To jest fake który krążył już po MJJC .Uwierzę jak zobaczę oficjalne oświadczenie na stronie MJ'a .LilMonkey pisze:Oficjalny rozkład planu BAD 25 na rok 2012 od Sony Music http://i40.tinypic.com/i2kfad.jpg
Estate/Sony: Plany wydawnicze [od 2011] -> BAD25
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia
- Sephiroth820
- Site Admin
- marcinokor
- Sephiroth820
- Site Admin
- yourlovelystar
A ja raczej przeciwnie właśnie. Głos, nie powiem, ma świetny, ale sama jej osoba mnie denerwuje. Hmm.. mogliby dać jakieś oficjalne informacje a nie tak trzymają nas w niepewności :( Przynajmniej z tego co wynika z tych wszystkich plotek, to to, że wszystko się kręci wokół przełomu kwietnia/maja i dalej.marcinokor pisze:Ach IJCSLY z Adele. Rozmarzyłem się... Paraliż
You gave me strength when I wasn't strong
You gave me hope when all hope is lost
You opened my eyes when I couldn't see...
www.yourlovelystar.photoblog.pl
You gave me hope when all hope is lost
You opened my eyes when I couldn't see...
www.yourlovelystar.photoblog.pl
- SuperFlyB.
Żeby nie był 100 % offtop. Chyba udzieliło mi się, tak jak wielu innym fanom nie czekanie z mega niecierpliwością na coś nowego ze strony nie-Michaela. Co zostanie wydane, zostanie przeze mnie ocenione i wtedy dopiero podejmę decyzje czy warto dany produkt kupić. Jeśli faktycznie zostanie wydane dvd z zapisem koncertu Bad, to w kolejce do kasy będę czekał pierwszy :)
PS - Chyba wypada Adele zwrócić honor. Adele zdecydowanie miała rację, i nie mówiła tego złośliwie. Jackson nie dałby rady zagrać tyle koncertów nawet za czasów Jackson 5, i nie podyktowane to było złośliwością z jej strony tylko zdrowym rozsądkiem. Każdy wiedział, że Michael nie da tyle koncertów, zacząwszy od rodziny i przyjaciół, skończywszy na nieco bardziej rozgarniętych fanach. Jeśli chodzi o "Jacko", jestem przekonany, że wynikało to tylko z niewiedzy Adele co zresztą widać po sposobie w jaki to wypowiada. I na sam koniec. Powiedziała również, że kocha Michaela od zawsze i będzie to na pewno jeden z najlepszych koncertów w jej życiu.Sephiroth820 pisze:Tak duet z kobietą która nazywała Michaela "Jacko" i twierdziła że nie podoła zagrać 50 koncertów.
- Sephiroth820
- Site Admin
Teraz to możemy sobie tylko gdybać,bo już nigdy się nie dowiemy czy zagrał by wszystkie koncerty czy jednak nie,a to że jego rodzina i "przyjaciele" w to wątpili jest dla mnie nieistotne.Xscape pisze:Każdy wiedział, że Michael nie da tyle koncertów, zacząwszy od rodziny i przyjaciół, skończywszy na nieco bardziej rozgarniętych fanach.
Żeby nie było offtop.Mam nadzieję że Sony/Estate wydadzą oficjalnie koncert z Wembley i oby nie zrobili z tego podobnego albumu do Thriller25,bo remixy znajdujące się na tej płycie są okropne
- Sephiroth820
- Site Admin
A ciekawe, bo nie przebywales wokol niego, wiec nie mow ze "nigdy nic takiego nie slyszales" bo to dosc monce, pochopne wnioski.Sephiroth820 pisze:Ja nigdy nic takiego z ust Michaela nie słyszałem,a te "osoby" mogą sobie teraz mówić wszystkoXscape pisze: A czy istotne jest to, że nawet sam Michael doskonale wiedział, ze nie da tyle koncertów i mówił o tym otwarcie wielu osobom ?
You'll be the best that you can be.
- Sephiroth820
- Site Admin
Jeju czytaj ze zrozumieniem nie chodzi mi o to że słyszałem bądź nie słyszałem tego bezpośrednio od Michaela ,ale miałem na myśli to że nie ma nigdzie żadnego materiału wideo bądź audio na którym MJ wypowiadał by się w tej sprawie..... Jeśli chodzi o dość mocne i pochopne wnioski to mogę tak samo nazwać wasze przypuszczenia na temat wypowiedzi przyjaciół i rodziny MJ'a,bo jak już wcześniej pisałem,iż ludzie sobie teraz mogą mówić wszystko,a Michaela już z nami nie ma i prawdy się raczej nigdy nie dowiemy....
Jak coś to możemy o tym pogadać na pw bo nie chcę już spamować o tym temacie na forum :)
Jak coś to możemy o tym pogadać na pw bo nie chcę już spamować o tym temacie na forum :)