Spotkania fanów w Poznaniu
-
Kochani
Widzę że kiedy daje się Wam wolny wybór wychodzi z tego luźna sraczka także tym razem bardziej konkretnie.Czy pasuje Wam data 19.05.2012 ?Myślę że to wystarczająco długie wyprzedzenie żeby każdy zainteresowany integracją tutaj zaglądnął i się zdeklarował.Jeżeli chodzi o kształt spotkania może to być grill,pub lub cokolwiek innego.Ktoś jest za?
Widzę że kiedy daje się Wam wolny wybór wychodzi z tego luźna sraczka także tym razem bardziej konkretnie.Czy pasuje Wam data 19.05.2012 ?Myślę że to wystarczająco długie wyprzedzenie żeby każdy zainteresowany integracją tutaj zaglądnął i się zdeklarował.Jeżeli chodzi o kształt spotkania może to być grill,pub lub cokolwiek innego.Ktoś jest za?

Haniu czy Ty masz problem z czytaniem ze zrozumieniem czy mi się wydaje?Iskierka pisze:Ja bym może wpadła :D albo w dzień dziecka możemy się spotkać, akurat 1 czerwca przypada na piątek, więc zdaje się że też terminowo nie najgorzej.

Napisałam przecież konkretną propozycję daty spotkania po to by uniknąć sraczki.W przeciwnym razie każdy będzie podawał inną datę i się nigdy nie stykniemy...
No chyba że większość głosuje za dniem 01.06.2012.
Niech wybierze większość z mniejszości tu zaglądającej

P.S.Mi 1 czerwca nie pasuje-kibluje w robocie

Haniu nie przepraszaj za wtrącanie się-każdy ma prawo do zaproponowania daty tylko że-obawiam się że każdy zaproponuje znów inny termin i będzie kolejny problem a na końcu się okaże że nie przyjdzie nikt ugh...Iskierka pisze:Nie mam problemu z czytaniem tylko z datąale, ale możeby się udało... ;D także tego, sorka za wtrącenie, zobaczymy co inni powiedzą co do 19maja

mamy zatem wybór między dwoma terminami:19 maj i 1 czerwca -błagam nie proponujcie żadnej kolejnej

-
tak moi mili :) termin się zbliża a my w ciemnym lesie :D
reasumując:
Jeanny100HersztBandy - bez niej nie ma imprezy
p.y.t - tak jak rozmawiałyśmy - chuba ok 20 byśmy się spotykali i plis - spytaj Hubertosa
asiacity - ma maturę
aga - może dotrze po 24 bo pracuje
natpoznań - chyba jest w Anglii
karolina - w ten weekend wyjeżdża
dżozefa - co myślisz o tym wszystkim?
reasumując:
Jeanny100HersztBandy - bez niej nie ma imprezy
p.y.t - tak jak rozmawiałyśmy - chuba ok 20 byśmy się spotykali i plis - spytaj Hubertosa
asiacity - ma maturę
aga - może dotrze po 24 bo pracuje
natpoznań - chyba jest w Anglii
karolina - w ten weekend wyjeżdża
dżozefa - co myślisz o tym wszystkim?
Primum non nocere.
-
Wera a czego Ty się spodziewałaś?Od kiedy napisałam bardziej konkretną datę odezwały się 3 osoby tey...
Bardzo trudno tu wszystkich zebrać do kupy.Jeżeli chodzi o Wrocek-nie wiem czy śmierdzę groszem na taką wyprawę

Bardzo trudno tu wszystkich zebrać do kupy.Jeżeli chodzi o Wrocek-nie wiem czy śmierdzę groszem na taką wyprawę