
Pomysł świetny, tylko nie wiem, czy dam radę go zrealizować.
W razie czego, to na którą?
Pozdrawiam,
WiolEta.
P.S. To dla Was
W razie czego, to na którą?
Pozdrawiam,
WiolEta.
P.S. To dla Was
- MickeyBear
Witaj MickeyBear.Tak ,to prawda każdego 25 dnia miesiąca spotykamy się na Jasnych Błoniach (przy platanie w pobliżu Castellari ) i zapraszamy każdego fana z naszego miasta i okolic, albo po prostu każdego, kto akurat tego dnia jest w pobliżu- nie ma żadnych ograniczeń wiekowych. Natomiast godzina jest ustalana każdorazowo.
Tak więc zacznijmy ustalać kochani: pasuje Wam w ŚRODĘ (25) o godzinie 16.30? Proszę o odpowiedzi.
Pozdrawiam,
WiolEta.
Edit-> Kamuś już poprawiłam i dziękuję za zwrócenie uwagi i szybką odpowiedź.
Tak więc zacznijmy ustalać kochani: pasuje Wam w ŚRODĘ (25) o godzinie 16.30? Proszę o odpowiedzi.
Pozdrawiam,
WiolEta.
Edit-> Kamuś już poprawiłam i dziękuję za zwrócenie uwagi i szybką odpowiedź.
Ostatnio zmieniony ndz, 22 kwie 2012, 14:21 przez Eta, łącznie zmieniany 1 raz.