Czy ubierasz się w stylu a'la Mike?

O Michaelu rozmowy luźne.

Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia

Martha

Post autor: Martha »

co to za temat, wogóle CO ZA PYTANIE? ;) ja nie mam w szafie nawet jednej rzeczy, która by nie była w JEGO stylu!!!!! :smiech: :mj: nenene :dance:
L.O.V.E
Awatar użytkownika
yourlovelystar

Post autor: yourlovelystar »

ja nie mam w szafie nawet jednej rzeczy, która by nie była w JEGO stylu!!!!!
jejjjj.. uwielbiam Jego niektóre ubrania! :P

Ja zaczęłam chodzić w kapeluszu ;D A zaczęło się od tego, że pasuje mi do szalika i w sumie kupiłam go podczas wyprzedaży bo musiałam poprawić sobie humor- wiadomo zakupy:D
Bezcenne jest zdziwienie ludzi. A znajomi często mi go podbierają (a to szok ; o ) i każdy od razu kojarzy z Michaelem! ;D
You gave me strength when I wasn't strong
You gave me hope when all hope is lost
You opened my eyes when I couldn't see...

www.yourlovelystar.photoblog.pl
Martha

Post autor: Martha »

no widzisz :D fajnie. :mj:
ja raz se ide w kapeluszu i w kurtce w stylu Michaela ulicą i idzie taka kobita z małym chłopcem. ten dzieciak sie na mnie patrzył i sie nawet uśmiechnął :D a ona go szybko złapała za rękę i sie dziwnie na mnie spojrzała :wtf: dziwni są ludzie :podejrzliwy:
L.O.V.E
Zwierze

Post autor: Zwierze »

Martha, dorośli nie "kumają" a dzieci tak :D
Ja częściej łatwiej dogaduję się z 6-cio letnią siostrzenicą niż ze starszym bratem (24 lata).

Ja kapelusz noszę, każdy wtedy mnie nazywa Jackson chociaż nie zawsze go noszę z tego względu :P
Non-stop mi znajomi go zabierają xd
Ja staram się coś zdobyć ale cieniutko to idzie ;/
Na razie mam rękawiczkę z cekinami, kapelutek i okulary - oczywiście awiatorki ;-)

--------------------------
m.
Awatar użytkownika
Magic.MJ

Olodum

Post autor: Magic.MJ »

Hej :D Mam nadzieję, że takiego tematu nie było.
Czy wiecie gdzie mogę zakupić koszulke z "Olodum" taką jak miał Mike w teledysku TDCAU ? Coś tam szukałam, ale albo są małe nadruki, albo jakieś takie nie fajne.

Proszę o odpowiedź :mj:
WE LOVE YOU MICHAEL
Obrazek
Awatar użytkownika
yourlovelystar

Kiedyś znalazłam taka stronkę:
http://historiewkoszulkach.blogspot.com ... ksona.html
może się przyda ;)

Awatar użytkownika
MJkacper

Post autor: MJkacper »

Tu masz link na strone gdzie robią koszulki z dowolnym wybranym przez Ciebie wzorem: http://historiewkoszulkach.blogspot.com ... ksona.html ;-)
Mike Nie Odszedł, On Po Prostu Zmienił Scenę...
Awatar użytkownika
tadeyro

Post autor: tadeyro »

soulsation

Post autor: soulsation »

Moim głównym Michaelowym zboczeniem są koszulki z dużym dekoltem .Nosze tylko takie ,albo w ''serek''. Zawsze marzyłem również o koszuli z TWYMMF z 2001 roku ,albo o niebieskim dresie jaki Michael miał na sobie podczas promocji INVINCIBLE w Virgin Megastore w 2001 roku .Właśnie taki planuje sobie zrobić na zamówienie.
Mój Fan Page na Facebooku Michael Jackson- The King. http://www.facebook.com/pages/Michael-J ... 6198481706

I'm tired of bein' the victim of hate
You're rapin' me of my pride
Oh, for God's sake!!!
Awatar użytkownika
NicuniaMJ

Post autor: NicuniaMJ »

Za to ja bardzo pilnie poszukuję marynarki w stylu billie jean (z błyszczącymi cekinami).
Więc jeśli ktoś coś takiego posiada to proszę o pilny kontakt na PW, póki nie straciłam całej gotówki ;)
Obrazek
Awatar użytkownika
yourlovelystar

Jak już mowa o marynarkach to uwielbiam te z This is it.. ahh, chyba zdecyduję się kiedyś na uszycie tej czarnej ;D
Obrazek Obrazek

A co do tej z cekinami to w okresie Nowego Roku były w bershka, a teraz to może na allegro albo jakichś serwisach ogłoszeniowych znajdziesz :)

Awatar użytkownika
GentleRain

Post autor: GentleRain »

Posiadam trochę MJ'owych ciuchów,szukam ich w necie albo w second handach(polecam! znalazłam tam ostatnio brokatową koszulę! ;p)
Mam koszulkę z Olodum,kilkanaście z nadrukami albo z narysowanym MJ przeze mnie.
Złoto-czarną kurtkę militarną i prochowiec,
mokasyny oczywiście,dwie pary,
Trzy pary pingli,cekinowe bolerko i kapelusz,staram się też wyszukiwać koszule podobne do tych MJ,kolorowe z kieszonkami,ogólnie od zawsze kochałam męski styl oraz wszystko co się błyszczy od dzieciaka,więc gdy zaczęłam się fascynować to moja szafa jakoś drastycznie się nie zmieniła...
Jestem babo-chłopem,oh no xD
Ogólnie przywiązuję dużą wagę do swojego ubioru,ludzie się oglądają,ale ja czuję się świetnie i tylko to się liczy!:) :mj:
Btw,znam jedną dziewczynę,która sama szyje stroje nawiązujące do Michaela,jak ktoś tutaj też potrafi to robić to z chęcią coś u niego zamówię :P

Co do obrazków powyżej,bardzo podoba mi się koszulka z popeyem,widziałam taką na allegro,ale wielkość nadruku mi nie odpowiada niestety.
I wish the world will learn to love like you.
Have fun in heaven.
ODPOWIEDZ