Żeby nie był 100 % offtop. Chyba udzieliło mi się, tak jak wielu innym fanom nie czekanie z mega niecierpliwością na coś nowego ze strony nie-Michaela. Co zostanie wydane, zostanie przeze mnie ocenione i wtedy dopiero podejmę decyzje czy warto dany produkt kupić. Jeśli faktycznie zostanie wydane dvd z zapisem koncertu Bad, to w kolejce do kasy będę czekał pierwszy :)
Sephiroth820 pisze:Tak duet z kobietą która nazywała Michaela "Jacko" i twierdziła że nie podoła zagrać 50 koncertów.
PS - Chyba wypada Adele zwrócić honor. Adele zdecydowanie miała rację, i nie mówiła tego złośliwie. Jackson nie dałby rady zagrać tyle koncertów nawet za czasów Jackson 5, i nie podyktowane to było złośliwością z jej strony tylko zdrowym rozsądkiem. Każdy wiedział, że Michael nie da tyle koncertów, zacząwszy od rodziny i przyjaciół, skończywszy na nieco bardziej rozgarniętych fanach. Jeśli chodzi o "Jacko", jestem przekonany, że wynikało to tylko z niewiedzy Adele co zresztą widać po sposobie w jaki to wypowiada. I na sam koniec. Powiedziała również, że kocha Michaela od zawsze i będzie to na pewno jeden z najlepszych koncertów w jej życiu.