Michael (hologram) ruszy w trasę koncertwową
Moderators: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia
Michael (hologram) ruszy w trasę koncertwową
Rodzinka podobno podpisała zgodę na trasę koncertową z hologramem Michaela. Pierwszy był 2Pac a teraz jak zobaczyli jak to wygląda będzie Michael o ile można wierzyć newsom z pudelka. myślę jednak że nie przepuszczą takiej okazji zarobienia milionów dolarów. nie oni.
http://www.pudelek.pl/artykul/39698/2pa ... oncertowa/
http://www.pudelek.pl/artykul/39698/2pa ... oncertowa/
-
Cóż... Nie wiem, czy to prawda ale jestem ciekawa co na to dzieci MJ'a. Mam nadzieję, że rodzina skonsultowała się i z nimi. One też mają coś w tej sprawie do powiedzenia.
Przeczytałam książkę Ewy Mróz o fanach. Wielu z nich będzie w tej sprawie nie zadowolonych - a ona pisała o ich odczuciach tylko i wyłącznie o Polskich fanach i z nimi przeprowadzała ten wywiad. Znając życie na pewno wielu jego fanów poszło by na takie występy.
Nie nazwałabym tego "koncertem". Można się tego spodziewać po wypowiedziach ludzi którzy poszli na np. FKoP i MJ CdS IWT. Ludzie potrzebują tego by zobaczyć swego idola w jakiejkolwiek postaci. Zysk z tego na pewno będzie.
Przeczytałam książkę Ewy Mróz o fanach. Wielu z nich będzie w tej sprawie nie zadowolonych - a ona pisała o ich odczuciach tylko i wyłącznie o Polskich fanach i z nimi przeprowadzała ten wywiad. Znając życie na pewno wielu jego fanów poszło by na takie występy.
Nie nazwałabym tego "koncertem". Można się tego spodziewać po wypowiedziach ludzi którzy poszli na np. FKoP i MJ CdS IWT. Ludzie potrzebują tego by zobaczyć swego idola w jakiejkolwiek postaci. Zysk z tego na pewno będzie.

- yourlovelystar
dożyłabyś tego?:DTalitha wrote:Wyobraziłam sobie Michaela stojącego na scenie i śpiewającego Heal The World, tysiące ludzi wyciąga do niego swoje ręce.
Jest rok 2138...
You gave me strength when I wasn't strong
You gave me hope when all hope is lost
You opened my eyes when I couldn't see...
www.yourlovelystar.photoblog.pl
You gave me hope when all hope is lost
You opened my eyes when I couldn't see...
www.yourlovelystar.photoblog.pl
a ja sobie wyobrażam jak Michael śpiewa You are not alone podchodzi do niego fanka i.... wielkie rozczarowanie niema do kogo sie przytulić.. dla mnie to totalnie poronione.. :roll:Talitha wrote:Wyobraziłam sobie Michaela stojącego na scenie i śpiewającego Heal The World, tysiące ludzi wyciąga do niego swoje ręce.
Jest rok 2138...
- Damianos60
Rozwój technologii determinuje nasze widzenie zmieniając świadomość i albo to się zaakceptuje, albo pozostanie nam powrót do analogowego świata. Każdy ma wybór i nie musi kupować odbiornika telewizyjnego 3d. marki Sony.
Być może za chwilę hologramy zagoszczą w naszych domach i nam spowszednieją? Teraz to trochę szokujące, dziwne, ponieważ - nowe. Kiedyś wstrząsem było pojawienie się fotografii. A przecież w znaczącym stopniu fotografia wpłynęło na rozwój sztuki. Nie byłoby rewolucji w sztuce na początku XX wieku bez tego drobnego faktu.
Można po prostu nie pójść na taki koncert. O wiele gorsze jest naruszanie czyjejś intymności np poprzez zdradzanie szczegółów z prywatnego życia, upublicznianie pośmiertnych zdjęć, sprzedawanie peruk, włosów, cięcie ubrań na kawałki. Myślę, że hologram nie odbiera Michaelowi godności, w żaden sposób mu nie uwłacza. Wręcz przeciwnie, uwidacznia potrzebę przedłużenia jego bycia tutaj na ziemi chociażby za pomocą technologii, ponieważ był kimś wyjątkowym,.. Wydaje mi się, że Michael nie maiłby nic przeciwko temu. Tym bardziej, że uwielbiał różne nowinki.

Można po prostu nie pójść na taki koncert. O wiele gorsze jest naruszanie czyjejś intymności np poprzez zdradzanie szczegółów z prywatnego życia, upublicznianie pośmiertnych zdjęć, sprzedawanie peruk, włosów, cięcie ubrań na kawałki. Myślę, że hologram nie odbiera Michaelowi godności, w żaden sposób mu nie uwłacza. Wręcz przeciwnie, uwidacznia potrzebę przedłużenia jego bycia tutaj na ziemi chociażby za pomocą technologii, ponieważ był kimś wyjątkowym,.. Wydaje mi się, że Michael nie maiłby nic przeciwko temu. Tym bardziej, że uwielbiał różne nowinki.
-
Świetnie, wiedziałem, że to szybko nastąpi. Jeżeli będzie to w takim miejscu, gdzie będzie mnie stać pojechać - pojadę. Myślę, że jak będą takie 'koncerty' Michaela Jacksona, to o nim młodzież przyszła będzie pamiętała, kim był. Bo teraz już nie wszyscy wiedzą, kim był Michael Jackson.. Dlatego takie występy holgramowe by pozwalały utrzymywać Michaela na scenie muzycznej..
- marcinokor
No ja tam się z tego cieszę (jeśli to prawda). Urodziłem się kiedy Michael nie dawał już koncertów, na TII i tak nie udałoby mi się pójść, a odkąd jestem fanem to takie coś jest moim marzeniem. W końcu to by była jedyna okazja w moim życiu aby zobaczyć "Michaela" na żywo i przynajmniej w 50% przeżyć jego koncert.