Czy ubierasz się w stylu a'la Mike?
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia
- yourlovelystar
jejjjj.. uwielbiam Jego niektóre ubrania! :Pja nie mam w szafie nawet jednej rzeczy, która by nie była w JEGO stylu!!!!!
Ja zaczęłam chodzić w kapeluszu ;D A zaczęło się od tego, że pasuje mi do szalika i w sumie kupiłam go podczas wyprzedaży bo musiałam poprawić sobie humor- wiadomo zakupy:D
Bezcenne jest zdziwienie ludzi. A znajomi często mi go podbierają (a to szok ; o ) i każdy od razu kojarzy z Michaelem! ;D
You gave me strength when I wasn't strong
You gave me hope when all hope is lost
You opened my eyes when I couldn't see...
www.yourlovelystar.photoblog.pl
Martha, dorośli nie "kumają" a dzieci tak :D
Ja częściej łatwiej dogaduję się z 6-cio letnią siostrzenicą niż ze starszym bratem (24 lata).
Ja kapelusz noszę, każdy wtedy mnie nazywa Jackson chociaż nie zawsze go noszę z tego względu :P
Non-stop mi znajomi go zabierają xd
Ja staram się coś zdobyć ale cieniutko to idzie ;/
Na razie mam rękawiczkę z cekinami, kapelutek i okulary - oczywiście awiatorki
--------------------------
m.
Ja częściej łatwiej dogaduję się z 6-cio letnią siostrzenicą niż ze starszym bratem (24 lata).
Ja kapelusz noszę, każdy wtedy mnie nazywa Jackson chociaż nie zawsze go noszę z tego względu :P
Non-stop mi znajomi go zabierają xd
Ja staram się coś zdobyć ale cieniutko to idzie ;/
Na razie mam rękawiczkę z cekinami, kapelutek i okulary - oczywiście awiatorki
--------------------------
m.
Olodum
Hej :D Mam nadzieję, że takiego tematu nie było.
Czy wiecie gdzie mogę zakupić koszulke z "Olodum" taką jak miał Mike w teledysku TDCAU ? Coś tam szukałam, ale albo są małe nadruki, albo jakieś takie nie fajne.
Proszę o odpowiedź
Czy wiecie gdzie mogę zakupić koszulke z "Olodum" taką jak miał Mike w teledysku TDCAU ? Coś tam szukałam, ale albo są małe nadruki, albo jakieś takie nie fajne.
Proszę o odpowiedź
WE LOVE YOU MICHAEL
- yourlovelystar
Kiedyś znalazłam taka stronkę:
http://historiewkoszulkach.blogspot.com ... ksona.html
może się przyda ;)
http://historiewkoszulkach.blogspot.com ... ksona.html
może się przyda ;)
Tu masz link na strone gdzie robią koszulki z dowolnym wybranym przez Ciebie wzorem: http://historiewkoszulkach.blogspot.com ... ksona.html
Mike Nie Odszedł, On Po Prostu Zmienił Scenę...
Na all też coś jest
http://allegro.pl/listing.php/search?sg=0&string=olodum
http://allegro.pl/listing.php/search?sg=0&string=olodum
-
Moim głównym Michaelowym zboczeniem są koszulki z dużym dekoltem .Nosze tylko takie ,albo w ''serek''. Zawsze marzyłem również o koszuli z TWYMMF z 2001 roku ,albo o niebieskim dresie jaki Michael miał na sobie podczas promocji INVINCIBLE w Virgin Megastore w 2001 roku .Właśnie taki planuje sobie zrobić na zamówienie.
Mój Fan Page na Facebooku Michael Jackson- The King. http://www.facebook.com/pages/Michael-J ... 6198481706
I'm tired of bein' the victim of hate
You're rapin' me of my pride
Oh, for God's sake!!!
I'm tired of bein' the victim of hate
You're rapin' me of my pride
Oh, for God's sake!!!
- yourlovelystar
Jak już mowa o marynarkach to uwielbiam te z This is it.. ahh, chyba zdecyduję się kiedyś na uszycie tej czarnej ;D
A co do tej z cekinami to w okresie Nowego Roku były w bershka, a teraz to może na allegro albo jakichś serwisach ogłoszeniowych znajdziesz :)
A co do tej z cekinami to w okresie Nowego Roku były w bershka, a teraz to może na allegro albo jakichś serwisach ogłoszeniowych znajdziesz :)
- GentleRain
Posiadam trochę MJ'owych ciuchów,szukam ich w necie albo w second handach(polecam! znalazłam tam ostatnio brokatową koszulę! ;p)
Mam koszulkę z Olodum,kilkanaście z nadrukami albo z narysowanym MJ przeze mnie.
Złoto-czarną kurtkę militarną i prochowiec,
mokasyny oczywiście,dwie pary,
Trzy pary pingli,cekinowe bolerko i kapelusz,staram się też wyszukiwać koszule podobne do tych MJ,kolorowe z kieszonkami,ogólnie od zawsze kochałam męski styl oraz wszystko co się błyszczy od dzieciaka,więc gdy zaczęłam się fascynować to moja szafa jakoś drastycznie się nie zmieniła...
Jestem babo-chłopem,oh no xD
Ogólnie przywiązuję dużą wagę do swojego ubioru,ludzie się oglądają,ale ja czuję się świetnie i tylko to się liczy!:)
Btw,znam jedną dziewczynę,która sama szyje stroje nawiązujące do Michaela,jak ktoś tutaj też potrafi to robić to z chęcią coś u niego zamówię :P
Co do obrazków powyżej,bardzo podoba mi się koszulka z popeyem,widziałam taką na allegro,ale wielkość nadruku mi nie odpowiada niestety.
Mam koszulkę z Olodum,kilkanaście z nadrukami albo z narysowanym MJ przeze mnie.
Złoto-czarną kurtkę militarną i prochowiec,
mokasyny oczywiście,dwie pary,
Trzy pary pingli,cekinowe bolerko i kapelusz,staram się też wyszukiwać koszule podobne do tych MJ,kolorowe z kieszonkami,ogólnie od zawsze kochałam męski styl oraz wszystko co się błyszczy od dzieciaka,więc gdy zaczęłam się fascynować to moja szafa jakoś drastycznie się nie zmieniła...
Jestem babo-chłopem,oh no xD
Ogólnie przywiązuję dużą wagę do swojego ubioru,ludzie się oglądają,ale ja czuję się świetnie i tylko to się liczy!:)
Btw,znam jedną dziewczynę,która sama szyje stroje nawiązujące do Michaela,jak ktoś tutaj też potrafi to robić to z chęcią coś u niego zamówię :P
Co do obrazków powyżej,bardzo podoba mi się koszulka z popeyem,widziałam taką na allegro,ale wielkość nadruku mi nie odpowiada niestety.
I wish the world will learn to love like you.
Have fun in heaven.
Have fun in heaven.